![]() |
#921 |
Guest
|
![]()
bo ci sie nie chce - jesteś leniwa
![]() i co z tą skórką? jeśli w folderze ze smokiem były iprócz plików iff jeścze skn, cmx i bmp to te trzy ostatnie właduj do skins - i powinno działać - jest jeszcze jedna opcja możliwe że skórka jest w złej rozdzielczosci - trzeba ją zmienić na mniejszą (u mnie to jest kolory lab 24 bity - lub z paletą 8 bitów) - ale jeśli jest zła rozdzielczosć to smok powinien być biały może rzeczywiście poszukaj na innych stronach... |
|
![]() |
#922 |
Guest
|
![]()
Ale śmieszne
![]() Popisałaś sie anez <_< |
![]() |
#923 |
Guest
|
![]()
pamiętam że cos do skinów wkładałem, ale rozdzielczość jeszcze sprawdze, ale jak to sie robi??
|
![]() |
#924 |
Guest
|
![]()
Mnie nie pytaj ja nie wiem
![]() |
![]() |
#925 |
Guest
|
![]()
to był rzeczywiście bardzo rzeczowy i pomocny post Magi
![]() rozdielczosć możesz sprawdzić jakimś programem graficznym - ale myślę sobie że ściagnij jeszcze raz tego smoka i zobacz dokładnie co jest w folderze wtedy dopiero moezesz spróbować z rozdielczoscią ![]() |
![]() |
#926 |
Guest
|
![]()
Albo sie źle sciąglo i tyle.Ja nie wiem po co się kłucicie.A magi ja coś chcesz to poszukaj.Nie wszystko ci ludzie powiedzą "szukajcie a znajdziecie" a to jest lepsz " umiesz liczyć??? licz na siebie".
|
![]() |
#927 |
Guest
|
![]()
Możesz na mnie liczyć!
Podpisano: KALKULATOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#929 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps.Przepraszam wszystkich ze obraziłam waszą fanke-Sosik -_- |
|
![]() |
#930 |
Guest
|
![]()
Binakong, co do szczegółów smocze gniazdo. Musisz dobrze je pielęgnować i po ok. 3 simowych dniach będziesz miał Smoczka. Są, jak pewnie wiesz różne kolory. A nie mogłeś poprostu użyć opcji szukaj? To już było wiele razy.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|