|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Paczcie.
http://img29.imageshack.us/img29/7907/oneone.jpg Imvisible - niewidoczny. Takiego wspomnienia nie zobaczycie w grze, ale ono jest (w tym wypadku jako plotka - Sim to pamięta i może przekazać dalej) http://img828.imageshack.us/img828/4929/twotwo.jpg Tu macie normalne, widoczne w grze wspomnienie. Bella nie będzie miała wspomnienia, że umarła - żaden zmarły Sim takiego nie ma. Może mieć, że ktoś inny umarł. Poza tym, tych "widocznych" nie da się "uniewidocznić" - trzeba by je całkiem usunąć. Teraz chyba jest jaśniej? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jakby pobawić się w TS3 u Ćwirów?
Może to coś da? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Można spróbować
![]() Ale ja się w to nie bawię, bo nie mam zainstalowanej trójki ;( |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
W TS3 można dowidzieć się wiele o przeszłości rodziny. Ale chyba niczego o porwaniu... Jednak warto spróbować, może ktoś natknie się na jakąś poszlakę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam TS3 i wszystkie dodatki może spróbuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeśli by się okazało, że to ma coś wspólnego z trojką, to po prostu twórcy są żałośni
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ciekawe śledztwo...
![]() ![]() ![]() A w Dziwnowie niepokoi mnie rodzina Widmo, nie wiem czemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Myślę, że rozwiązania w sims 3 w ogóle nie znajdziemy. Trzeba tylko znaleźć dobrą teorię i spróbować zrobić ją w sims 2. Chociaż w trójce można iść grać simami według wspomnień ćwirów z 2...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Musimy na to spojrzeć oczami twórców, jakie oni MOGLI mieć pomysły , co mogli z tymi pomysłami zrobić itd.
![]() |
#10 |
|
![]()
Jak dla mnie twórcy zrobili dużo poszlak aby gracze układali własne wersje np. Dina i Nina są po to aby gracze myśleli, że to one pozbyły się Belli dla kasy jej męża. Dziwnowo (to główne zdjęcie Dziwnowa) aby gracze myśleli, że została porwana. Don Lotario by gracze myśleli, że Bella romansowała z kim popadnie i że nawiała od męża. Inni łączą te wersje...
Jak ktoś znajdzie podobne poszlaki i ich takie wytłumaczenia to niech pisze. O do romansów Belli można podłączyć jeszcze ten balon latający - Bella pragnąca romansu, także nawiała. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|