![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() swoją drogą, w nocy może czasami sim się przebudzić i opuścić dom aby właśnie takiego skrzata "odbić". |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
u mnie nic ciekawego sie nie wydarzylo... ;( domyslalam sie ze to raczej normalne ale mialam cos takiego: umarl mi sim i pewnego dnia objawil sie jako duch
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Misia starsze jush ytrochę rozrywało a potem rozbiło domek dla lalek. A tak na marginesie i w ogóle nawiasem i ogólem mówiąz moja simka zaszła w ciążę i się zacięłam przy porodzie w kółko się kręciła :wacko:
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
A jak się"odbija nocą" te gnomy ??
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Motherlode - 50.000
Kaching - 1.000 |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił
![]() a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|