Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2009, 10:10   #891
UsBuzzer
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Cara101 Zobacz post
Jest jakiś kod żeby simka zaszła w ciąże?
Z tego co wiem, to na razie nie ma. Chociaż można iść krok po kroczku :
- poznać jakiegoś faceta
- wpisać TestingCheatsEnabled true
- podnieść pasek znajomości na prawą stronę do maximum
- iść z nim do łóżka
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2009, 10:10   #892
Madelaine
Guest

Nie wiedziałam że sportowcy też mogą rozdawać autografy. O_o
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 10:11   #893
UsBuzzer
Guest

Mogą . Na dodatek dostają za to kasę xD. Mój po trzech godzinach rozdawania zarobił 3400 simoleonów.

Cytat:
Napisał Fenty_Fun Zobacz post
1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi?
2. Czy nie widać żadnej parceli publicznej?! Straszny krok w tył od strony twórców. Przecież nawet w podstawie 2 widac było wnętrze sklepów z ciuchami.
3.Czy grafika naprawdę jest taka kiepska?
4.Po co te całe misje? I co to dokładnie jest?
5.Czy naprawdę tak trudno się z kimś związać albo dostać awans w pracy?
6.Jak to w ogóle z pracą jest? Podobno można się zatrudnić w szpitalu, spożywczaku itp., ale czy jest też możliwość pracy tak jak w 2? Wyszukiwanie w kompie, apotem Sim sobie jeździ..bla bla bla.
7.Próbował ktoś zrobić karierę gwiazdy? Na jakimś filmiku na YT widziałam jak jakies nastolatki piszczały na widok jakiegoś kolesia, on rozdawał autografy i był na billboardach.
8.Czy Sims3 warte jest ceny? Dałam 107 z przesyłką XD
2. Z parceli publicznych widzimy basen i siłownię. W reszcie podziwiamy tylko budynek z zewnątrz .
3. Ja gram na najwyższych detalach i u mnie grafika jest wręcz boska . Gdybym miał się teraz przerzucić na TS2 to na pewno nie byłoby to przyjemne . Na początku przeszkadza nowy styl postaci (a dokładniej twarzy) simów, ale jak już nauczymy się tworzyć simów, to możemy nawet uzyskać takiego jak w TS2, przynajmniej ja tak potrafię .
4. To nie nazywa się misjami, a okazjami. Polega to na tym, że będąc w szkole lub pracy, nasi simowie otrzymują właśnie takie "misje". Mamy pójść tam i tam, zrobić to i to, albo nie robić tego i tego. Zależy to w dużej mierze od kierunku naszej kariery. Za wykonanie okazji otrzymujemy nagrodę: pieniężną lub np. lepszą ocenę w pracy. Jak się nie chce, to nie trzeba ich przyjmować .
5. Moim zdaniem bardzo łatwo, nawet łatwiej niż w dwójce. To chyba też zależy od cech naszych simów. Mój romantyk i flirciarz bardzo szybko poderwał Bebe . Co do awansu: tu moim zdaniem też jest lepiej niż w dwójce. Nie musimy zdobywać przyjaciół i uczyć się określonych umiejętności. Mamy kilka czynników wpływających na ocenę pracy. W każdej karierze jest nastrój, a u mojego sportowca był też sport, zwycięstwa... Gdy to spełniamy, to ocena pracy rośnie nam do góry. Gdy dosięgnie czubka, dostajemy awans .
6. Można wyszukać pracę przez internet, w gazecie, ale można też przejść do widoku mapy, znaleźć odpowiedni budynek i tam rozpocząć karierę. Praca w spożywczaku jest pracą dorywczą, chociaż mój sim nie mógł dorywczo, a przedtem musiał zrezygnować ze stałej pracy. To chyba bug.
8. Przepłaciłaś. W Media Markcie były za 99 zł xD.

Ostatnio edytowane przez UsBuzzer : 14.06.2009 - 10:35
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 10:35   #894
kubuss

Reputacja: 10

A o moim pytaniu cholery zapomniały

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Czy można wziąć chorobowe albo urlop w pracy ??
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 10:37   #895
UsBuzzer
Guest

A może po prostu nikt nie zna odpowiedzi ? Wiem, że dostaje się urlop macierzyński i nie jestem pewien, ale wychowawczy też xD. Wiem też, że można nie pójść do pracy . Ale czy można wziąć chorobowe lub urlop, to nie mam pojęcia. Potem sprawdzę i - jak nikt ci wcześniej nie odpowie - napiszę .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 10:40   #896
kubuss

Reputacja: 10

Jak ja patrzyłem to nigdzie nie było że można wziąć urlop. Moja simka jest lekarzem szpitalnym i praca od 8 do 18 ją wykańcza
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:04   #897
434
Guest

Pixel Shader jest potrzebny do uruchomienia gry ? Czy pixel shader da sie sciagnac ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:05   #898
Archiantaro
Guest

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Jak ja patrzyłem to nigdzie nie było że można wziąć urlop. Moja simka jest lekarzem szpitalnym i praca od 8 do 18 ją wykańcza
Jest opcja zdobycia nagrody za punkty, która polega na tym że twój sim może zostawać w domu i nie zwolnią go.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:10   #899
UsBuzzer
Guest

Jest to taka jakby funkcja, którą obsługują karty graficzne. Nie da się tego ściągnąć, zainstalować, wymienić. Po prostu nasza karta ma to obsługiwać i już .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:27   #900
ogonowa
Guest

UsBuzzer, ale ona wcale nie przepłaciła, zwróć uwagę, że wysyłka kosztuje... za same simsy dała pewnie tyle samo, a wysyłka to już inna sprawa..
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania