Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.02.2013, 22:57   #81
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: I love you, i kill you.

Scenę w sypialni uwielbiam. Chociaż Jade mogła nie wchodzić tam, gdzie nie trzeba. Przerwała niepotrzebnie.

A z Mileeny wredna osoba.

Wybacz, że taki bardzo krótki komentarz.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2013, 23:32   #82
ZUZANNA

Reputacja: 10

O MATKO! Gdy to czytałam popadłam w KOMPLEKSY Jak możesz być tak bezczelnie utalentowana!!!!!
Jestem pod ogromnym wrażeniem, z nieciepliwością czekam na kolejne części i jeśli chciałabyś zobaczeć literackie dno i dwa metry mułu to ze wstydem (niestety) zapraszam do przeczytania moich BEZNADZIEJNYCH wypocinek.
Pozdrawiam serdecznie i VENY życzę.
ZUZANNA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2013, 21:20   #83
Vipera

Dobry, dawno mnie tu nie było i musze przyznać, że szybka jesteś z tymi odcinakmi :o

Cytat:
Edeńskie wodospady[,] znajdujące się na skraju lasu, wyglądały wieczorami niezwykle bajecznie.
przecinek

Cytat:
Szczególnie[,] gdy księżyc świecił w swej pełnej krasie, odbijając się w tafli wody jak w ogromnym lustrze, a spienione u podnóża bałwany mieniły się z daleka jak drogocenne kamienie.
Przed 'gdy' zawsze jest przecinek.

Swoją drogą, widzę, że podzieliłaś moje upodobania zaczynaniem od opisu krajobrazu

Cytat:
Jedynie ktoś, kto nie odczuwał strachu, lub był potencjalnym mordercą , nie bał się tutaj przebywać nocą…
Wdarła się spacja przed drugim przecinkiem.

Cytat:
Mężczyzna zrobił kilka kroków i zatrzymał się w pół drogi, tuż przed wodospadem.
Dziewczyna ruszyła przed siebie wolnym, seksownym krokiem, niosąc w ręce małą buteleczkę z niebieską cieczą. Zatrzymała się przed swoim rozmówcą i spojrzała na niego swymi pomarańczowymi tęczówkami.
Jeśli chodzi o te tęczówki... chyba lepiej zmienić je po prostu na 'oczy'.

Cytat:
- Coś ty taki niecierpliwy? – spytała[,] wyciągając dłoń.
Cytat:
- Nie tak się umawialiśmy[,] Scorpion!
Przed imionami, a przynajmniej w takim wypadku jak tutaj, również zawsze przecinki.

Cytat:
Wojownik zaśmiał się tylko, nie zwalniając kroku.
"tylko" raczej zbędne, lepiej brzmi bez

Cytat:
Kiedy poczuła na swej szyi ciepło jego warg, przez jej ciało przeszła potężna fala gorąca.
W sumie też zbędne.

Cytat:
Kiedy poczuła na swej szyi ciepło jego warg, przez jej ciało przeszła potężna fala gorąca. Coś niesamowitego i niebezpiecznego zarazem, ale również coś, na co z utęsknieniem czekała. Nie ważne jaką cenę miałaby zapłacić za to co się teraz działo, wiedziała, że chce tego tu i teraz i nie miała zamiaru się hamować. Jego dłonie błądziły po jej ciele, a usta wpijały się w rozgrzaną skórę z niemałą zachłannością. Starała się zapamiętać każdy pocałunek jaki pozostawiał na jej skórze, każdy dotyk rąk, jakby bała się, że ta chwila pryśnie jak bańka mydlana.
Dalej jeszcze trochę tego jest, ale już nie będę kopiować. Staraj się zwracać na to uwagę, szczególnie przy scenach walki i miłośnych jak w tutaj. Zwykle nie zwraca się na to uwagi, ale przy czytaniu jednak boli.

Cytat:
- Daj mi to, o czym Bogowie mogą jedynie pomarzyć… - wypowiedziała jednym tchem, rozkoszując się pieszczotami
Ten wielokropek to chyba jakiś błąd? <patrzy podejrzliwie>

- Która godzina[,] Madi?

Cytat:
Służąca spojrzała na Kitanę, groźnym wzrokiem.
przecinek zbędny

Cytat:
- Och nie, tylko nie ta wiesz, że wolałam tą, którą dostałam w prezencie…
Może: "Och nie, tylko nie tak. Wiesz, że...."

Dalej powtórzenie "puf"

Cytat:
Kobieta w długich białych włosach przywitała swą córkę z kamienną twarzą.
Kobieta z długimi, białymi włosami...

Cytat:
odezwał się jeden z nich, po czym wraz ze swym kompanem, ukłonili się z należytym honorem.
Ukłonił się, dlatego, że zaczęłaś o jednym

Cytat:
Najlepszym lekarstwem, by zapomnieć o bolącej przeszłości, będzie znalezienie sobie, kojącej rany miłości.
Chyba nie zrozumiałam xD

Było jeszcze trochę błędów, właściwie to powtarzających się z górą, ale już nie chciało mi się cytować.
Przeczytałam póki co tylko 1 odcinek. Tekstu niby dużo, ale póki co mało się działo, więc nie będę bez sensu owijać w bawełnę. Sama właściwie nie wiem co napisać. Ciekawi mnie postać z początku, a raczej to co stara się chować i co jest jej przekleństwem, ale trochę odczułam dyskomfort związany z "tym przedmiotem", a w szczególności o tej właśnie tajemnicy jaką jest owiany. Nigdy nie lubiłam powtarzania "to, tego", bo to jakby nalepić na pudełko karteczkę "tajemnica, musi zaciekawić". Podpowiedziałabym na co to zamienić żeby było 'korzystniej', ale skomentowałam już dzisiaj tyle, że mój mózg paruje ze zmęczenia. Postaram się w najbliższym czasie przeczytać kolejne części, bo akurat teraz mam znów czas ^.^
Wybacz wytykanie, ale to już moje zboczenie pisarskie

Ps Co z Vincem&Marco, bo widzę, że zamknięty temat?
stare 26.02.2013, 21:19   #84
rudzielec

łooo nie spodziewałam się jeszcze aż trzech komentarzy, ale dziękuję
Zuzanno, na pewno zajrzę do Ciebie
Vipera, postaram się poprawić te błędy, ale to już nie dzisiaj, bo dziś to mnie mózg paruje
a co do Vinca i Marco, póki co żadnych pomysłów nie mam, więc zamknęłam, może kiedyś coś tam napisze

ok a teraz żeby nie przedłużać, kolejny odcinek :3

ODCINEK 6

- Czemu nie wezwałaś na pomoc Sub Zera? – Zaciekawiony Ermac spojrzał na biegnącą obok dziewczynę.
- Sub pilnuje Kitany. Nie wiadomo przecież, kiedy zjawi się Mileena, musi być cały czas w gotowości, żeby nic się nie stało księżniczce – odpowiedziała Jade.
- Jakbym miał pod nosem taki tyłeczek, to też byłbym w gotowości cały czas…
- Ermac!
- Co Ermac? Twój tyłeczek też jest niezły. – Wojownik zwolnił, chcąc upewnić się tego, co powiedział.
- Na Bogów… - westchnęła. Wprawdzie było już ciemno, ale przyspieszyła, by nie widział jej rumieńców.
- Nie goń tak, jeszcze nie ustaliliśmy co robimy. – W kilka sekund znalazł się obok niej.

- Biegniemy prosto do pałacu, musimy być przy źródle szybciej niż ninja z Netherrealm.
Nagle jednak rozległ się dziwny świst, a dziewczyna upadła na ziemię, jakby coś pchnęło ją do tyłu. Ermac zatrzymał się i porozglądał dookoła.
- Nic ci nie jest? – spytał obserwując otoczenie.
Jade jednak nie zdążyła odpowiedzieć, gdyż ktoś wyskoczył z krzaków i rzucił się wprost na nią.
- Teraz się z wami policzę! – Przerażająco wyglądająca postać zaczęła ją dusić.
- Nie licz, że ci na to pozwolę Scorpion! - Wojownik wyciągnął rękę w stronę napastnika i siłą telekinezy zaczął odciągać jego dłonie od karku dziewczyny, po czym uniósł go kilka centymetrów nad ziemią i cisnął w najbliższe krzaki. – Biegnij w stronę placu – powiedział do niej. – Dołączę do ciebie za chwilę.
- Ale…
- Biegnij, już! – krzyknął stanowczo, spoglądając na jej przerażoną twarz.
Jade skinęła potwierdzająco głową i szybko zniknęła między drzewami. Nagle Scorpion rzucił się na wojownika i powalił go na ziemię, przykładając mu do szyi ostrze miecza.
- Zabije cię, a twoją głowę zaniosę Quan Chi, by mógł cię wskrzesić i uwięzić w Netherealm!
- Brzmisz mało wiarygodnie… - Oczy Ermaca zapłonęły zielonym blaskiem, a broń przeciwnika uniosła się wysoko w powietrze i w jednej sekundzie zniknęła z pola widzenia, ciśnięta gdzieś w krzaki. - Oboje wiemy, że ci się to nie uda! – warknął, po czym przyłożył Hasashiemu w twarz, tak mocno, że ten przewrócił się do tyłu.
- Dopilnuję, żebyś smażył się w mękach! – wściekły ninja, błyskawicznie podniósł się z ziemi i rzucił na przeciwnika.
Obydwoje zaczęli okładać się serią ciosów, jednak żaden z nich nie był na tyle silny, by pokonać swojego rywala. To jedynie utwierdziło Ermaca w przekonaniu, że Scorpion urósł w siłę, w ciągu tych dwóch lat i nie jest już takim łatwym celem jak kiedyś. Gdy wydawało się, że obydwoje będą walczyć jeszcze przed długi czas, niespodziewanie zza drzewa, w oparach dymu, wyłonił się Smoke. Wziął porządny rozbieg i odbijając się od ramion ubranego w czerwień wojownika, solidnie przyłożył z wykopu niczego niespodziewającemu się Hasashiemu.

Wszystko stało się tak szybko, że zaskoczony ninja nie zdążył się odsunąć i padł ogłuszony na ziemię . Ermac i jego kompan doskonale wiedzieli, że nie mają zbyt wiele czasu, więc od razu ruszyli w stronę pałacu.
- Co ty tu robisz? Przecież dopiero co byłeś z tą laleczką…
- Odprowadziłem dziewczynę do domu i jestem. Chociaż piekielnie mnie korciło, żeby wejść do środka, kiedy mi to proponowała.
- Ja na twoim miejscu…
- Wiem, wszedłbyś i zatroszczył o nią jak należy. Ale to jesteś ty, a ja to ja – powiedział Smoke.
- No tak, ja korzystam z okazji, a ty je marnujesz – westchnął Ermac.
- Dobra, pogadamy o tym kiedy indziej, lepiej powiedz mi co się dzieje? Wracając przez las widziałem te czarne stwory kręcące się po okolicy. Co tu robią ninja z Netherrealm?
- Śliska sprawa. Najprawdopodobniej Quan Chi wie, że w Edenii jest źródło z eliksirem wskrzeszenia.
- Co takiego?! Gdzie?
- Pod pałacem. Nie mam pojęcia, czy to też wie, więc musimy się uwijać żeby go nie znaleźli. Jade zna dokładne położenie tego miejsca, będzie na nas czekać niedaleko pałacu.
- No to jazda, nie mamy czasu do stracenia.

Kiedy Jade dotarła na plac, wokół panowała przenikliwa cisza. Z jednej strony cieszyła się, że nikogo nie było, bo mogła odetchnąć przez chwilę, lecz z drugiej, strach tak ją sparaliżował, że nie potrafiła się uspokoić. To, co spotkało ją kilka chwil temu sprawiło, że cała się trzęsła, a serce o mało nie wyskoczyło jej z klatki piersiowej. Pierwszy raz od dwóch lat ujrzała Hanzo, który wciąż chciał ją zabić, a Ermac znów ocalił jej życie. Bała się myśleć co by było gdyby go nie dogoniła, jak również tego, co będzie teraz z Kitaną. Hasashi był bardzo blisko i nie miała pewności czy w gniewie nie spróbuje również jej zabić. Jedyne co ją pocieszało to, że Sub Zero był obok księżniczki i teraz tym bardziej nie pozwoli by stała jej się krzywda. Oparła rękę na poręczy i wzięła kilka głębokich wdechów by się uspokoić.

Naszły ją dziwne wspomnienia z dnia, kiedy to pierwszy raz było jej dane walczyć ze Scorpionem. Przynajmniej wtedy miała jakiekolwiek szanse, gdyż przez dłuższy czas udawało jej się bronić, ale gdyby nie Ermac, który zjawił się praktycznie znikąd, jej dusza już dawno błąkałaby się po Netherrealm. No właśnie, ów Ermac wyglądał potwornie źle, kiedy pojawił się w pałacowym ogrodzie. Jade przypomniała sobie, że widziała wtedy jego twarz, pełną bólu i cierpienia, pokazującą wszystko co w nim siedziało. Mimo że był wycieńczony, miał jeszcze siłę by odciągnąć od niej Hanzo i odprawić go z kwitkiem, ale po tej walce, nawet nie był już w stanie ustać na nogach. Dziewczyna pomogła mu dotrzeć do chaty Nightwolfa, choć do łatwych to nie należało. Dopiero kilka dni później szaman uświadomił ją, jak wiele ryzykowała starając się pomóc Ermacowi, który mógł zabrać jej duszę w ciągu kilku sekund i zwyczajnie zniknąć. Kiedy o tym teraz myślała, wiedziała, że dobrze zrobiła ryzykując.
- Jade, jesteś cała? – Usłyszała nagle głos za plecami. Wyprostowała się i odwróciła szybko za siebie, całkiem nieświadomie wpadając w ramiona wojownika w czerwieni, który stał tuż za nią.
- Aż tak się o mnie martwiłaś? – Ermac był mile zaskoczony tymi czułościami.
Dziewczyna była bardzo wdzięczna Bogom, za to, że nie spotkało jej to w dzień, gdyż zobaczyłby wtedy jak jej twarz zalewa się rumieńcem. Najgorszy dla niej był fakt, że to nie pierwszy raz kiedy tak na niego reagowała.
- Ja…
- Również się o ciebie martwiłem – odpowiedział nie dając jej dokończyć.

Przytulił ją do siebie w przyjacielskim geście. Uśmiechnęła się do niego, wdzięczna że nie musiała się tłumaczyć z całej sytuacji. Od tej strony poznała go pierwszy raz i niestety musiała przyznać, że bardzo jej się to podobało.
- Widziałem dwie postacie zmierzające w kierunku pałacu. – Nagle zza pleców Ermaca wyłonił się Smoke. Na jego widok, Jade oskoczyła od chłopaka lekko zmieszana. – Musimy się pośpieszyć, nie ma chwili do stracenia.
- Gdzieś ty się podziewał? – zwróciła się do siwowłosego wojownika. – Szukałam cię dosłownie wszędzie.
- Wyjaśnicie to sobie kiedy indziej – wtrącił Ermac. - Chodźmy póki nie jest za późno.

Gdy do uszu Sub Zera dotarł odgłos stukających po posadzce butów, wojownik od razu otworzył oczy. Był wyczulony na wszelkie podejrzane dźwięki a to, co działo się na korytarzu ani trochę mu się nie podobało. Domyślał się wprawdzie, że to tylko strażnicy, ale fakt, że kilku kręciło się w pobliżu pokoju księżniczki o takiej godzinie, do normalnych nie należał. Spojrzał na Kitanę śpiącą obok jak małe dziecko i uśmiechnął się do siebie. Wyglądała nad wyraz uroczo, kiedy tak tuliła się do jego torsu, jednak on musiał sprawdzić co jest nie tak. Podniósł się powoli, lecz gdy chciał wstać, dziewczyna poderwała się i usiadła na łóżku.
- Dokąd idziesz? – Mimo że spytała szeptem, w jej głosie dało się wyczuć zaniepokojenie.
- Spokojnie, chciałem tylko zobaczyć co się dzieje – westchnął, chwytając ją za dłoń. – Myślałem, że śpisz…

- A ja myślałam już, że…
Przysunął się do niej, po czym pocałował ją czule, przerywając jej wypowiedź.
- To, że zaczęliśmy naszą bliższą znajomość od łóżka, nie znaczy, że nie traktuję cię poważnie. – Wsunął dłoń w jej włosy i cmoknął ją w policzek. – Chciałbym żebyś wiedziała, że jesteś dla mnie bardzo ważna Kitana. Uwielbiam cię… Ale musisz mnie zrozumieć i pozwolić sprawdzić co tam się dzieje. Na zewnątrz jest tylu strażników, że nawet jeśli ktoś próbowałby się dostać do twojej komnaty, to nie dałby rady im wszystkim. Tutaj nic ci nie grozi, a jeśli to Mileena, to może w końcu uda mi się ją złapać. Obiecuję, że wrócę najszybciej jak się da.
Patrzyła na niego ze spokojem w oczach. Dawno nie spotkała na swej drodze kogoś takiego jak on, kogoś, kto potrafił ją uspokoić w tak szybki sposób i równie szybko zyskać jej zaufanie.
- Idź – uśmiechnęła się delikatnie. – Za regałem z książkami jest przejście do drugiego pokoju, stamtąd przejdziesz przez długi taras i znajdziesz się…
- Wiem – przerwał jej wypowiedź. Lewy kącik jego ust uniósł się ku górze. – Królowa mi powiedziała, w razie gdybym miał cię ratować z opresji… - dodał wciągając na siebie ciuchy.
- Doprawdy? A mnie się wydaje, że jednak zrobiła to z innego powodu. - Kitana zachichotała cicho. – No ale to jej akurat mogę wybaczyć…
- Bardzo ciekawi mnie ten powód – odparł sięgając po maskę. – Jak wrócę musisz mi o tym opowiedzieć. – Wsunął ręce w jej włosy i nachylił się w jej kierunku. – Śpij słodko, księżniczko. – Cmoknął ją w czoło.

- Nie wiem czy będę, ale proszę cię… Uważaj na siebie.

- Czy królowa wie, że biegamy sobie po pałacu, jak rozwydrzone dzieciaki po podwórku?
- Spokojnie Ermac, królowa została poinformowana już jakiś czas temu, na temat tego co się dzieje. – Jade biegła na przedzie, kierując się w stronę piwnic. – Za mną, tędy będzie najbliżej.- Przemieszczali się korytarzami pałacu, co rusz wymijając jakichś strażników.
Sytuacja była na tyle poważna, że ochrona zamku została zwiększona do maksimum. Nagle witraż w jednym z okien pękł, a kolorowe szkło rozprysnęło się na betonie. Cała trójka zatrzymała się i odwróciła za siebie, patrząc jak do środka wdziera się kilku ninja w czerni. Dwóch od razu ruszyło na strażników stojących nieopodal, a reszta skierowała się w kierunku wojowników, którzy w jednej chwili rzucili się do ataku.
- Ermac! - charknął jeden z nich. – Quan Chi wynagrodzi mnie, kiedy powiem mu gdzie się ukryłeś…
- Jeśli mu powiesz… – odrzekł Ermac i z impetem skoczył na wroga.
Po krótkiej wymianie ciosów, przeciwnik wylądował pod nogami Smoke’a, który wskoczył na niego i skręcił mu kark, po czym wykopał z półobrotu kolejnego, który próbował go zaatakować.

Jade także nie próżnowała, skutecznie likwidując każdego, kto starał się dojść do schodów prowadzących do winiarni. Kiedy jednak zaatakowało ją trzech na raz, nie mogła dać sobie z nimi rady, co spowodowało, że jeden z wojowników przedostał się i ruszył w kierunku piwnicy. Ermac widząc to, rzucił się w jego stronę, lecz nagle zza rogu wyskoczył Sub Zero i złapał ninje, zamrażając go od szyi w dół. Uderzył nim o beton, spoglądając na chłopaka.
- Co ty tu…
- Uważaj! – Sub pchnął Ermaca w bok i cisnął kulą lodu w rywala, który próbował na niego skoczyć. Zmrożone ciało padło na ziemię, roztrzaskując się na kawałki.
- Mam więcej szczęścia niż rozumu. – Wojownik porozglądał się dookoła i ruszył na pomoc Jade, która wyraźnie osłabła, odpierając ataki dwóch napastników. Złapał jednego z nich za głowę i odciągnął go do tyłu.
- I tak będziesz smażył się w Netherrealm… - Ninja warknął próbując się wyrwać. – Quan Chi cię dopadnie…
- Zamknij się!
- Dopadnie cię i wtrąci do najciemniejszych otchłani, żebyś tam zdechł robalu…
Ermac ze wściekłością zacisnął drugą rękę na gardle ofiary, a jego oczy rozbłysły zielonym blaskiem.
- Zaraz się dowiesz jak to jest, kiedy ja kogoś dopadnę… - Zjechał jedną dłonią na klatkę piersiową przeciwnika i nie przestając patrzeć mu w oczy, zaczął wysysać z jego ciała życie. Krzyk jaki rozległ się w korytarzu, z każdą chwilą stawał się coraz głośniejszy, kierując spojrzenia zgromadzonych w stronę tego, co robił rozjuszony chłopak.
- Co się dzieje? – spytał Sub Zero, podchodząc do Smoke’a.
- Nie mam pojęcia, ale nie jest to raczej nic przyjemnego… - odparł siwowłosy.
Jade odwróciła głowę w kierunku Ermaca, a jej spojrzenie w ciągu kilku sekund zmieniło się w przerażone.

- Powstrzymajcie go! – krzyknęła rozdzierając sobie gardło.
Długo się nie zastanawiając, Sub podbiegł do wojownika i przyłożył mu z pięści w twarz…

Po takich miłosnych ekscesach, Kitana powinna spać jak małe dziecko, niestety, słysząc odgłosy dochodzące z korytarza, nie potrafiła zmrużyć oka. Najchętniej to wyszłaby stąd i ruszyła zobaczyć co się dzieje. Doskonale wiedziała, że nie powinna tego robić, bo matka by się wściekła, dlatego postanowiła nie kusić losu i zostać w swoim pokoju. Spanie jednak nie wchodziło w grę. Wstała z łóżka, ubrała się i zaczęła nerwowo chodzić tam i z powrotem. Martwiła się o Sub Zera, który wyszedł pół godziny temu, nie chciała by coś mu się stało. Po dzisiejszej rozmowie i tym wszystkim co działo się później, czuła, że to jest ten facet, dzięki któremu zapomni o bolesnej przeszłości. Pod niepozorną maską i chłodnym charakterem, krył się czuły mężczyzna, potrafiący rozpalić w niej ogień, w ciągu kilku chwil, a to było właśnie to, czego potrzebowała.
Otworzyła drzwi i wyszła na taras, by zaczerpnąć świeżego powietrza. Tej nocy nie wiał nawet najsłabszy wiatr, a niebo było pełne deszczowych chmur. Porozglądała się dookoła. Plac oświetlały liczne pochodnie, lecz nie dostrzegła w ich świetle nic niepokojącego. Więc co takiego działo się w pałacu? Czyżby faktycznie Mileena postanowiła targnąć się na jej życie? Westchnęła głęboko i weszła do pokoju. Ruszyła w stronę łóżka, kiedy nagle usłyszała niepokojący szelest. Zatrzymała się i gwałtownie odwróciła za siebie. Jej serce zaczęło walić jak oszalałe, kiedy zobaczyła postać wyłaniającą się z zacienionej części pokoju.

- Witaj Kitana.
- Hanzo…

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 26.02.2013 - 21:52
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.02.2013, 22:09   #85
Malin

Reputacja: 11

Nie, nie, nie, nie, nie, nie!!! Tak się nie robi, nie w takim momencie, nie teraz, proszę, wstaw dalszą część!!! ;((((((( No kurde, z wrażenia szczena mi zjechała na blat biurka, nawet wydałam z siebie coś na kształt westchnięcia, a tu... KONIEC?! Nie, nie zgadzam się!

Świetny odcinek, taki dynamiczny! Tyle się działo, walka ze Scorpionem, potem atak ninja na pałac... oj, gorąco!
Cytat:
niespodziewanie zza drzewa, w oparach dymu, wyłonił się Smoke
Mega! Ale wiadomo, mąż ma wejście! Fotka mistrzowska, mogę sobie podziwiać zdolności k.k. (skrót dla wtajemniczonych ^^) do woli. I ten rozwiany włos! Omg! 33 Szkoda tylko, że wraz z Ermackiem nie zdecydowali się go wykończyć na miejscu, oszczędziłoby to wielu późniejszych sytuacji, a już na pewno takiego zakończenia... O.O I czy to jednak Hasashi był tym, który usłyszał o źródle?
Swoją drogą, Smoke grzecznie wracający po odprowadzeniu Mileeny... Oj, na niego to trzeba chyba końskie dawki eliksirów. Mileena musiała być wściekła xD
Cytat:
- Odprowadziłem dziewczynę do domu i jestem. Chociaż piekielnie mnie korciło, żeby wejść do środka, kiedy mi to proponowała.
- Ja na twoim miejscu…
- Wiem, wszedłbyś i zatroszczył o nią jak należy. Ale to jesteś ty, a ja to ja – powiedział Smoke.
Mój dżentelmen! xD

Między Jade a Ermackiem ewidentnie się coś dzieje, czuję w powietrzu kolejny romans. Bardzo do siebie pasują, więc mogliby być razem. Mam nadzieję, że Jade (i Subowi...) udało się w porę powstrzymać Ermaca przed tym, co chciał zrobić temu obcemu ninja i nie jest za późno. Brzmiało to strasznie i pewnie takie jest. Zastanawia mnie, czy Ermac będzie na nią wściekły za to, że się wtrąciła, czy wręcz przeciwnie - będzie jej wdzięczny. To zdjęcie - wyszło świetne! -> http://i927.photobucket.com/albums/a...psc2f64ab2.png

Fotka walki mnie po prostu zmiażdżyła! xDDD Smoke z wykopu, achhhhh! Trzaskający wszystkich wokół - tego mi trzeba xD Kocham tego gościa! Brzmiało to groźnie, mam na myśli napad tych ninja na pałac. Trochę ich dużo... Dobrze, że Sub w porę zareagował i zebrał się z łóżka, jego pomoc bardzo się przydała. Btw. co za klata! ^^

Zakończenie... dalej nie mogę się pogodzić z przerwaniem w takim momencie! Co zrobi Hasashi? Czy będzie chciał porwać Kitanę? Czy ją zabić? Czy Sub przybędzie na czas? Czy właśnie w tej chwili Sub dowie się, co łączyło kiedyś Kitanę i Scorpiona? I jaka będzie jego reakcja?
Kurczę, trzeba teraz czekać Mam nadzieję, że się tam uwijasz z odcinkiem i do końca tygodnia coś wstawisz? Ja czekam niecierpliwie, a w razie czego, napuszczę na Ciebie k.k., aby Cię tam pogonił!

P.S. Perełki!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- Czy królowa wie, że biegamy sobie po pałacu, jak rozwydrzone dzieciaki po podwórku?
Dodaję do rankingu!
Pozdrawiam! :>
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.02.2013, 22:47   #86
Mile

Grin Odp: I love you, i kill you.

Dzizas co za odcinek przeczytałam jednym tchem. Mistrzostwo świata.

Nic nie moge dodać po komnetarzu Malin, dziewczyno ale ty masz power, oddałaś dokladnie wszystkie moje emocje po przeczytaniu tej czesci
To samo czułam i tez szczeke zbieralam jak sie skonczyl.

Dodam tyllko to:

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
- Sub pilnuje Kitany. Nie wiadomo przecież, kiedy zjawi się Mileena, musi być cały czas w gotowości, żeby nic się nie stało księżniczce – odpowiedziała Jade.
Tak tak musi byc w gotowosci caaaaaly czas

Sub jest słodko kochany i taki czuly w stosunku do ksiezniczki. Klata do schrupania.
spij słodko ksiezniczko - to cudownie sie czyta ja tez chce byc ksiezniczką.

Czekam na wiecej, pisz jak najszybciej.
Zeby jej tylko nic nie zrobił

Ostatnio edytowane przez Mile : 27.02.2013 - 00:11
Mile jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2013, 09:25   #87
rudzielec

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
Nie, nie, nie, nie, nie, nie!!! Tak się nie robi, nie w takim momencie, nie teraz, proszę, wstaw dalszą część!!! ;((((((( No kurde, z wrażenia szczena mi zjechała na blat biurka, nawet wydałam z siebie coś na kształt westchnięcia, a tu... KONIEC?! Nie, nie zgadzam się!
czułam, że taka będzie Twoja reakcja

Cytat:
Świetny odcinek, taki dynamiczny! Tyle się działo, walka ze Scorpionem, potem atak ninja na pałac... oj, gorąco!
szczerze mówiąc, byłam pewna że schrzaniłam ten odcinek, no ale widzę, że jednak nie

Cytat:
Cytat:
Mega! Ale wiadomo, mąż ma wejście! Fotka mistrzowska, mogę sobie podziwiać zdolności k.k. (skrót dla wtajemniczonych ^^) do woli. I ten rozwiany włos! Omg! 33
ahaha xD jak chcesz to daj mi znać na gg, podeślę Ci fotę z rozwianym włosem ;D
Cytat:
Szkoda tylko, że wraz z Ermackiem nie zdecydowali się go wykończyć na miejscu, oszczędziłoby to wielu późniejszych sytuacji, a już na pewno takiego zakończenia... O.O I czy to jednak Hasashi był tym, który usłyszał o źródle?
tak, to Scorpion usłyszał o źródle :>
a co do tego wykończenia go od razu... no to trochę byłby problem...
niedługo wyjaśnię o co chodzi
Cytat:
Swoją drogą, Smoke grzecznie wracający po odprowadzeniu Mileeny... Oj, na niego to trzeba chyba końskie dawki eliksirów. Mileena musiała być wściekła xD
to, co zastosowała Mileena w zupełności wystarczyło, jedyne co go powstrzymało to, że trzymał sie swoich zasad
a mina Mileeny... spróbuj ją sobie wyobrazić! xD
Cytat:
Cytat:
- Ja na twoim miejscu…
Mój dżentelmen! xD
dżentelmen który ledwo się wywinął xD
Cytat:
Między Jade a Ermackiem ewidentnie się coś dzieje, czuję w powietrzu kolejny romans. Bardzo do siebie pasują, więc mogliby być razem.
szczerze mówiąc nie wiem czy coś z tego będzie, a nawet jeśli to nie w najbliższej przyszłości
Cytat:
Mam nadzieję, że Jade (i Subowi...) udało się w porę powstrzymać Ermaca przed tym, co chciał zrobić temu obcemu ninja i nie jest za późno. Brzmiało to strasznie i pewnie takie jest. Zastanawia mnie, czy Ermac będzie na nią wściekły za to, że się wtrąciła, czy wręcz przeciwnie - będzie jej wdzięczny. To zdjęcie - wyszło świetne! -> http://i927.photobucket.com/albums/a...psc2f64ab2.png
czy będzie wściekły..? tą scenę akurat piszę, więc mogę tylko dodać, że żadnych pretensji nie będzie miał
Cytat:
Fotka walki mnie po prostu zmiażdżyła! xDDD Smoke z wykopu, achhhhh! Trzaskający wszystkich wokół - tego mi trzeba xD Kocham tego gościa!
ciekawi mnie na czym polega fenomen Smoke'a, że tak od razu wpadł Ci w oko
Cytat:
Brzmiało to groźnie, mam na myśli napad tych ninja na pałac. Trochę ich dużo... Dobrze, że Sub w porę zareagował i zebrał się z łóżka, jego pomoc bardzo się przydała. Btw. co za klata! ^^
i będzie więcej, bo to jeszcze nie koniec akcji :>
Sub ma walkę we kwi, to już rodzinne, podobnie jak klata
Cytat:
Zakończenie... dalej nie mogę się pogodzić z przerwaniem w takim momencie! Co zrobi Hasashi? Czy będzie chciał porwać Kitanę? Czy ją zabić? Czy Sub przybędzie na czas? Czy właśnie w tej chwili Sub dowie się, co łączyło kiedyś Kitanę i Scorpiona? I jaka będzie jego reakcja?
Kurczę, trzeba teraz czekać
no teraz pan Hanzo może zrobić wszystko :>
właśnie o to mi chodziło w tym zakończeniu, chciałam, żeby było zaskakujące i zostawiło dużo pytań bez odpowiedzi
a to, co zrobi Scorpion będzie bardzo zaskakujące xD
Cytat:
Mam nadzieję, że się tam uwijasz z odcinkiem i do końca tygodnia coś wstawisz? Ja czekam niecierpliwie, a w razie czego, napuszczę na Ciebie k.k., aby Cię tam pogonił!
ahahah, nie trzeba na mnie nikogo napuszczać xD
z odcinkiem się uwijam, może będzie do końca tygodnia :>
Cytat:
P.S. Perełki!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dodaję do rankingu!
Pozdrawiam! :>
lepiej pilnuj tego rankingu, bo kiedyś o niego poproszę!

Cytat:
Napisał mile18 Zobacz post
Dzizas co za odcinek przeczytałam jednym tchem. Mistrzostwo świata.

Nic nie moge dodać po komnetarzu Malin, dziewczyno ale ty masz power, oddałaś dokladnie wszystkie moje emocje po przeczytaniu tej czesci
To samo czułam i tez szczeke zbieralam jak sie skonczyl.
bardzo miło mi to czytać

Cytat:
Dodam tyllko to:
Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Tak tak musi byc w gotowosci caaaaaly czas
no jest w gotowości, problem w tym, że wyszedł z pokoju w niewłaściwym momencie xD a może w sumie we właściwym....
Cytat:
Sub jest słodko kochany i taki czuly w stosunku do ksiezniczki. Klata do schrupania.
spij słodko ksiezniczko - to cudownie sie czyta ja tez chce byc ksiezniczką.
Sub z natury jest taki, tylko skrzętnie to ukrywa przed innymi
no cóż, przy Kitanie mógł się już ujawnić
a co do klaty to do schrupania jak najbardziej :>
Cytat:
Czekam na więcej, pisz jak najszybciej.
Zeby jej tylko nic nie zrobił
piszę, piszę tylko jeszcze więcej komentarzy by się przydało :<
stare 27.02.2013, 09:41   #88
Cytryśnia

Reputacja: 12

Cytat:
Napisał rudzielec
piszę, piszę tylko jeszcze więcej komentarzy by się przydało :<
mówisz masz Przepraszam, że tamtego nie skomentowałam, tak jakoś wyszło
Jade musi być sprytna, biegać ciągle w takich butach
Odcinek wyszedł świetny, uwielbiam twoje zdjęcia, dlatego też boję się, że te z simsów nie będą tak świetne <w końcu to simsy>
Jesteś okropna! Przerywać w takim momencie?! Uczuć nie masz Podejrzewam, że Sub wróci do pokoju
Co jeszcze można napisać... Proszęproszeproszęproszę daj następny odcinek szybko :<
stare 28.02.2013, 23:33   #89
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Ermacowe teksty jak zwykle mnie rozwalają
Wygląda na to, że Jade czuje do niego miętę, zobaczymy, czy gdzieś kiedyś coś z tego wyniknie
Widzę, że pojawiła się również mroczna strona Ermaca, dobrze, że go powstrzymali. Jakoś nie sądzę, żeby miał o to do kogoś później pretensje, w końcu sam mówił, że chciał wyrwać się z tego "nałogu" i oczyścić swoje sumienie. Teraz wszyscy muszą być bardzo dokładni w likwidowaniu tych ninja, bo jeśli Quan Chi się dowie, gdzie gościu przebywa to będzie źle.. Chociaż coś czuję, że Scorpion może im się wyrwać i powiadomić tego czarnoksiężnika, a wtedy będzie kiepsko..

Cytat:
Wejście Smoka Widocznie lubi zrobić wrażenie na 'dzień dobry'
Cytat:
po czym wykopał z półobrotu kolejnego
Chuck Norris może się schować
A co do poprzedniego bonusu to Smoke bez maski wygląda bosko
Lubię te jego przekomarzania z Ermakiem, naprawdę się można uśmiać No i super, że rozum wziął górę nad samczym instynktem i ostatecznie nie dał się ponieść Mileenie. Naprawde chciałabym zobaczyć jej minę

Ale się między Subem i Kitaną fajnie układa. Cieszę się, że facet traktuje ją na poważnie. Dla mnie miodzio

Swoją drogą Sub Zero jest czujny jak na ninja przystało ale teraz zostawił Kiatnę w najmniej odpowiednim momencie. Ciekawe, co też Hanzo sobie umyślił w tej swojej psychopatycznym opętanym pomyślunku. Porwie ją? Albo spróbuje zabić.. Albo zacznie udawać niewiniątko i uleczonego.. Chyba, że (o zgrozo!) zacznie się do niej dobierać (ja mam otwarty umysł, więc jestem skłonna przyjąć do wiadomości każdą bardziej lub mniej możliwą ewentualność )

A tak na marginesie, matka Kitany powiedziała Subowi o tym tajnym przejściu żeby mógł chronić jej córkę, czy po prostu chciała się pobawić w swatkę czy coś w tym stylu? Po komentarzu Kitany inna myśl nie przychodzi mi do głowy

czekam z miską popcornu na następny odcinek
stare 01.03.2013, 01:07   #90
Sqiera

Po wielu podejściach, w końcu udało mi się przeczytać całość i cóż... jestem pod ogromnym wrażeniem
Tyle się dzieje, te tajemnice... ech... prawdę powiedziawszy brakuje mi w tej chwili słów, żeby napisać coś konkretnego i z sensem.
Każdy wątek jest interesujący i nie będę ukrywać tego, że jestem ciekawa co dalej będzie.

I jeszcze skończyłaś w takim momencie!
Ciekawa jestem jaka będzie reakcja Kitany na widok Hanzo... czy ona mu ulegnie, czy może on ją porwie, a może zjawi się Sub Zero, aby wywabić ją z opresji (choć wątpię, żeby w niej akurat była, biorąc pod uwagę ich stosunki w przeszłości ;p).

Heh... nie chcę gdybać, co się może stać, bo ja po prostu chcę się tego dowiedzieć!

Mam nadzieję, że kolejny odcinek wstawisz w niedługim czasie, a ja postaram się o bardziej konstruktywny komentarz
Wiedz jednak, że masz kolejnego czytelnika :>

Ostatnio edytowane przez Sqiera : 01.03.2013 - 01:10
Sqiera jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania