![]() |
#912 |
Guest
|
![]()
po co w profilach, ja wszystko wysledze
![]() Liv edit: A ja to co?! Chociaż nie, nie będzie mi się chciało ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.06.2010 - 17:52 |
![]() |
#913 |
Guest
|
![]()
ktoś liczy na ciepłą posadkę? poza tym, należałoby dać im uprawnienia, którymi możnaby posłużyć się w innych działach/tematach. w końcu byliby moderatorami.
uważam, że nie opłaca się. jak ktoś wspomniał - na mniejszych forach mogłoby się sprawdzić. jako, że FTS jest bardzo duże, ma setki użytkowników, którzy mimo, że nie nie pokazują się często, to jednak są. przeważnie to dosyć młode osoby, które niezbyt wiele mogłyby wnieść do jakiejś rozmowy. shoutbox nie byłby imo dobrym pomysłem. zresztą i tak jest temat offtop, sb na profilach i czat. i jak Liv wspomniała, chcecie pogadać razem, to gg/msn/skype/tlen czy inne są chyba w waszym posiadaniu. przynajmniej jest takie moje zdanie. no, ale nie mnie oceniać czy decydować, to należy do Siły Wyżej FTS ![]() |
![]() |
#914 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi Liv też przemówiła
![]() Nie będzie już tematów na forum tylko z każdym byle g..... będą lecieć do Sb. Od teraz też myślę, że SB to zły pomysł... Od wspólnych rozmów jest forumowy Chat, piszesz do kogoś "Wejdź na Chat o tej i o tej" I gadacie sobie. |
![]() |
![]() |
#915 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: A tak po za tym SB to wylęgarnia spamu. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 28.06.2010 - 18:29 |
|
![]() |
![]() |
#916 |
Guest
|
![]()
no wlasnie kurde, na ch ten szoutbox. wejdzcie se na czat i juz.
|
![]() |
#917 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Więc jeśli chodzi o to, byłabym za! Ale z drugiej strony... Pisałam o tym w edicie posta centy. Ostatnio edytowane przez Liv : 28.06.2010 - 18:57 |
|
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
![]()
z tym, że setki czasami wchodzą, czegoś szukają, są aktywni. reszta się rejestruje, aby zajrzeć tam, gdzie nie mogą. a potem zapominają hasła bądź o forum. no i oczywiście, osoby z banami oraz ci, którym konta nie są już najwyraźniej potrzebne, tj. są zarejestrowani, ale nie wchodzą tu z różnych powodów, np. koniec zafascynowania simami/stwierdzenie, że być może nie jest im to forum potrzebne, a ich konta jeszcze nie wygasły (nieaktywność jest mniejsza niż 6 miesięcy). a takich użytkowników przybywa - rejstrują się "na chwilę" i ma się wrażenie, że jest ich tu szarańcza, a tych, którzy coś działają jest niewiele. można by wymienić kilkudziesięciu użytkowników aktywnych często , a także kilkudziesięciu piszących coś raz po raz.
nie mówmy o tysiącach osób. |
![]() |
#919 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
|
![]()