Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.07.2013, 15:28   #81
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

Idac do domu zauwazylem jakas niewiaste, kroczacom zamna. Gdy obrocilem sie kolejny raz, juz jej nie bylo. Dziwne, czy ona chciala mnie sledzic?

Gdy otworzylem wielkie drzwi do 'mieszkania' pierwsze co zrobilem, to polozylem sie na materacu. Mimo, ze byl stary, na pewno byl wygodniejszy od tego lawko-podobnego czegos, na ktorym dzisiaj spalem...

(przezucam sie na pierwszoplanowa narracje.)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2013, 15:29   #82
Cytryśnia

Reputacja: 12

Z tej stołówki do mojego domu można było szybko przedostać się skrótem, ale za mną wyszła... Moja dawna znajoma? Tak... Nie lubiłam jej. Dlatego tez zerwałam z nią wszelkie kontakty. Nie miałam już ochoty z nikim rozmawiać. Chciałam wrócić do domu i odpocząć. Chodząc po różnych zakamarkach (trochę juz poznałam okolicę) szybko zgubiłam.... jak jej tam było... Już nawet nie pamiętam jej imienia... Mniejsza o to. Weszłam do mojego mieszkania i byłam już sama. Zamknęłam się na klucz i poszłam się zdrzemnąć. Nareszcie....
stare 31.07.2013, 15:34   #83
Aperlaxive

Reputacja: 11

Siedząc na ławce spoglądałam z ciekawością na ludzi. Większość przechodziła w te i z powrotem zupełnie nie zwracając uwagi na mnie.
Nagle usłyszałam dźwięk SMS-a. Myślałam, że to mężczyzna, którego poznałam dzisiaj, lecz okazało się, że to reklama. No bez przesady! Nawet tutaj wygrałam BMW?
W sumie, ciekawe dlaczego jegomość nie pisze. Może nie ma telefonu? Jeśli tak, to zastawiam się czy kiedyś się jeszcze spotkamy...

Wtem przypomniałam sobie o nierozpakowanych walizkach i postanowiłam wrócić do domu. Nałożyłam słuchawki na uszy i zaczęłam iść w kierunku budynku.

Mam tylko nadzieję, że nie wpadnę po drodze na coś, lub co gorsza na kogoś!

@ Libby: Jak można dostać smsa na obcej planecie oddalonej od Ziemi o co namniej kilka lmilionów lat świetlnych? Play ma tu zasięg ?

@ Orange zawsze i wszędzie ma!

Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 31.07.2013 - 15:46
Aperlaxive jest offline  
stare 31.07.2013, 15:39   #84
Cynthia

Reputacja: 10

Dlaczego ona mnie tak unikała? Jakby świadomie wybierała sobie tylko znane ścieżki naszej bazy. Jasne było, że zgubię się przy najbliższej okazji. Może to był po prostu przypadek? Nadzieja umiera ostatnia. Bo przecież, nic złego jej nie zrobiłam! Prawda, niektórzy moi znajomi twierdzili, że bywam irytująca i namolna, ale czy nie można dać człowiekowi drugiej szansy? Dobra, koniec. Jeszcze ją kiedyś spotkam i wszystko sobie wyjaśnimy.
Pożałowałam, że nie podążyłam za tym młodzieńcem.
stare 31.07.2013, 15:48   #85
motyka
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac

W końcu wyszedłem ze swojego ukrycia, upewniwszy się, że nikt nie czyha za drzwiami. Pełen obaw po porannym zdarzeniu, wyszedłem na zewnątrz. Gdyby nie zwycięstwo głodu nad przerażeniem, pewnie jeszcze długo bym tkwił w swoim kącie. Zaspokoiwszy swoje potrzeby, z ciekawością odwiedzam opuszczony bar z cichą nadzieją, że ktoś mi pomoże wychylić alkohol, który znajduję pod obdrapaną ladą. Aż dziw, że tyle whisky się ostało. Mam dość tego miejsca, mam dość tych zagadek, chcę choć na kilka godzin zapomnieć o wszystkim. Świadomość, że muszę pomóc moim współtowarzyszom i wziąć się do pracy, jakoś tym razem nie stanowi dla mnie żadnej przeszkody.
kto swe kroki tam skieruje,
temu jeno płacz, rozłąka.
motyka jest offline  
stare 31.07.2013, 15:54   #86
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Technologia Pradawnych przewyższa naszą o co najmniej kilka tysiącleci, a Wy piszecie o jakichś zardzewiałych, ziemskich teleskopach. Wszystko wygląda jak świeżo zdjęte z półki i nie ma roślinności. Będę płakać, naprawdę .
Dokształćcie się:
http://www.youtube.com/watch?v=Gqhs4byldNo
http://www.youtube.com/watch?v=UQFvDkeDd7k

Ostatnio edytowane przez Libby : 31.07.2013 - 16:01
Libby jest offline  
stare 31.07.2013, 15:56   #87
Morgana

cichym krokiem weszlam do pomieszczenia. to pewnie jest ten 'bar', o ktorym mowi sie na miescie. wygladal raczej jak zloza pozywienia w kosmicznej spelunie, ale z drugiej strony nie ma co spodziewac sie czego innego. miejsce nie bylo zbytnio zapelnione - jakis facet stal pry ladzie i szukal czegos. ja, mimo ze nie jadlam nic caly dzien, nie bylam glodna. tak wlasnie dziala na mnie adrenalina... chcialam zabrac jakis jogurt, ale gdy go otworzylam, zorientowalam sie ze nie przetrwal podrozy z ziemi... zdecydowalam, ze zadowole sie tylko jakims napojem.

@libby ty masz zdrowie, do poprawiania tego wszystkiego spokojnie, musimy najpierw poznac lepiej realia gry, wiec nie ma co plakac
Morgana jest offline  
stare 31.07.2013, 15:59   #88
Everlasting

Dopóki nie naprawimy moich narzędzi, portal, dzięki któremu moglibyśmy powrócić na Ziemię, nie będzie działał. Co gorsza, jestem jedynym mechanikiem na Atlantydzie, reszta budujących wrota zostali na Ziemi...
stare 31.07.2013, 16:01   #89
motyka
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac

Usłyszałem ciche kroki, serce zaczęło bić, jakby chciało przebić mostek i wyskoczyć na zewnątrz. Przełknąłem ślinę i zobaczyłem kobiecą postać.
"Podejdź bliżej tej smugi światła, niech zobaczę twoją twarz", pomyślałem, czując krople potu na plecach.
Chwila, znam ją! To chyba ta Rains, wybitna studentka, która straciła pamięć w wypadku... "Cóż za strata dla nauki..."
Nie odezwę się pierwszy, może nawet nie wiedzieć, że ktoś tutaj jest. Nie chcę jej przestraszyć, dość już na dzisiaj złych emocji. Może ona zrobi pierwszy krok?
kto swe kroki tam skieruje,
temu jeno płacz, rozłąka.
motyka jest offline  
stare 31.07.2013, 16:05   #90
rudzielec

@Libby lepiej byś im pokazała, jak przebiegała rekrutacja na Atlantydę xDD
http://www.youtube.com/watch?v=EieL13mwGV0

Przyjemne powietrze smagało moje włosy, mogłabym stać na tym balkonie do końca swoich dni, ale wiedziałam, że nie mogę tego robić w nieskończoność. Postanowiłam zwiedzić wyspę i ruszyłam do baru. Powoli zaczęło burczeć mi w brzuchu, musiałam coś zjeść, żeby nabrać sił przed misją.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania