Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.08.2006, 00:06   #81
lala
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał melody13
JA nic nie robię i mi się Bliźniaki prawie za każdym razem rodzą...
szczęście to niektórzy mają... ludzie, wy się podniecacie bliźniakami a moja głupia kolezanka trafiła na trojaczki!! udokumentowane moimi oczami jak talerze :/ ona ma wogóle jakieś simy powalone, bo niby ma oryginał ale i tak może kierować duchami, mrocznym kosiarzem, adoptować staruszka, nastolatki mogą mieć dzieci, a simów w jednym domu może mieć tyle, ile jej się na ekranie zmieści... :/ a mi ten głupi kod na blizniaki nie działa!!
człowiek taki głupi jak ona to ma zawsze szczęście... :con:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.08.2006, 12:29   #82
Neillé

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał lala
szczęście to niektórzy mają... ludzie, wy się podniecacie bliźniakami a moja głupia kolezanka trafiła na trojaczki!! udokumentowane moimi oczami jak talerze :/ ona ma wogóle jakieś simy powalone, bo niby ma oryginał ale i tak może kierować duchami, mrocznym kosiarzem, adoptować staruszka, nastolatki mogą mieć dzieci, a simów w jednym domu może mieć tyle, ile jej się na ekranie zmieści... :/ a mi ten głupi kod na blizniaki nie działa!!
człowiek taki głupi jak ona to ma zawsze szczęście... :con:

Te wszystkie rzeczy, które tu wymieniłaś są najprawdopodobniej spowodowane tym, że twoja koleżanka ściąga sobie masę różnych hacków, patchów i używa kodów :wacko: . Trojaczki albo czworaczki nie mogą się urodzić bez specjalego hacka (którego mam ). U mnie nastolatki też mogą mieć dzieci (bo mam na to hacka), itd... A wracjąc do tematu: Uwielbiam mieć bliźniaki, bo one mają wszystko takie same i to tak fajnie wygląda. Ja nie zatrudniam opiekunki, bo jak dziecko jest brudne to ona je karmi i na odwrót. BLIŹNIAKI SĄ THE BEST!!!!
Pozdro :*
Neillé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2006, 20:11   #83
lala
Guest

Domyślnie

ona jest za głupia na hacki pewnie tym sie bawi jej braciszek kochany... bo ona ledwo umie komputer włączyć! pozyteczne te hacki i kody (np. maxmotives jest jak najbardziej przydatne!) jak tylko uda mi się wciepnąć dodatki to sobie na kodach po gram! bo mam cholerny problem z aktualizacją przy instalacji studiów :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2006, 20:21   #84
Hejlok
Guest

Domyślnie

Moim simom urodzily sie bliznaki chlopiec i dziewczynka powiem z bardzo trudno sie nimi wszystkimi zajac (razem z rodzicami blizniakow)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2006, 10:17   #85
ewkaewik
Guest

Domyślnie bliźniaki są nawet fajne

Ja miałam raz bliźniaki ale zrobione kodem (po opcji postaraj się o dziecko jak pojawiła mi się muzyczka wpisałam Forcetwins).
Urodził mi się chłopczyk i dziewczynka.
Kojce trzeba mieć osobne. Dobrze mieć też 2 kibelki.
Nie polecam wogóle zatrudniania opiekunki. Moje dzieci padąły już ze zmęczenia, były całe brudne, wszędzie kałuże a ona tylko sprzątała (a miałam sprzątaczke!). W końcu je zwolniłam ale wtedy zaczął się dopiero koszmar bo moja simka została sama (facet zrobił jej dziecko a potem uciekł sprzed ołtarza i kilka dni później umarł). Jak niemowlę przeszło mi w wiek małego dziecka moja simka nie wyrabiała. Opiekunki jak wyżej pisałam na nic się nie zdały. Dzieci nie mogły mieć spełnianych prawie żadnych potrzeb (nauka chodzenia, mówienia...) dzieci wyrosły mi na rozwydrzone bachory.
Ale i tak uważam, że bliźniaki są fajniusie. Trzeba mieć tylko przynajmniej 2 rodziców Wtedy jest szansa, że dzieci będą zadowolone, a i rodzice zamieniają się więc mają lepsze nastroje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2006, 12:25   #86
lala
Guest

Domyślnie

ja nie wiem o co wam chodzi z tymi opiekunkami u mnie się sprawdzają... tylko jak raz pozatrudniałam ich 5 dla zabawy to wariatki nie chciały sobie iść i trzeba było je skasować move objects onem... :/ u mnie coś z tymi blizniakami wogóle kiepsko, bo chciałam mieć je w jednej rodzinie i zanim się doczekałam przed nimi było 13 innych bachorów :/ a jak rodzice mają zły nastrój to wystarczy przecież wpisać maxmotives, a jak ktoś umrze to odblokować kodem nagrody aspiracji i go wskrzesić...
kiedyś miała dzień miłosierdzia i wszystkich Widmo powskrzeszałam, ale był zamęt

Ostatnio edytowane przez lala : 10.08.2006 - 12:29
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2006, 13:26   #87
flawia
Guest

Arrow Jedz dużo,miej bliźnięta!

Żeby mieć bliżnięta nie trzeba mieć kodu.Pzrynajmniej u mnie sparwdza się kiedy każe simce dużo jeść najlepiej po dwie porcje każdego posiłku.Roztyje się ale zawsze może schudnąć.
Kiedy mam bliźnięta zatrudniam opiekunkę i pokojówkę .Moje simy normalnie pracują i jest ok.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2006, 13:42   #88
ewkaewik
Guest

Domyślnie

ooo to bardzo ciekawe będę to musiała sprawdzić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2006, 17:05   #89
Kinia_sims
Guest

ThumbsUp Ja nie wiem jak zrobić blizniaki...

Ja nie wiem jak je zrobić :con: Chcialabym ale sie nie udaje...czy mam dwa razy dać "Postaraj się o dziecko"??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2006, 17:17   #90
ewkaewik
Guest

Domyślnie

nie poprostu po opcji postaraj się o dziecko wpisz kod
a) jeżeli masz NŻ to: twinzr2cute
b) jeżeli nie masz to: Forcetwins

albo tak jak wcześniej była propozycja każ simce jeść każde jedzenie po 2 miski cofnij się kilka postów to dokładnie zobaczysz. Ja jeszcze tego nie robiłam ale prawdopodobnie to działa.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania