![]() |
#901 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie za bardzo rozumiem sensu takiego przeskakiwania z wieku do wieku. W "The Sims 2" jest dorosła, w "The Sims 3" jest dzieckiem a w "The Sims 4" nastolatką? Moim zdaniem to jest straszne mieszanie, i nie dziwię się, że potem są błędy w grze czy jakieś niewyjaśnione sprawy. Ale i tak się cieszę, że historia z Bellą wróci. Ciekawe czym jeszcze twórcy nas zaskoczą. Może powrót Dona Lotario albo sióstr Kaliente? Albo pani Zadeckiej
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#902 |
|
![]()
Skok z 2, w przeszłość wyszedł im na plus, ale nie wszystko pasowało, bo czemu siostry Kaliente i Don Lotario byli dorośli, skoro Bella była dzieckiem?
Tego nie przemysleli, taksamo uważam, że w Sunlit Tides chyba czas im sie pomiesAł bo MarySue powinna byc sporo przed ślubem,a tu mamy juz miesiac miodowy. Wolałbym jednak by 4 była albo przed 3, albo sporo po 2, by albo poznać dokładnie przeszlosc, albo przyszlosc maxisowych postaci.
![]() |
#903 |
|
![]()
Ja jestem za tym, aby w czwórce powrócili fabularnie do czasów jedynki, czyli bez zmian w historii ^^
![]() |
#904 |
|
![]()
Mogliby zrobić tamte czasy (co w jedynce) tylko np. 5 lat później aby nie odbiegały az tak od postaci z jedynki tak jak w nowszych częściach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
|
![]()
Ja nie mam zdania. Co prawda w trójce grałam Bellą, podobał mi się ten skok w tył, to było coś. Takie to było wzruszające i w ogóle. Nie wiem czy jest sens teraz mieszać "czasem" w grze. Co by nie wymyślili będzie dobrze, byleby Bella żyła i można było nią grać. Nie wiem jak inni którzy w TS3 grają Bellą, ale ja ją hajtam z Mortim i mają razem Kasandrę i Aleksandra
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
|
![]()
Ja nigdy nie grałam postaciami przygotowanymi przez twórców gry
![]() Najwięcej frajdy miałam w tworzenie własnej rodziny i pisanie jej historii, prawie jak w Modzie na sukces ![]()
![]() |
![]() |
#907 |
Reputacja: 39
|
![]()
A ja chciałabym, żeby w czwórce Bella była już "porwana", ponieważ można byłoby w końcu rozwikłać tę zagadkę, aby w końcu wróciła na ziemię i można było nią pograć
![]() Co do rodzin, to ja preferuję grać własnymi. No, pomijając Ćwirów.
![]() |
#908 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() simowej osi czasu nie da się ogarnąc, wiele rzeczy się nie zgadza [dlatego ja wmawiam sobie, że niektórzy nieudolnie wędrują w wehikule czasu], ale jeśli przyjmujemy, że ten właściwy liczymy na Ćwirach to ja chciałabym kilka lat po dwójce, Bella nagle się odnajduje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
|
![]()
Ja nigdy nie grywałam swoimi simami bo po prostu nie umiałam robić takich, którzy mi się podobali. Mi najbardziej w czwórce zależy właśnie na postaciach z Miłowa bo do Werony, ani Dziwnowa nie przywiązałam się aż tak bardzo w "The Sims 2", nie wspominając już o otoczeniach z dodatków np. "Jaskini Pokrzyku" - po prostu za nimi nie przepadałam, nie było tam żadnych historii które by mnie zaciekawiły ewentualnie rodzina Łopatka w "Kwitnących Wzgórzach". Mam nadzieję, że w czwórce tych otoczeń jednak nie zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
|
![]()
Co do Ćwirów, według mnie w tej części to Kasandra będzie nastolatką. Czyli czasy mniej więcej dwójkowe, chociaż chyba bardziej prawdopodobni są Bella i Morti w wieku nastoletnim
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez KarinaArnoldina : 23.11.2013 - 18:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|