![]() |
#891 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej :-)
Mam problem z grą. Mianowicie od kiedy zainstalowałam The Sims 3 Pokolenia moi simowie nie mogą się normalnie pobrać. Wszystkie dodatki mam oryginalne i nic nie instalowałam, jeśli chodzi o mody czy inne takie. generalnie chodzi oto, że jest sobie normalny ślub. Obojętnie czy to prywatny, czy przyjęcie weselne. Klikam facetem na babkę (którą steruje jeszcze komputer) i wybieram "weź ślub". Normalnie wymieniają się obrączkami, goście klaszczą i się cieszą. W drzewie genealogicznym jest, że są mężem i żoną ale: - małżonce nie zmienia się nazwisko - dalej mieszkają osobno - nie pojawia się żadna chmurka, że wzięli ślub - małżonka nic nie wnosi do "rodziny" - dalej małżonką steruje komputer Wygląda to tak, że po wymienia obrączkami na ułamek sekundy zacina się obraz i małżonkowie pojawiają się w dwóch różnych miejscach (kilka metrów od siebie). Wiecie o co chodzi? ![]() Dodam, że to nie jest błąd rodziny, bo we wszystkich tak się dzieje. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#892 |
|
![]()
A zaproponowałaś, by simka wprowadziła się do Twojego sima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
|
![]()
Może to pytanie już padało, ale przeszukanie forum nic mi nie dało.. Jak nagrać film ta kamerą zakupioną w trybie kupowania? Jak wciskam nagraj film i 'c' to od razu mi wychodzi i chyba nic nie nagrywa.. ;/ bo jak chcę to obejrzeć w telewizorze, to mam czarny ekran...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
|
![]()
Z wyłączoną opcją starzenia ciąża mija normalnie? Tj. Sims się nie starzeje, ale ciąża postępuje? Tak się chciałam upewnić
![]()
![]() |
![]() |
#895 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tak, ciąża przebiega normalnie
![]() |
![]() |
#896 |
|
![]()
Co się dzieje, gdy wyślę mojego sima do szkoły z internatem? Tzn. rozumiem, że on znika na pewien okres, tak? A można go jakoś ściągnąć stamtąd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tak, może wrócić samoczynnie po ukończeniu szkoły (czyli kiedy zbliżają się jego urodziny) lub może zostać wypisany poprzez komputer. Słyszałam również, że czasami sim sam dzwoni do rodziców, że chciałby wracać po mu się tam nie podoba i wyskakuje okienko o powrocie, ale to szansa 1 na 100 wiec lepiej wypisać poprzez komputer
![]()
![]() |
![]() |
#898 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
|
![]()
Mam pytanie do osób doświadczonych w urządzaniu ślubów i wesel.
Chciałabym, żeby moi Simowie wzięli ślub na parceli publicznej w małej kapliczce. Zależy mi na tym, żeby mogli tam zaprosić najbliższych. Wiem, że to da się zrobić. Ale mam problem z weselem. Na tej parceli nie ma miejsca. Musiałabym urządzić imprezę, chyba następnego dnia w domu lub restauracji. I tu pytanie. czy wtedy tort zadziała? Czy niestety krojenie tortu udaje się tylko przy okazji ślubu? Może jakieś inne pomysły na rozwiązanie tego dylematu? Parcelka z kapliczką jest naprawdę maleńka - to w centrum Monte Vista - i tam na zewnątrz nie ma gdzie stołów postawić. W środku kościółka sobie nie wyobrażam ![]() Ostatnio edytowane przez Hallgerd : 15.03.2013 - 21:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
|
![]()
Z tego co kojarzę, to tort jest zintegrowany z weselem, więc możesz co najwyżej zrobić ślub i chwilkę wesela 'na stojaka', a w inny dzień, w innym miejscu, zwykłą imprezę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|