![]() |
#891 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam żadnych dodatków.
![]() Aaaaaa umarłam!!! Dzięki Hefalumpie za pomoc. Okazało się, że przeniosłam je do folderu gry złego konta (w sensie moje konto nazywa się Ewelinka, a ja przeniosłam do Edytka [moja mama] xD). Mój mózg chyba zapomniał, jak się pracuje -.-'... ... albo mój komputer. Zawsze wyszukuję folder The Sims 3 przez menu start i zawsze wyszukiwało mój folder, a wtedy widocznie raz mu się odechciało i wyszukał inny. ![]()
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 16.04.2012 - 10:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#892 |
|
![]()
Hm, mam problem. Posiadam bardzo dużo dodatków z internetu, problem w tym, że są z rożnych okresów i w między czasie były chyba ze 2 czy 3 aktualizacje gry. Od którejś z kolei zauważyłam, że internetowe przedmioty strasznie mi się sypią. Do stołów nie da się normalnie dostawić krzeseł (wchodzą jakby w sam środek stołu), to samo dzieje się z krzesłami dostawianymi do stołów z gry - stoją dobrze, ale jak sim na nich siada to wisi tyłkiem w powietrzu daleko za oparciem. Sprawa ma się podobnie z łóżkami - simowie leżą w powietrzu, gdzieś obok łóżka. Wcześniej wszystko działało. Wiecie może jak naprawić ten problem? Próbowałam usunięcia wszystkich dodatków i zainstalowania od nowa, ale to nic nie dało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#894 |
|
![]()
Dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Guest
|
![]()
Zniknęły mi kolekcje (zestaw obiektów z poszczególnych dodatków, np. Sims 3 Kariera, Koniarz, Ćwir, itp.) w trybie budowy/kupowania. Czy ktoś ma pomysł, jak to odzyskać? Jakiś plik w moich dokumentach za to odpowiada? Nie widzi mi się reinstalować wszystkich dodatków po raz 4. (wcześniej reinstallowałam z powodu innych problemów)
|
![]() |
![]() |
#896 |
|
![]()
Jaką masz wersję gry? Bo to mi wygląda na typowy błąd aktualizacji 1.32... Jest wadliwa. Należy zainstalować łaty do 1.29 (w dowolny sposób, czyli albo jedna duża łata, albo, każda po kolei), a potem już tylko mała łata od 1.29 - 1.31 i od 1.31 - 1.33, tak, trzeba POMINĄĆ łatę 1.32, bo jest wadliwa i nawet EA ją wykasowało, tylko zapomnieli ostrzec na stronie Simsów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
|
![]()
Pytanie dziwne, ale muszę zaspokoić swoją wiedzę. Czy da się jakoś zmienić skrzynkę? Tzn. mam na myśli jej styl - zwykłą na np. taką z HS czy LL.
![]() |
#898 |
Guest
|
![]()
proszę bardzo,tutaj jest na to mod http://linna.modthesims.info/download.php?t=474841 ,który odblokowuje wszystkie skrzynki i śmietniki
ja osobiście używam tych http://mysims3blog.blogspot.de/2012/...thevalley.html |
![]() |
![]() |
#899 |
|
![]()
Pose Player stąd http://www.modthesims.info/download.php?t=438706
jest dobry do najnowszej aktualizacji? Bo w grze nie ma dla niego żadnych interakcji, tylko żeby przenieść. Zapisywałam jak trzeba, tzn. przez dokumenty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Creator
|
![]()
tak, dobry.
Edit: heh coś robisz źle: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 01.05.2012 - 20:02 |
|