![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
No hej. Przepraszam, za taaaaaaką dużą przerwę, ale jak się domyślacie szkoła, inne zajęcia i szkoła nie dają się zrelaksować przy simsach.
Dzisiaj stwierdziłam, że pogram.. Relaksem tego bym nie nazwała. Półgodzinna walka z uruchomieniem płytki + półgodzinne uruchamianie się zapisu + 10 minut zacinającej się gry + wywalenie do pulpitu działają na mnie niczym płachta na byka. -.-' Jeżeli usunęło mi zapis, to w ogóle będzie fest. Ale zrobiłam 5 zdjęć, to się pochwalę.. Lena pojechała sobie na festiwal jesieni, niestety musiałam wyłączyć deszcz absolutnie, bo podczas burzy nikt nie raczył się na nim zjawić. -.- Ah te simsy. Pograła trochę w Pazzzura, czy jak to tam się zwie.. Nawet wygrała coś. ![]() ![]() Potem wraz z jakimś duchem urządziła konkurs na wyławianie jabłek.. ![]() Wygrała. ![]() ![]() Zjadła sobie naleśnika, który wg mnie wygląda jak pasztecik ze Sweeney Todda. ![]() ![]() Odwiedziła dom strachów! Średnio była przerażona.. ![]() I nazbierała kwiatów, które ja uwielbiam. ![]() ![]() Tadam, finito. Wiem, krótko, nudno, co nie tylko, nic nie poradzę, że moja gra mnie nienawidzi. ![]() Mam nadzieję, że następnym razem pogram dłużej.. Dobranoc i spóźnione wesołych świąt. ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Haha, oj tam, jak gra może cię nienawidzić? Na pewno cię kocha, tylko choruje
![]() Czekam na next ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Mnie też gra nienawidzi! Pjona!
Faine zdjęcia kosmonaucie :3 I gra ma cię polubić, bo jak nie to dostanie ode mnie kopa w tyłek i nigdy w życiu się nie zachacha i w ogóle, ten tego.. czekam na wiencej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Szkoda, że tak krótko, może następnym razem uda ci się więcej wstawić
ale zdjęcia są bardzo ładne. czekam na next ![]()
![]() |
#86 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
O matko! O matko! O matko!
Mam nadzieję, że ci tego zapisu nie skasowało. Gra pewnie odpoczywa po świątecznym obżarstwie, objadła się bitów, czy co tam wszamała i teraz ma.. Ja zawsze włączam deszcz, kiedy chcę, żeby moi simowie wyzbierali wszystkie pisanki na wiosennym festiwalu, a później to się reszta może schodzić ![]() Czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Porozpieszczam Was.
![]() Wczoraj wieczorem z powodu nudy i paskudnej pogody uruchomiłam jeszcze raz simsy, pograłam dłużej, tym razem zapisywałam w międzyczasie, ale i tak w końcu mnie wywaliło. Cóż, simsy. </3 No ale no, mam zdjęcia, tadada. P.S. Nadal nie mam dla Leny żadnego fajnego kandydata na chłopaka. Jakieś pomysły? :3 Ostatnio ominęłam Boryska, który przecież ' jest mistrzem! Nowa gwiazda OJSG nam tu rośnie xd'. ![]() ![]() Cmok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Come back here, you sonofabicz! ![]() Muchy, łoł. :o ![]() A tak oto Borys boi się burzy. Jakby chciał zabić. :o ![]() Widoki MF. Na prawdę, KOCHAM je! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grabienie liści jest fajną sprawą, szkoda tylko, że zajmuje tak dużo czasu.. ![]() Nie ma zimno, nie ma mokro, grabić trza! ![]() A jak zgrabisz możesz spalić.. ![]() ...lub się pobawić! <zakochanam> ![]() ![]() ![]() Lena poszła raz jeszcze na festiwal jesieni, weszła do domu strachów, z którego wybiegła przestraszona.. ![]() przepraaaaszam za kryształek.:< A potem bolał ją brzuch i wymiotowała. Nie powiem, się zdziwiłam. ;o ![]() Zebrała też parę dyń, które następnie w domu wycięła. :3 ![]() ![]() Oczywiście nie można zapominać o jedzeniu. Szpanowanie podrzucaniem omletu z grzybami, mrah. ![]() ![]() ![]() Skończyłam! Śpią? Mam nadzieję, że nie.. ![]() Nie wiem, kiedy znów pogram, na razie jestem z tą grą obrażona. :< Miłego dnia. ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
mogę podesłać ci kogoś wystąpi gościnnie u mnie w nastepnym odcinku
![]() ![]() poźniej mogę podesłać ci foto. daj znać czy jesteś zainteresowana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Borys już dawno został gwiazdą i zmiażdżył wszystkich innych sławnych simów/zwierzaków w OJSG
![]() ![]() Lena kóharka! ![]() ![]() ee... dobraa >,< Czekam na następny odcinek no i wiesz... ma być for esej, bo jak nie to się z tobą nie pokosmonautuję no i się nie pochchachamy, także wiesz... wiesz wiesz wiesz wiesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Jeżeli ktoś jeszcze zaprzeczy, że ta gra mnie WCALE nie nienawidzi, to go wyśmieję.
![]() Jako iż Skiereczka się upomina o.. (...), to chciałam dzisiaj pograć. Tak, chciałam być miła i w ogóle. I w momencie, gdy (...) wchodził do domu Leny... TRACH! Pulpit powiedział mi cześć. No cholery można dostać z tymi simsami.. Macie twarzowe zdjęcie Pana (...), przedstawię go jak dodam jakieś sensowniejsze zdjęcia. ![]() ![]() Dobranoc. :<
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|