![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja kupię od razu
lubie nowe simsy, do 3 przekonywałam sie 2,5 roku od premiery, bo wszystko było inaczej niż w 2 i mi się nie podobało
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Ja TS4 nie kupię, ze względu na to, że wydałem dużo pieniędzy na trójkę i szkoda mi tak porzucić trójkę. A poza tym po premierze 4, trójka stanieje więc sobie będzie można uzupełnić kolekcję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Dobra, przyznam... Ciekawi mnie co będzie w TS4, tylko nie oczekuję cudów c; Ta grafika mnie już mało interesuje, bo i tak wiem że będzie brzydka :/ No chyba że jakoś super-hiper polepszą do czasu wydania, lub do SimsCamp'u. Może nawet już jest polepszona... ?
W każdym razie, po premierze pooglądam filmy itd., a potem zrobię coś złego by zobaczyć czy kupię xD Na szczęście na gwiazdkę nowego laptopa dostanę :33 Tylko za pewne będzie tak jak z trójką - gra tylko na nowy dodatek ;__; Chociaż wątpię że będę bawił się w dodatki, bo raczej nie dostanę super-duper-hiper nie wiadome jak nie ziemskiego laptopa, że kliknę guzik włączania i już mogę używać laptopa ![]()
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Pozwolę sobie na poprawienie błędnego opisu jednego zdjęcia
![]() EA nie podpisało zdjęcia "W The Sims 4 nie ma rzeczy nieosiągalnych!", ale "Jeśli moglibyście stworzyć własny strój na konferencję prasową EA, w co ubrałby się Wasz Sim?" ! I to jest warte uwagi, bo łatwo można żyć w błędzie. Opis nie dotyczy suwaków na wzrost, ale tworzenia ubrań. Tak krótki tekst jest bardzo niejasny, więc niewiele możemy na ten temat powiedzieć, ale jest kilka opinii: -Rozbudowany system kolorowania ciuchów- dodawanie własnego logo, nadruku, więcej kanałów zmiany koloru. -Bodyshop w podstawie! Bodyshop, piękny, cudowny warsztat, taki jaki znamy z dwójki (popieram tą opinię xD) Więc na przyszłość, nie wierzcie jakimś tumblrom, na których ludzie mogą wypisać co im się żywnie podoba, tylko sprawdzonym stronom (DOTsim, Sims Vip)
![]() Ostatnio edytowane przez Everlasting : 08.08.2013 - 16:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Buuu. No to już mniej mi się to podoba. Bez sensu. To już 4 odsłona simów - powinien być suwak wzrostu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Suwak wzrostu wprowadza dodatkowe komplikacje, np. przy animacji pocałunku - trzeba dostosować animację tak, żeby strony całowały się np. w usta, a nie, że jedna całuje powietrze, a druga cycki.
![]() Wątpię, żeby się za to wzięli, ale fakt faktem, trochę tego grze brakuje.
![]() |
#88 |
Reputacja: 11
|
![]() Searle, ale przecież nic straconego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Moim zdaniem brak suwakow wzrostu nie jest taki straszny. Nie zebym wolal, ze kazdy sim ma taki sam wzrost, ale dobrze by bylo, gdyby zrobili, zekazdy sim jest wiekszy o pare simowych centymetrow od simek.
![]() |
#90 |
Reputacja: 12
|
![]()
nie no, według mnie suwaki może nie, ale np. 3, czy 5 opcji wzrostu sima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|