Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.10.2004, 18:35   #81
snowedi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kara_kara
balbina biedak chciała zjeść jedzonko po urodzeniu dziecka a nie udało się jej - po prostu pobiegła z nim do ubikacji i wrzuxiła je do toalety!
wrzucila do toalety dziecko czy jedzonko? chyba raczej to jedzonko
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.10.2004, 20:15   #82
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Moonia
Nie wiem, czy to można zaliczyć do dziwnych zdarzeń, no ale już napiszę Młoda para Simów wprowadziła się do ładnego domku. Następnego dnia Simkę przyszła odwiedzić jej mama. Tak na marginesie, tą mamą jest Nina Kaliente, ta ruda, która teraz jest już emerytką i wygląda odstraszająco No dobra, więc córka poszła porozmawiać z mamą, a później usiadła sobie na kanapie. A Nina nagle zaczęła się szczerzyć i zacierać ręce. Myslałam, że postanowiła wrócić do domu, ale ona skręciła do ogródka, jeszcze trochę się tak poszczerzyła, zasmiała się, obróciła na boki i... ukradła mi gnoma;\ No kto jak kto, ale matka? Wiem, że to pewnie normalne zdarzenie, ale mi sie jeszcze nie przytrafiło
taaa... zupełnie normalne... miałam to kilka razy i od tego czasu nie umieszczam ozdób ogrodowych
swoją drogą, w nocy może czasami sim się przebudzić i opuścić dom aby właśnie takiego skrzata "odbić".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2004, 20:18   #83
AstroDesta
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał apes666
A ja widziałam, jak oni wariująto z sufitu spada psychiatra, lata nad nimi i ich bada, bo oni nie mogą przyjać do wiadomosci, że są małzeństwem, ale jak on sobie pójdzie to juzwszystko jest ok.
PS On naprawdę lata.
heheh u mnie to samo. Póżniej Simy chodziły i płakały po kątach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 06:29   #84
trawka
Guest

Domyślnie

u mnie nic ciekawego sie nie wydarzylo... ;( domyslalam sie ze to raczej normalne ale mialam cos takiego: umarl mi sim i pewnego dnia objawil sie jako duch "polecial" na pierwsze pietro mojego kochanego domku i zaczal krzyczec na swoja zona ktora spala! o co mu biegalo? moze o to ze ona flirtuje ze sprzataczka?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 06:45   #85
Cocaine
Guest

Domyślnie

Misia starsze jush ytrochę rozrywało a potem rozbiło domek dla lalek. A tak na marginesie i w ogóle nawiasem i ogólem mówiąz moja simka zaszła w ciążę i się zacięłam przy porodzie w kółko się kręciła :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 09:22   #86
apes666
Guest

Domyślnie

A jak się"odbija nocą" te gnomy ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 10:14   #87
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał apes666
A jak się"odbija nocą" te gnomy ??
znaczy wstaną i pójdą do domu złodzieja, żeby zabrać im swojego gnoma/skrzata ogrodowego (idą same, my nie opuszczamy razem z nimi parceli).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 13:08   #88
simomanka
Guest

Domyślnie kod

Motherlode - 50.000
Kaching - 1.000
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 13:44   #89
bumbo2
Guest

Cool

Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił

a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 13:48   #90
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał bumbo2
Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił

a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin
gdybyś nie uśmiercała tamtych simek, to córka by wróciła tuż przed swoimi urodzinami.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania