![]() |
#891 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#892 |
Guest
|
![]()
Nie wiedziałam że sportowcy też mogą rozdawać autografy. O_o
|
![]() |
![]() |
#893 | |
Guest
|
![]()
Mogą
![]() Cytat:
![]() 3. Ja gram na najwyższych detalach i u mnie grafika jest wręcz boska ![]() ![]() ![]() 4. To nie nazywa się misjami, a okazjami. Polega to na tym, że będąc w szkole lub pracy, nasi simowie otrzymują właśnie takie "misje". Mamy pójść tam i tam, zrobić to i to, albo nie robić tego i tego. Zależy to w dużej mierze od kierunku naszej kariery. Za wykonanie okazji otrzymujemy nagrodę: pieniężną lub np. lepszą ocenę w pracy. Jak się nie chce, to nie trzeba ich przyjmować ![]() 5. Moim zdaniem bardzo łatwo, nawet łatwiej niż w dwójce. To chyba też zależy od cech naszych simów. Mój romantyk i flirciarz bardzo szybko poderwał Bebe ![]() ![]() 6. Można wyszukać pracę przez internet, w gazecie, ale można też przejść do widoku mapy, znaleźć odpowiedni budynek i tam rozpocząć karierę. Praca w spożywczaku jest pracą dorywczą, chociaż mój sim nie mógł dorywczo, a przedtem musiał zrezygnować ze stałej pracy. To chyba bug. 8. Przepłaciłaś. W Media Markcie były za 99 zł xD. Ostatnio edytowane przez UsBuzzer : 14.06.2009 - 10:35 |
|
![]() |
![]() |
#894 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Guest
|
![]()
A może po prostu nikt nie zna odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak ja patrzyłem to nigdzie nie było że można wziąć urlop. Moja simka jest lekarzem szpitalnym i praca od 8 do 18 ją wykańcza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Guest
|
![]()
Pixel Shader jest potrzebny do uruchomienia gry ? Czy pixel shader da sie sciagnac ?
|
![]() |
![]() |
#898 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Guest
|
![]()
Jest to taka jakby funkcja, którą obsługują karty graficzne. Nie da się tego ściągnąć, zainstalować, wymienić. Po prostu nasza karta ma to obsługiwać i już
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Guest
|
![]()
UsBuzzer, ale ona wcale nie przepłaciła, zwróć uwagę, że wysyłka kosztuje... za same simsy dała pewnie tyle samo, a wysyłka to już inna sprawa..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|