|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chris jest chory psychicznie. Niech się facet zgłosi do psychiatryka, a nie zatruwa życia porządnym (no, może nie do końca
![]() A co do Mei, to ma dziewczyna mały problem. Niech się w końcu zdecyduje: wóz albo przewóz. Albo będzie szczęśliwa z Marco, który jest normalny, jest ojcem jej dziecka i jest sobowtórem tego, kogo kocha. Albo będzie nieszczęśliwa z psychopatą, którego rzekomo kocha. Dla normalnego człowieka sprawa jest prosta, ale ponieważ zawsze podejrzewałem, że z Mei ma coś nie tak z logicznym myśleniem (to po mamusi ![]() Przerywać w takim momencie...
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Za ten koniec będziesz dyndać
![]() Odcinek świetny, zdjęcia piękne. Czego chcieć więcej? Gadka Chrisa mi się nie klei. Teraz niby taaaki zakochany a gdy przetrzymywał Marco, to twierdził, że w końcu się od niej uwolnił i Marco też uwolni... Niech uzgodni sobie jedną wersję wydarzeń i się jej trzyma. Chociaż dobrym tekstem przywalił na koniec. Teraz Mei będzie ciężko się z tego wytłumaczyć ![]() Co do Colina i Alii pomyślałam dokładnie o tym samym co Czekoladka ![]() I jakie "na razie razem"? Colin i Alia nie mogą się rozstać ![]() ![]() Amour jest urocza ![]() A co z Jurim? O Secie wspomniałaś a o blondynie cisza... Ile Ty chcesz tych postaci uśmiercić, skoro kilka w jednym a kilka w drugim odcinku? Nie rozkręcasz się za bardzo? Pół FS wybijesz ![]() Bladą gnidę do piachu, Chrisa do więzienia o zaostrzonym rygorze albo jeszcze lepiej też do piachu ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 20.01.2012 - 15:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha nieee xD CZASAMI ludzie się zmieniają ![]() to tylko u mnie haha ![]() nie dam się! ![]() szczęśliwego zakończenia? xD Cytat:
![]() no i fakt, teraz Mei będzie mieć jeszcze większy problem, niż miała zanim powiedziała Chrisowi prawdę o zdjęciu ![]() haha widać co wam chodzi po głowie xD w sumie to mnie też ![]() napisałam tak, a nie inaczej, bo chwilowo jeszcze nie mogę zdradzić jak skończy się FS, więc nie macie pewności czy będą razem czy nie xD miałam ją w planach, ale gra mi sie wyłączyła i niestety już nie dopstrykałam ![]() w końcu to córka Marco, musi być urocza ![]() nie wiem gdzie Ty byłaś, jak odcinek czytałaś xD zresztą sama zobacz: Cytat:
Cytat:
także możecie tylko główkować, kto dostanie zieloną kartę, a kto pójdzie pod zieloną trawkę ![]() Cytat:
![]() dzięki za komenty ![]() a teraz tak jak obiecałam, mała Amour ;D ZARAZ PO URODZENIU (jeszcze filmik złapałam xD) ![]() Z TATUSIEM ![]() ![]() ![]() Z MAMĄ ![]() ![]() szalone zabawy xD ![]() z wujkiem ![]() ![]() ![]() a tą fotę uwielbiam ^^ ![]() normalnie zakochana jestem w tej małej, papulatej ślicznotce ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.01.2012 - 20:15 |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mnie też brakuje tej foty ^^ Dobrze mówisz, Libby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Pierwsze zdjęcie jest cool
![]() ![]() ![]() ![]() A wujaszek wymiata ;> Nie no, ta dziewczynka jest prześliczna ^^ Taaa, ojciec przystojny, mama piękna... czego się można było spodziewać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Było to fotostory dzięki, któremu w ogóle trafiłam na to forum. Belle Rose jest świetne! Z powodu sympatii jaką darzę kilka postaci muszę poprosić: nie wybij wszystkich w ostatnim odcinku! Z klanu Lambertów niewiele zostało wiec niech jedyny normalny w rodzinie( Max rzecz jasna) ocaleje! Dla Dantego znanego tu pod różnymi pseudonimami( widziałam takie jak blada menda/ gnida) zero litości. Przetestować na nim działanie wszelkich możliwych średniowiecznych przyrządów o ciekawym wyglądzie! Chociaż w Fantastycznej Czwórce i tak dostaje niezłe lanie czymś jeszcze gorszym... Chris jest podły- praktycznie szantażował teraz Mei samą swoją obecnością przy Amour. Ogólnie to facet lekko plącze się w zeznaniach moim zdaniem. Li Mei- Marco to świetna para której nie można rozdzielić. Za dużo razem przeszli by tak się stało. Zresztą dziecko potrzebuje ojca, który nie zachowuje się jak zbiegły z psychiatryka pacjent. Niech Chris podzieli los Dantego. Alia- Colin natomiast skoro już zostali zaakceptowani jako para przez rodzinkę( z naciskiem na taką jedną uroczą starszą panią) to nie mogą się rozstać. Świetne jak zawsze( obserwuję to fotostory już od sierpnia, po prostu teraz niedawno się zarejestrowałam, więc komentuję dopiero dzisiaj)
Ostatnio edytowane przez Avis : 22.01.2012 - 21:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kurcze... Ale się porobiło. Mei kocha Chrisa...coś mi się nie wydaje, ale po tobie wszystkiego można się spodziewać. Oczywiście jak inni uważam, że ucięłaś w chamskim miejscu i ta ranga jednak do ciebie pasuje
![]() Mam nadzieję, że Marco tam wpadnie zaraz z Colinem żeby zatłuc tego idiotę ![]() Mam pewne podejrzenia, ale jak został tylko ostatni odcinek to wątpię żeby się to przynajmniej w paru procentach sprawdziło. Nie mogę w to uwierzyć, że to już koniec ![]() Dodatkowe zdjęcia są bardzo ładne ![]() ![]() No to chyba wszystko... wybacz, że tak zwlekałam z komentarzem, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu. Czekam na ostatni odcinek (będę płakać) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Grrr...jak dla mnie odcinek troche sztuczny,ale czekam na reszte jak sie wyjasni.
Jak Chris tak potrzebuje milosci niech sie zglosi do mnie,chociaz...nie,wole Juri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i w sumie jemu nic się nie stanie, ale jak zakończą się jego działania w FS, nie mogę zdradzić, podobnie tego, co się stanie z Dante ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie Ty jedna byś chciała żeby tak się stało, niestety muszę milczeć z tym, co postanowiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I nie płakać mi tu, przecież ostatni odcinek będzie w dwóch częściach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję wszystkim za komentarze, nie pogniewam się jednak, jak zobaczę jakiś jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Zobaczysz! Nie wierzę, że zaraz koniec tej historii. Ta scena z Chrisem i Mei jest straszna. Biedna ta Amour.. Ale będzie dobrze, chyba nie rozbijesz tego związku (Mei-Marco) po tylu przygodach, co?To byłoby okrutne. A blond gnida niech szczeźnie w piekle, mi będzie pasować. Nie wiem, czy coś jeszcze można na ten temat napisać. Czytając ostatnią część ostatniego odcinka pewnie spłynie nie jedna łezka, przywiązałam się do tych simów! :<
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|