![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początku zaraz włączyłam grę i ustawiłam pory roku aby trwały jak najkrócej, bo chciałam wszystko zobaczyć. I jakoś nie zrobiło na mnie wrażenia. jesień jak jesień. Śnieg jak śnieg. Wyszłam z gry po dwóch godzinach. Ale teraz jak zaczęłam dłużej grać, to jednak zaczynają mi się nawet całkiem te pory roku podobać
![]()
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zacznę od tego, że CPR to najbardziej przeze mnie wyczekiwany dodatek do TS3.
Mimo małej ilości czasu na grę to staram się w miarę możliwości nią nacieszyć ![]() Na razie grałam tylko podczas jesieni i zimy. Na plus z pewnością zasługują realistyczne jak na simsy efekty pogodowe, TS2 może się schować. Kałuże, na których podczas deszczu tworzą się pręgi, jest grad, tęcza, ślady zostawiane przez pojazdy na mokrej jezdni, liście opadające z drzew stopniowo, szron podczas przymrozków. Zimą wspaniałego klimatu dodaje możliwość zapalenia świątecznych lampek. Doszły też nowe rodzaje przyjęć i festiwale, na które chętnie zabieram simów. Parasole często używane psują się, można je ulepszyć na niezniszczalne i jeszcze jakąś inną opcję. Szczegóły są dopracowane w tym dodatku, właśnie tego oczekiwałam. Ilość ubrań wierzchnich faktycznie nie powala ale od czego jest kreator stylu?
![]() |
![]() |
#83 | |
|
![]() Cytat:
http://pl.store.thesims3.com/setsPro...tegoryId=12082 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 22
|
![]()
NAJLEPSZY DODATEK BEZ WĄTPIENIA
Gra beż tego dodatku jest "pusta" To jak się zmienia simowy świat, to jest wspaniałe. Każda pora roku ma w sobie coś wspaniałego. W lato możemy urządzać przyjęcia nad basenikiem , skakać do wody, pływać na materacyku, a w międzyczasie pięknie się opalić. Jesień.. Halloween, wspaniałe chodzenie po domach po cukierki, simowie z miasta mogą do nas też przyjść po cukieraski. Bal przebierańców.. Zima, największa zmiana w grze, śnieg. Przyjęcie z prezentami, bałwanki, choroby.. tego było trzeba simom od początku. Wiosna, piękne kwiaty rosnące dookoła, święto miłości, budka do całowania A do tego całkiem fajne ubrania, co z tego że jest ich mało. Tzn. jak dla mnie jest ich dużo i są ładne, ale niektórzy narzekają że mało.. Rocznice ślubu. To jest wspaniałe. A jakie to fajne jak będziemy chcieli umówić się na randkę, na piknik albo po prostu zrobić przyjęcie na zewnątrz a deszczyk nam spadnie ![]() Dodatek obowiązkowy
![]() |
#85 |
|
![]()
To ja się też swoimi wrażeniami podzielę.
![]() Powiem jedno - najlepszy dodatek jaki teraz może być ! ![]() Nie wiem dlaczego,ale bardzo zakochałam się w krajobrazach zimowych. Ogółem moją najbardziej ulubioną porą jest zima. ![]() Twórcy mieli też prześwietny pomysł z festiwalami,prawie codziennie simkę wysyłam do parku,a co ![]() ![]() Tego najbardziej się czepiam,że nie dali jakiś domów. ![]() Polubiłam bardzo tryb planowania. Można naprawdę stworzyć ładny dom,i z tego jestem najbardziej zadowolona,ponieważ nie muszę budować byle co,tylko pyk,plany i gotowe. ![]() Nie wiem czemu,ale sąsiedzi mojej simki do północy siedzą i żaden kosmita do nich nie przychodzi,a jak moja była z jakimś simem (mru ![]() ![]() Ale ogółem grę oceniam na 10/10 ! ![]()
![]() |
#86 |
|
![]()
Dodatek bardzo mi się spodobał. Festiwale nawet,nawet, ale straszne pustki. Tylko kilku simów i sprzedawcy itd. Jeżdżenie na łyżwach i rolkach jest bardzo fajne. Snowboard (dobrze napisałam?)spodobał mi się bardzo. Dzięki portalom randkowym moi simowie mają więcej znajomych,a simka nawet zanalazła sobie chłopaka. Widać, że simowie trochę tam zmieniają... Sim był szczupły, a dano mu "więcej do kochania"(
![]() Napewno dodatek powoduje,że gra robi się realistyczna,oprócz dodania kosmitów. Chciałabym mieć kosmitę. Widziałam go już kiedyś. Gdy przylatuje, słychać różne odgłosy. Jeszcze nie miałam jesieni i wiosny (usunęłam jesień bo chciałam od razu zobaczyć zimę)ale już mi się podoba. Przed dodatkiem narzędzie planowania nie spodobało mi się, myślałam, że wnętrza będą jakieś brzydkie. Widać pomyliłam się. Te narzędzie okazało się być bardzo fajne. Ocena: 10/10!
![]() |
#87 |
Creator
|
![]()
Dodatek jest GE-NIAL-NY!!! Najbardziej oczekiwany przeze mnie i jak najbardziej trafił w moje gusta. W zimie od razu się zakochałam - te lampki, szron na oknach.. Festiwale są fajne - ale też zauważyłam, że jakichś wielkich tłumów tam nie ma. Ale to nic
![]() Ale podsumowując: Dodatek wnosi wiele realizmu do gry, co za tym idzie, gra nie nudzi mi się tak szybko ![]() ![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Mi również bardzo podoba się tryb planowania. CPR jeszcze nie mam, ale ta funkcja wyszła z najnowszą aktualizacją i od tego czasu robie domy tylko ten sposób. Ale jak dla mnie za mały wybór. Mam nadzieje że z nowymi aktualizacjami/dodatkami dodadzą następne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
A ja dalej uwazam, ze tryb planowania to jakis niewypal, bo nie mozna zapisac sobie wlasnych projektow. :/ A te od nich to... szkoda slow.
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Właśnie... nie ma żadnego porządnego pokoju dla nastolatka, tylko jakaś mała, pusta sypialnia w sypialniach, w której jedyne, co jest to łóżko, szafka i biurko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|