![]() |
#931 | |||||||
Reputacja: 10
|
![]()
miło to wiedzieć ^^
chciałam zrobić więcej, ale niestety jak wiesz, nie dałam rady ;/ a mówiłam, żeby mi wypisać jak coś znajdziecie, bo nie poprawiałam tekstu ![]() Cytat:
![]() no to się cieszę, że się podobało ^^ wprawdzie dziecko się w simsach jeszcze nie urodziło, ale stawiam na dziewczynkę ![]() jak będzie odpowiednia ilość komentów to będzie odcinek ![]() (ranga zobowiązuje xD) kochana, ja miałam na myśli ostatni odcinek ![]() to ostatni „przyjazny” odcinek ![]() Cytat:
![]() imię dla córki, wybrane z wielką pomocą Muffindance ![]() no jasne xD Rozdział 10 odc.2. Słowa Mei: Daj jej cokolwiek powiedzieć, niech wyrazi swoje zdanie na ten temat, nie możesz postawić ją przed faktem dokonanym ![]() Rozdział 2 odc. 2: Rozmowa Mei z matką xD - Masz w dupie moje szczęście! Najważniejsze jest tylko to, co powiedzą inni ludzie, a ja w przeciwieństwie do ciebie mam to gdzieś! - podeszła do szafy z ciuchami, otworzyła ją i zaczęła wywalać ciuchy na łóżko. Wyciągnęła pierwsze lepsze spodnie oraz bluzkę, zrzuciła z siebie szlafrok i zaczęła się ubierać w pośpiechu. - Co to ma znaczyć?! Dokąd ty się wybierasz?! - Lidia w nerwach zadawała kolejne pytania, spoglądając na córkę, która zaczęła już pakować jakieś rzeczy i kilka ciuchów do torby. - Wynoszę się z tego burdelu! - krzyknęła prawie rozdzierając sobie gardło, po czym skinęła na szatyna i ruszyła wprost na matkę. Kobieta w ostatniej chwili usunęła się dziewczynie z drogi, widząc, że ta ma zamiar przejść nawet kosztem przewrócenia jej na podłogę. fakt dokonany, co? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a przy komentarzu kolejnego odcinka, to na pewniaka się rozpiszesz, nie musisz mi tego nawet obiecywać ![]() Cytat:
tutaj sprawa jest bardzo prosta, oni po prostu nie chcieli znać płci dziecka, aż do narodzin ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haha no nie pasuje, ale tutaj tez miałam opcję awaryjną ![]() dzięki za komenty ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.12.2011 - 13:29 |
|||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#932 |
|
![]()
yaaaaaaay
![]() ![]() najpierw jedna parka,potem druga.. ![]() ![]() Przeczytałam całe i ani na chwilę mi banan z twarzy nie zszedł ![]() ![]() Faktycznie troszkę szkoda, że fotek nie ma ale to tam sie wytenteguje ![]() Córeczka.. Cudne imię, super, że to dziewczynka ![]() Alia ma zdecydowanie charakter mój ![]() ![]() ![]() czekam na następny wcinając czekoladę. ![]()
![]() |
#933 |
Reputacja: 14
|
![]()
Za krótki :<
To jedyne, co mam Ci do zarzucenia. Brak fotek bynajmniej mi nie przeszkadzał. Wręcz przeciwnie - mogłem czytać w obecności rodziców ![]() Z tą Lidią coś za łatwo poszło... Może to Dante się przebrał za matkę? ![]() Ciekawe, co zrobisz, jak urodzi się chłopak ![]() Czekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - wiesz, w dwójce to zwykle jak się urodzi dziecko nie tej płci, co chcieliśmy, to można wyjść z parceli bez zapisywania, wrócić i liczyć na to, że tym razem płeć będzie inna
![]() Nareszcie! ![]() Odcinek wręcz sielankowy, czuję, że będą jeszcze jakieś komplikacje... Ostrzegam z góry, że mała jest pod moją ochroną! Chciałabym, by te dwie mendy, Ch. i D., dostały to, na co zasługują (bolesną śmierć lub dożywocie w tureckim więzieniu). No i wolałabym, aby także Max przeżył (tak, pamiętam o nim!), to chyba jedyna żyjąca NORMALNA osoba z rodziny Lambertów (chyba już o tym mówiłam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
|
![]()
Colin i Alia... ciekawe, co z tego będzie ^^
Co do odcinka to napisany jest super, nie ma błędów, ani nic, co odjęłoby mu jakieś punkty, ale... jest zbyt... słodki ![]() ![]() No, a jednak córeczka ^^ Amour ![]() Nie mam sie jak rozpisać, bo odcinek nie grzeszy długością ![]() No, ale czekam na dalszą część, mam nadzieję, że będzie się działo ^^ P.S. sorki, że nie skomentowałam wcześniej, net mi nie pozwalał ;(
![]() |
![]() |
#936 |
|
![]()
Och, wybacz rudzielczyni, żem ośmieliła się wcześniej nie skomentować.
Zaiste, podczas kłótni między Matką Alii a córką tej kobiety, óómarłam xD Ale ta stara jędza mnie wpieniła. Jak można krzyczeć na tak zacnego człowieka jak Colin ? Na Marco niech się drze ![]() Ja wiedziałam, że to będzie dziewczynka. No bo każda kobieta ma marzenia by urodzić córkę a nie chłopaka, więc wątpiłam, że ty zachcesz tu chłopca wstawić. Nie zauważyłam błędów, czyli , że ich nie ma. Kongratulejszyns ![]() A co do tej białej gnidy o płci nieznanej (homo-nie-wiadomo xDDD) Dantego, popieram Master. I niech twe Simsy wyzdrowieją :>
![]() |
#937 | |||||||||||||
|
![]()
haha czułam, że się ucieszysz xD
Cytat:
![]() w następnym odcinku postaram się by foty były, bo to będzie baaardzo ważny odcinek... ![]() imię nie moja zasługa, ale cieszę się, że się podoba ^^ Cytat:
![]() tylko nie za dużo, bo pójdzie w boczki ![]() a spróbuj napisać przy następnym, że za długi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o małą nie musisz sie martwić ^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() następny odcinek chyba zgrzeszy długością, bo mam cztery strony w wordzie i jeszcze nie skończyłam pisać ![]() będzie, oj będzie! wiem co to znaczy "zamulający internet" więc doskonale rozumiem ![]() wybaczam xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() ahaha, żeby wszyscy mi tak pisali... xDD Cytat:
AVE!!! ![]() dziękuję wszystkim za komentarze ![]() kolejny odcinek jednak po nowym roku, muszę "uzdrowić" simsy ![]() Ci co jeszcze nie skomentowali, mają szansę, żeby zdążyć to zrobić ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
|
![]()
Nie ścieraj banana Czekoladki! :<
Jakoś się zmieściłam czasowo, żeby tu cokolwiek skomentować. Ze wstydem przyznam, że zapomniałam o tym jakże zacnym forum... Odcinek był jednym z najlepszych. Wreszcie coś wesołego po dłuższym czasie według mnie! ![]() Aż usiądę i nacieszę się tym odcinkiem jeszcze parę razy. Ugh... 4 strony w Wordzie? Oby tylko więcej screenów! ![]()
![]() |
#939 | |
|
![]()
Nareszcie! Stęskniłam się za BR i Colinem i Marco... (szczególnie za tym pierwszym, haha
![]() Kiedy Mei powiedziała "Wody mi odeszły" czytałam ten moment po kilka razy, bo powiem szczerze, ze tak z tym wyskoczyła, że nie mogłam wyrobić ze smiechu! Sama nie wiem czemu, po prostu mnie to rozłożyło. ![]() Liczyłam na chłopca szczerze mówiąc, ale na dziewuszkę tez się cieszę! ![]() I, nareszcie, mogę dojść do Alii i Colina - moich ulubieńców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co tych dwóch mend (Ch. i D.) - już ja mam nad nimi rękę, zeby im się nie powiodło. ![]() 4 strony worda brzmią zachęcająco... ![]() ![]() Czekam na cd. ;D Edit: prawie zapomniałam o... Cytat:
![]()
PRZEPRASZAM, ŻE NIC NIE PISZĘ. PRZYSSAŁAM SIĘ DO MONITORA. Ostatnio edytowane przez muffindance : 06.01.2012 - 11:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
|
![]()
Fajny odcinek. Po tych emocjach w poprzednich częściach przydał się taki moment na nabranie oddechu przed kolejną falą akcji i dramatyzmu (bo na to liczę).
Wywnioskowałam z twojego komentarza, że akcja będzie dziać się w niedalekiej przyszłości, że dzieciaczek będzie już nieco większy, ale mam nadzieje, że jeszcze opiszesz w międzyczasie co się stało z Chrisem i Dante (jakoś ubzdurało mi się, że porwą dzieciaka, ale w sumie wydaje się to za bardzo przewidywalne w kontekście ostatnich zdarzeń). No i liczę również na niehappy end w przypadku Colina i Alii - po prostu nie wróżę im szczęśliwego zakończenia, nie mogą być ze sobą, to by było zbyt oczywiste. Pisz kochana, bo czekam z niecierpliwością na dalsze losy bohaterów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|