|
|
#81 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Pisałem tu czy nie? Nie wiem xP
Ja to w simsach jedynka robiłem to na różne sposoby Oczywiście nie etyczne!1. Robiłem więzienia i tak oni umierali z głodu, czasami były pożary ![]() 2. Uff... Tworzyłem piękne chałupy z zniszczonymi tapetami i meblami(abrakadabra rlzz) Była tam przemoc, seks, głód i chaos ![]() 3. Pożary, pożary, pożary
|
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Guest
|
nigdy nie zabijalam specjalnie simow, chyba, ze juz bardzo mi sie nudzilo. wtedy sprawdzalam, czy kostucha uda sie przeblagac XD.
zwykle, gdy che sie jakiegos pozbyc z danego domu, po prostu go zenie je z kims, albo zapraszam. |
|
|
|
#83 |
|
Guest
|
Magia wow Ty zyjesz
Ahh te pamietne miesiace w sanatorium Mmm ![]() Edit: Taaa ja tez ich zabijalem P Najczesciej basen i pozary, rzadziej glodowka ]:->
|
|
|
|
#84 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Guest
|
Cytat:
W czerwonolandii czy gdzies tam ^^
|
|
|
|
|
#86 |
|
Guest
|
Czasem jak mi się nudziło to robiłam rzeźnię.
![]() Simowie umierali z głodu ew. wzniecałam pożary. xP Ale tak ogólnie mówiąc to raczej ich nie zabijałam.
|
|
|
|
#87 |
|
Reputacja: 22
|
A mnie kiedyś coś napadło i pozabijałam wszystkie rodzinki z maxisa. Później żałowałam...
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Guest
|
wedlug mnie najciekawsza smiercia jest glodowka
lubie tez topic w basenach
|
|
|
|
#89 |
|
Guest
|
Ja nie lubię zabijać simów.To chyba dlatego że horrory omijam szerokim łukiem...xD
|
|
|
|
#90 |
|
Guest
|
Ja z reguły nie zabijam, bo nie gram za często na kodach. Zabijam tylko "kodziarzy" i wtedy, kiedy chcę mieć cmentarzyk (czyli baaaaaaardzo rzadko)
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|