![]() |
#901 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanie, czy da się jakoś "zablokować" bieżące portrety postaci w panelu? Od instalacji OŻ, na jakiekolwiek ubranie zmienię, czy to w piżamę, czy w wizytowe, portrety się zmieniają. Trochę mnie to irytuje. No, to dałoby radę?
|
![]() |
|
![]() |
#902 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Reputacja: 10
|
![]()
moze ma zly nastroj? albo zablokowalas ksiazke/ksiazka jest przeciwna do charakteru wiedzmy (musi byc albo dobra dla dobrej wiedzmy i zla dla zlej wiedzmy)
![]() |
#904 |
Guest
|
![]()
pewnie już była o tym mowa ale nie mogę znależć.. Czy jest taki kod, żeby z powrotem przywrócić status parceli z bloku na zwykłą? Chciałabym zmienić układ drzwi i okien, a teraz po wpisaniu kodu: changeLotZoning apartmentbase, nie da się zmienić
Bardzo prosze o linka do odpowiedzi lub odpowiedź.. |
![]() |
![]() |
#905 |
|
![]()
taraorzech - changeLotZoning residential
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Guest
|
![]()
amber dzieki wielkie,
a jeśli wprowadziłam tam jednego sima i potem przeszłam do stworzenia nowej simki i potem wprowadziłam ją do tamtego sima i ona znikła nie ma jej nigdzie na parceli ani na panelu nawet. Wiec wprowadziłam kolejną simkę i to samo.. no to gdzie one znikają? I jak wprowadzić kilka moich rodzin do jednego bloku? wpisałam ten kod wyszłam do okolicy, znów weszłam i w ogóle się nie zmieniło na zwykłaparcelę nadal jest blok tyle że sim którego wprowadziłąm, sie "wyprowadził" czyli znow musi sobie wynając.. a nadal nie moge zmienić drzwi Ostatnio edytowane przez Björk : 16.03.2011 - 20:26 |
![]() |
![]() |
#907 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kod na zmianę apartamentów w zwykłą parcelę należy wpisywać dopiero po wyprowadzeniu z niej wszystkich simów. Inaczej gra zwariuje.
Ps. NIe pisz proszę kilku postów pod rząd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
|
![]()
Po zainstalowaniu OŻ miałam nowe opcje związane z interakcją simów np, nowe pocałunki.
Teraz ich już nie mam. Dlaczego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
O ile ich nie masz np. w przypadku zakochanych 100/100, to błąd w plikach.
Przeinstaluj ten dodatek. Jeśli to nic nie da, zainstaluj łatkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Guest
|
![]()
Hej, mam pytanie. Chodzi o wiedźmy. Wiem, że mogę je znaleźć np. w parku, ale czy, jak stworzę własne otoczenie i stworzę własną(nową) parcelę publ.-park, to czy będę mógł tam znaleźć wiedźmy?
Wielkie dzięki z góry |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|