|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja na pewno kupię 4, choć ubolewam że na razie jest tylko podstawka, a wiec - ograniczona gra; ale jest piękna
Z demo tworzenia sima bardzo mi się podoba. A jak jeszcze widzę zdjecia i filmik.Jeśli 4 jest po prostu inteligentniejszą i piękniejszą 2-ką to nic mi do szczęścia więcej nie trzeba. Wolę zdecydowanie 2 od 3. W 3 gram, ze względu na parę nowych rzeczy których nie ma w 2 i nawet z kodami nie będzie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Myślę, że jeśli nie masz strasznego parcia na grę to raczej czekać. Chociażby na promocje.
|
|
|
|
#4 |
|
|
Chodzi o to, że jak mam wydać 150 zł i wkurzać się bo gra będzie się crash'owała to średnio mi się widzi taki interes...
Z drugiej strony jestem ciekawa jak to śmiga a najlepiej przekonam się osobiście.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
AMSTA, ja grę kupiłam a mi się nie crashuje, nie mam błędów z powyciąganymi dziećmi i ani razu nie wywaliło mnie do pulpitu, także ja mimo wydanych tych pieniędzy, jestem zadowolona.
Nie wiem z czym wiążą się te błędy w grze, ale dziwi mnie, że jedni je mają a inni nie (a każdy w domyśle posiada przecież oryginał). |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ok, dzięki za odpowiedzi. W najbliższym czasie zaopatrzę się i dam znać co i jak.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Crash w The Sims 4 występuje tylko wtedy jak mamy pirata. Ponieważ w dniu premiery wyszła pierwsza łatka, która naprawia problem, a pirata nie da się załatać bo trzeba by było zarejestrować go na Originie, a to niemożliwe w przypadku nielegalnej kopii gry
W przypadku kiedy nasza karta graficzna jest za słaba to raczej pokazuje się komunikat odpowiedni.beata18ns wejdź w opcje gry i zmień sterowanie kamerą na "tak jak w The Sims 3" powinno Ci to ułatwić sprawę. Obiekty obracaj najlepiej klawiszami < oraz > .
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 09.09.2014 - 18:13 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Gdyby było jak piszesz, to żadna osoba mająca oryginał nie skarżyłaby się na crashe, a wiadomo że jest inaczej. Ja również doświadczyłam jednego grając na oryginale.Doniesienia o rzekomym niewyrobieniu się przy usługach są tyle samo warte co te o braku wystarczających umiejętności załogi EA by dodać baseny. Uważam, że to celowe działanie by jak najwięcej wyciągnąć od graczy w płatnych dodatkach. Bo na dodanie usług w darmowej aktualizacji nie liczę. Usunięcie kultowych funkcji jest bardzo mocno odczuwalne. Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.09.2014 - 18:40 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Mam grę oryginalną, nie miałem ani jednego crasha.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|