Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.04.2012, 10:04   #891
Filleable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Nie mam żadnych dodatków. I nie chodzi, że save'y nie działają. Ich po prostu nie ma. I w folderze też ich nie ma, chociaż je tam przenosiłam.

Aaaaaa umarłam!!! Dzięki Hefalumpie za pomoc. Okazało się, że przeniosłam je do folderu gry złego konta (w sensie moje konto nazywa się Ewelinka, a ja przeniosłam do Edytka [moja mama] xD). Mój mózg chyba zapomniał, jak się pracuje -.-'...
... albo mój komputer. Zawsze wyszukuję folder The Sims 3 przez menu start i zawsze wyszukiwało mój folder, a wtedy widocznie raz mu się odechciało i wyszukał inny.

Piękna sygna by Lubie

Ostatnio edytowane przez Filleable : 16.04.2012 - 10:10
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.04.2012, 09:07   #892
Aartz

Hm, mam problem. Posiadam bardzo dużo dodatków z internetu, problem w tym, że są z rożnych okresów i w między czasie były chyba ze 2 czy 3 aktualizacje gry. Od którejś z kolei zauważyłam, że internetowe przedmioty strasznie mi się sypią. Do stołów nie da się normalnie dostawić krzeseł (wchodzą jakby w sam środek stołu), to samo dzieje się z krzesłami dostawianymi do stołów z gry - stoją dobrze, ale jak sim na nich siada to wisi tyłkiem w powietrzu daleko za oparciem. Sprawa ma się podobnie z łóżkami - simowie leżą w powietrzu, gdzieś obok łóżka. Wcześniej wszystko działało. Wiecie może jak naprawić ten problem? Próbowałam usunięcia wszystkich dodatków i zainstalowania od nowa, ale to nic nie dało
Aartz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.04.2012, 14:23   #893
ultraviolence

Cytat:
Napisał Aartz Zobacz post
Hm, mam problem. Posiadam bardzo dużo dodatków z internetu, problem w tym, że są z rożnych okresów i w między czasie były chyba ze 2 czy 3 aktualizacje gry. Od którejś z kolei zauważyłam, że internetowe przedmioty strasznie mi się sypią. Do stołów nie da się normalnie dostawić krzeseł (wchodzą jakby w sam środek stołu), to samo dzieje się z krzesłami dostawianymi do stołów z gry - stoją dobrze, ale jak sim na nich siada to wisi tyłkiem w powietrzu daleko za oparciem. Sprawa ma się podobnie z łóżkami - simowie leżą w powietrzu, gdzieś obok łóżka. Wcześniej wszystko działało. Wiecie może jak naprawić ten problem? Próbowałam usunięcia wszystkich dodatków i zainstalowania od nowa, ale to nic nie dało
Odsyłam do tego tematu: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61965
stare 20.04.2012, 11:25   #894
Aartz

Dziękuję
Aartz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.04.2012, 22:53   #895
sanula
Guest

Domyślnie Zniknęły kolekcje w trybie budowy/kupowania

Zniknęły mi kolekcje (zestaw obiektów z poszczególnych dodatków, np. Sims 3 Kariera, Koniarz, Ćwir, itp.) w trybie budowy/kupowania. Czy ktoś ma pomysł, jak to odzyskać? Jakiś plik w moich dokumentach za to odpowiada? Nie widzi mi się reinstalować wszystkich dodatków po raz 4. (wcześniej reinstallowałam z powodu innych problemów)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.04.2012, 10:44   #896
anie_1981

Jaką masz wersję gry? Bo to mi wygląda na typowy błąd aktualizacji 1.32... Jest wadliwa. Należy zainstalować łaty do 1.29 (w dowolny sposób, czyli albo jedna duża łata, albo, każda po kolei), a potem już tylko mała łata od 1.29 - 1.31 i od 1.31 - 1.33, tak, trzeba POMINĄĆ łatę 1.32, bo jest wadliwa i nawet EA ją wykasowało, tylko zapomnieli ostrzec na stronie Simsów...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 18:20   #897
Ariall

Pytanie dziwne, ale muszę zaspokoić swoją wiedzę. Czy da się jakoś zmienić skrzynkę? Tzn. mam na myśli jej styl - zwykłą na np. taką z HS czy LL.
stare 29.04.2012, 19:12   #898
Ilona
Guest

proszę bardzo,tutaj jest na to mod http://linna.modthesims.info/download.php?t=474841 ,który odblokowuje wszystkie skrzynki i śmietniki

ja osobiście używam tych http://mysims3blog.blogspot.de/2012/...thevalley.html
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2012, 19:42   #899
Kjalvör

Pose Player stąd http://www.modthesims.info/download.php?t=438706
jest dobry do najnowszej aktualizacji? Bo w grze nie ma dla niego żadnych interakcji, tylko żeby przenieść. Zapisywałam jak trzeba, tzn. przez dokumenty.
Kjalvör jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2012, 19:54   #900
Anulaa89
Creator

tak, dobry.

Edit: heh coś robisz źle:

Cytat:
If you have the object in the game, but can't use it due to the "No interactions available" issue, take a good long look at Game Help:Installing Sims 3 Package Files/Old Way to New Way
-> Jeśli masz ten obiekt w grze, ale nie możesz go użyć ponieważ nie masz interakcji -> Sprawdź poradnik instalacji Package przechodzenie ze starego sposobu na nowy( i tu podany jest link na mts a ja Ci podam do poradnika po polsku KLIK

Nie spełniam zamówień.

Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 01.05.2012 - 20:02
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania