![]() |
#892 |
Guest
|
![]()
no,przeprowadziłam sobie simkę i kawałek Bridgeport do Barnacle Bay i wreszcie mogę normalnie grać!
wzięłam sobie Kujona,Klub Banzai i Przybytek Walusia i jest pięknie. żadnych wind,ścinek,zmulania i spóźniania się do pracy.AVE |
![]() |
![]() |
#893 |
Guest
|
![]()
OK. Odświeżę temat, bo tu mają być dyskusje.
Ja gram facetem(bo jestem chłopakiem) i dam wam cenną radę. Podróże do przyszłości są bardziej opłacalne i tylko tam radzę się przenosić. Czemu? Bo: -często coś się przywozi(zazwyczaj kasę, jakiś cenny przedmiot i ubrania(można mieć ich kilka, ale wszystkie z wyglądu będą takie same(gdy je założycie w momencie śmierdzenia to przestaniecie śmierdzieć oraz dostaniecie 3/4 pasku higieny i pozytywny wskaźnik(+15(świeże ubrania))))) -rzadko wraca się ze złym humorem, ale wyjątki są(nie określę dokładnie ile będzie punktów ujemnych bo może być 1, 2 lub więcej złych wskaźników(rzadko więcej niż 2) -często wraca się z dobrym humorem(zwyczajowy wskaźnik i czasami 2 lub 3 dodatkowe) -dziecko(nawet w podróży bez Bara-Bara przyjdzie) przychodzi bardzo rzadko(wręcz wcale), ale jak przyjdzie będzie emerytem |
![]() |
![]() |
#894 |
Guest
|
![]()
Witam! The sims 3 Kariera także nie mam i chcę zakupić bo słyszałam że to świetny dodatek gdzie można prać i pracować są nowe oferty jak projektantka mody, itd. Ile to kosztuje w empiku?
|
![]() |
![]() |
#895 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dużo
![]() 89.99 w BB w Sferze. Mi się Kariera bardzo podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajny dodatek. Ma jakieś tam wady, myślałem np. że ciekawsza będzie praca detektywa, ale oceniam ją pozytywnie.
Po pół roku od premiery wreszcie zbudowałem swój pierwszy wehikuł czasu (chwali się) Simka najpierw wróciła z kasą, potem z nasionem kwiatu śmierci, a następnie z niechcianym dzieckiem ![]() Słyszałem też, a nawet widziałem zdjęcia, że sim z podróży w czasie może wrócić z jakimiś niepowtarzalnymi ubraniami z różnych epok. m. in. średniowiecza, przyszłości itp. Czy Wam się tak kiedyś zdarzyło? |
![]() |
![]() |
#897 |
|
![]()
W ramach porządków na komputerze wrzuciłam dla filmiki dot. karier z dodatku, a że nie znalazłam bardziej odpowiedniego tematu, to wrzucam tu:
Wręczenie nagrody dla SuperStrażaka pod ratuszem: http://www.youtube.com/watch?v=q1NIlOP_YNM Pierwszy raz widziałam taką fetę, gdy z ciekawości udałam się za moim simem po odbiór nagrody. Co najdziwniejsze - pan burmistrz, jak się potem okazało, wcale nie pełni żadnej funkcji, nie pracuje nawet w ratuszu! Ba! Nie ma w ogóle pracy. Mój detektyw w czasie pracy: http://www.youtube.com/watch?v=LlMN2SXEZZ0 Intensywnie szuka śladów, a może po prostu był głodny, tylko nie chciał się nikomu przyznać? Przepraszam, że widać doły ścian i podłogę w pomieszczeniach obok - jest to mieszkanie w jednym z apartamentowców z PZ, gdzie lodówka stoi w kąciku.
![]() |
#898 |
Guest
|
![]()
no to klękanie przed burmistrzem takie dwuznaczne nieco
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
|
![]()
Witam
Moja simka maksymalnie rozwinęła wynalazczość, otrzymała okazję z instytutu naukowego... wszystko zebrała i otrzymała rdzeń życia. Niestety gdy klikam na warsztat nie pojawia się opcja stworzenia sim-bota, ani żadnego nowego wynalazku. Czy potrzebne są jakieś dodatkowe surowce oprócz złomu i rdzenia życia? Dodatkowo: zbieracz w ekwipunku sprawia że simka nie chce wskoczyć do basenu. Nie można go usunąć z ekwipunku... jakieś pomysły jak to rozwiązać? Ostatnio edytowane przez aniuchna : 11.03.2011 - 20:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
|
![]()
Podoba mi się ten dodatek jest dużo możliwości i wkońcu simy nie siedzą w biurach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|