![]() |
#901 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
1 pallad (nieprzetopiony) 1 szlif sercowy różowego diamentu 10 owoców życia 100 jednostek złomu
![]() |
|
![]() |
#902 |
|
![]()
Cześć!
Otóż, jestem rozdarta nad kupnem The Sims 3: Kariera. Możecie mi opowiedzieć trochę o Twinbrook? Czy jest to ciche i spokojne miasto? Jakie są w nim parcele publiczne i jakie rodziny w nim mieszkają? Czekam na odpowiedzi, Tajemnica |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Guest
|
![]()
Twinbrook jest szarym,cichym,smutnym miastem.Co do rodzin to jest różnie,są świry i wredni a są przyjacielscy i mili.Centrum miasta jest takie jak pisałem a obrzeża to slamsy i bagna.Jak kupujesz Karierę to kup(warto) ale mieszkaj w innym mieście niż Twinbrook.
|
![]() |
![]() |
#904 |
|
![]()
@up a czy przypadkiem nie jest tak, że jak masz Karierę i grasz np w Bridgeport to opcje z Kariery nie działają?
![]() |
#905 |
Guest
|
![]()
nie,nie jest tak.
|
![]() |
![]() |
#906 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jednak swoim zwyczajem trochę pogram w tym Twinbrook, ale potem znowu przerzucę się na SV lub BP. I jedno pytanko, czy w Twinbrook mieszka rodzina Racket? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
|
![]()
Tak mieszka.
![]() |
#908 |
Guest
|
![]()
Przeglądam to co tu piszecie i mnie trafia
![]() Egzaltujecie sie smiesznymi rzeczami w sumie, ale kady ma prawo cieszyć sie z czego chce ![]() JA mam proste pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi: Mozna kupowac parcele, cos na nich budowac i zarabiac... Juz przetestowałem kupowanie, ale.... Co budować i w jaki sposób zarabiać???? Ktś próbował? Nie wiadomo jak się do tego zabrac. Jakas podpowiedz... |
![]() |
![]() |
#909 |
|
![]()
Ja uwielbiam Twinbrook. Ten klimat, simowie i wogóle bagna. Lubię takie mokre i ponure miejsca. A co do kariery, żeby nie było offtopu, to narazie wypróbowałam tylko stylistę. Później mam zamiar wziąć się za strażaka ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja nie przepadam za Twinbrook. Jest jakieś... No sama nie wiem. Dziadowate ;x SV jak do tej pory najlepsze. Nieduże i przyjemne, brakuje tylko pustych działek, żeby ustawiać te wymyślne nowe parcele typu remiza strażacka czy salon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|