Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.01.2012, 15:51   #1
Brutus

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Chris jest chory psychicznie. Niech się facet zgłosi do psychiatryka, a nie zatruwa życia porządnym (no, może nie do końca ludziom.

A co do Mei, to ma dziewczyna mały problem. Niech się w końcu zdecyduje: wóz albo przewóz. Albo będzie szczęśliwa z Marco, który jest normalny, jest ojcem jej dziecka i jest sobowtórem tego, kogo kocha. Albo będzie nieszczęśliwa z psychopatą, którego rzekomo kocha.

Dla normalnego człowieka sprawa jest prosta, ale ponieważ zawsze podejrzewałem, że z Mei ma coś nie tak z logicznym myśleniem (to po mamusi ), to ona pewnie teraz zerwie z Marco, bo uświadomiła sobie, że rzekomo kocha Chrisa. I przez to Amour będzie miała zrytą psychikę (będzie pasowała do rodziny). Swoją drogą, skoro ktoś jest nienormalny, to już taki pozostanie.

Przerywać w takim momencie...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.01.2012, 15:52   #2
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Za ten koniec będziesz dyndać !
Odcinek świetny, zdjęcia piękne. Czego chcieć więcej?
Gadka Chrisa mi się nie klei. Teraz niby taaaki zakochany a gdy przetrzymywał Marco, to twierdził, że w końcu się od niej uwolnił i Marco też uwolni... Niech uzgodni sobie jedną wersję wydarzeń i się jej trzyma. Chociaż dobrym tekstem przywalił na koniec. Teraz Mei będzie ciężko się z tego wytłumaczyć ...
Co do Colina i Alii pomyślałam dokładnie o tym samym co Czekoladka .
I jakie "na razie razem"? Colin i Alia nie mogą się rozstać . Brakuje mi foty, jak im Marco wlazł do pokoju !
Amour jest urocza .
A co z Jurim? O Secie wspomniałaś a o blondynie cisza...
Ile Ty chcesz tych postaci uśmiercić, skoro kilka w jednym a kilka w drugim odcinku? Nie rozkręcasz się za bardzo? Pół FS wybijesz .
Bladą gnidę do piachu, Chrisa do więzienia o zaostrzonym rygorze albo jeszcze lepiej też do piachu , obie pary zostawić i będę zadowolona .

Ostatnio edytowane przez Libby : 20.01.2012 - 15:55
Libby jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2012, 19:41   #3
rudzielec

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Chris jest chory psychicznie. Niech się facet zgłosi do psychiatryka, a nie zatruwa życia porządnym (no, może nie do końca ludziom.
ee tam, przesadzacie z tą choroba psychiczną... gorszego od Dantego nie ma xD
Cytat:
A co do Mei, to ma dziewczyna mały problem. Niech się w końcu zdecyduje: wóz albo przewóz. Albo będzie szczęśliwa z Marco, który jest normalny, jest ojcem jej dziecka i jest sobowtórem tego, kogo kocha. Albo będzie nieszczęśliwa z psychopatą, którego rzekomo kocha.
ej ej! ale gdzie ja napisałam, że Mei kocha Chrisa? :> przecież ona nic takiego nigdzie nie powiedziała
Cytat:
Dla normalnego człowieka sprawa jest prosta, ale ponieważ zawsze podejrzewałem, że z Mei ma coś nie tak z logicznym myśleniem (to po mamusi ), to ona pewnie teraz zerwie z Marco, bo uświadomiła sobie, że rzekomo kocha Chrisa.
nic z tych rzeczy, od razu mogę powiedzieć Mei myśli bardzo logicznie... reszty zdradzić nie mogę xD
Cytat:
I przez to Amour będzie miała zrytą psychikę (będzie pasowała do rodziny).
haha nieee xD
Cytat:
Swoją drogą, skoro ktoś jest nienormalny, to już taki pozostanie.
CZASAMI ludzie się zmieniają
Cytat:
Przerywać w takim momencie...
to tylko u mnie haha

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Za ten koniec będziesz dyndać !
nie dam się!
Cytat:
Odcinek świetny, zdjęcia piękne. Czego chcieć więcej?
szczęśliwego zakończenia? xD
Cytat:
Gadka Chrisa mi się nie klei. Teraz niby taaaki zakochany a gdy przetrzymywał Marco, to twierdził, że w końcu się od niej uwolnił i Marco też uwolni... Niech uzgodni sobie jedną wersję wydarzeń i się jej trzyma. Chociaż dobrym tekstem przywalił na koniec. Teraz Mei będzie ciężko się z tego wytłumaczyć ...
nie, nie, nie, moja droga on trzyma się jednej wersji ale pamiętaj, że minęło sporo czasu, bo Amour jest już trochę podrośnięta, to i niektóre priorytety się zmieniły :>
no i fakt, teraz Mei będzie mieć jeszcze większy problem, niż miała zanim powiedziała Chrisowi prawdę o zdjęciu
Cytat:
Co do Colina i Alii pomyślałam dokładnie o tym samym co Czekoladka .
haha widać co wam chodzi po głowie xD w sumie to mnie też
Cytat:
I jakie "na razie razem"? Colin i Alia nie mogą się rozstać .
napisałam tak, a nie inaczej, bo chwilowo jeszcze nie mogę zdradzić jak skończy się FS, więc nie macie pewności czy będą razem czy nie xD
Cytat:
Brakuje mi foty, jak im Marco wlazł do pokoju !
Cytat:
Napisał Nesyetta Zobacz post
Mnie też brakuje tej foty ^^ Dobrze mówisz, Libby
miałam ją w planach, ale gra mi sie wyłączyła i niestety już nie dopstrykałam
Cytat:
Amour jest urocza
w końcu to córka Marco, musi być urocza
Cytat:
A co z Jurim? O Secie wspomniałaś a o blondynie cisza...
nie wiem gdzie Ty byłaś, jak odcinek czytałaś xD
zresztą sama zobacz:
Cytat:
Juri wraz z Maxem, włączył się w intensywne poszukiwania zbiegłej dwójki, w tym czasie zdążył zaprzyjaźnić się z młodszym Lambertem.
Cytat:
Ile Ty chcesz tych postaci uśmiercić, skoro kilka w jednym a kilka w drugim odcinku? Nie rozkręcasz się za bardzo? Pół FS wybijesz .
dla mnie słowo "kilka" to więcej niż jedna postać, czyli może być dwie, trzy, pięć i tak dalej xD
także możecie tylko główkować, kto dostanie zieloną kartę, a kto pójdzie pod zieloną trawkę
Cytat:
Bladą gnidę do piachu, Chrisa do więzienia o zaostrzonym rygorze albo jeszcze lepiej też do piachu , obie pary zostawić i będę zadowolona .
za dużo ode mnie wymagasz, wiesz o tym?

dzięki za komenty

a teraz tak jak obiecałam, mała Amour ;D

ZARAZ PO URODZENIU (jeszcze filmik złapałam xD)

Z TATUSIEM (ukochana córeczka, oczko w głowie )

Z MAMĄ już podrośnięta ^^

szalone zabawy xD

z wujkiem (który poza FS jest kochanym facetem i uwielbia małą )

a tą fotę uwielbiam ^^

normalnie zakochana jestem w tej małej, papulatej ślicznotce

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.01.2012 - 20:15
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2012, 19:20   #4
Kethael

Mnie też brakuje tej foty ^^ Dobrze mówisz, Libby
Kethael jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2012, 21:26   #5
Kethael

Pierwsze zdjęcie jest cool Chyba włączyłaś lampę, bo Mei tak dziwnie przymrużyła oczy No, ale mi się ta mina podoba ^^ Ostatnie jest śliczne I tatuś jaki uroczy

A wujaszek wymiata ;>

Nie no, ta dziewczynka jest prześliczna ^^ Taaa, ojciec przystojny, mama piękna... czego się można było spodziewać
Kethael jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2012, 22:41   #6
Avis

Było to fotostory dzięki, któremu w ogóle trafiłam na to forum. Belle Rose jest świetne! Z powodu sympatii jaką darzę kilka postaci muszę poprosić: nie wybij wszystkich w ostatnim odcinku! Z klanu Lambertów niewiele zostało wiec niech jedyny normalny w rodzinie( Max rzecz jasna) ocaleje! Dla Dantego znanego tu pod różnymi pseudonimami( widziałam takie jak blada menda/ gnida) zero litości. Przetestować na nim działanie wszelkich możliwych średniowiecznych przyrządów o ciekawym wyglądzie! Chociaż w Fantastycznej Czwórce i tak dostaje niezłe lanie czymś jeszcze gorszym... Chris jest podły- praktycznie szantażował teraz Mei samą swoją obecnością przy Amour. Ogólnie to facet lekko plącze się w zeznaniach moim zdaniem. Li Mei- Marco to świetna para której nie można rozdzielić. Za dużo razem przeszli by tak się stało. Zresztą dziecko potrzebuje ojca, który nie zachowuje się jak zbiegły z psychiatryka pacjent. Niech Chris podzieli los Dantego. Alia- Colin natomiast skoro już zostali zaakceptowani jako para przez rodzinkę( z naciskiem na taką jedną uroczą starszą panią) to nie mogą się rozstać. Świetne jak zawsze( obserwuję to fotostory już od sierpnia, po prostu teraz niedawno się zarejestrowałam, więc komentuję dopiero dzisiaj)

Ostatnio edytowane przez Avis : 22.01.2012 - 21:36
Avis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 17:27   #7
Silver

Kurcze... Ale się porobiło. Mei kocha Chrisa...coś mi się nie wydaje, ale po tobie wszystkiego można się spodziewać. Oczywiście jak inni uważam, że ucięłaś w chamskim miejscu i ta ranga jednak do ciebie pasuje

Mam nadzieję, że Marco tam wpadnie zaraz z Colinem żeby zatłuc tego idiotę [nie pogniewałabym się jakby wcześniej też zrobili coś z Dantem (nie wiem czy dobrze odmieniłam) ] Ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo biedny Marco dowiedziałby się, że Mei go nie kocha, a Chris na pewno by mu o tym szybko powiedział żeby go załamać :/
Mam pewne podejrzenia, ale jak został tylko ostatni odcinek to wątpię żeby się to przynajmniej w paru procentach sprawdziło.

Nie mogę w to uwierzyć, że to już koniec będę pewnie wracać to tego FS czasami żeby przypomnieć sobie całą historię.
Dodatkowe zdjęcia są bardzo ładne Amour jest taka słodka ^^ nie mogę się na nią napatrzeć

No to chyba wszystko... wybacz, że tak zwlekałam z komentarzem, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu.
Czekam na ostatni odcinek (będę płakać)
Silver jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 21:33   #8
M3Lcik

Grrr...jak dla mnie odcinek troche sztuczny,ale czekam na reszte jak sie wyjasni.

Jak Chris tak potrzebuje milosci niech sie zglosi do mnie,chociaz...nie,wole Juri

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2012, 17:44   #9
rudzielec

Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Było to fotostory dzięki, któremu w ogóle trafiłam na to forum. Belle Rose jest świetne!
Bardzo mi miło z tego powodu Dziękuję ^^
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Z powodu sympatii jaką darzę kilka postaci muszę poprosić: nie wybij wszystkich w ostatnim odcinku!
ja z kolei jestem bardzo przywiązana do kilku postaci, z którymi nie będę potrafiła się rozstać, ale z racji tego, że FS się kończy i za niedługo będę musiała się pożegnać z wszystkimi postaciami, postanowiłam, że z niektórymi musze się pożegnać na stałe... wszystkich nie wybiję, tylko kilka osób, ale mimo wszystko
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Z klanu Lambertów niewiele zostało wiec niech jedyny normalny w rodzinie( Max rzecz jasna) ocaleje! Dla Dantego znanego tu pod różnymi pseudonimami( widziałam takie jak blada menda/ gnida) zero litości. Przetestować na nim działanie wszelkich możliwych średniowiecznych przyrządów o ciekawym wyglądzie! Chociaż w Fantastycznej Czwórce i tak dostaje niezłe lanie czymś jeszcze gorszym...
cały czas zastanawiam się nad Maxem :> choć pamiętam, że obiecałam już Searle, że nic mu się ostatecznie nie stanie
no i w sumie jemu nic się nie stanie, ale jak zakończą się jego działania w FS, nie mogę zdradzić, podobnie tego, co się stanie z Dante
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Chris jest podły- praktycznie szantażował teraz Mei samą swoją obecnością przy Amour. Ogólnie to facet lekko plącze się w zeznaniach moim zdaniem.
no Chris jest podły, tego nie można mu nie zarzucić, natomiast co do tego, co mówi, to wszystko wyjaśni się w pierwszej części ostatniego odcinka, choć zastanawiam sie, czy nie podzielić tych wyjaśnień jeszcze na drugi
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Li Mei- Marco to świetna para której nie można rozdzielić. Za dużo razem przeszli by tak się stało. Zresztą dziecko potrzebuje ojca, który nie zachowuje się jak zbiegły z psychiatryka pacjent.
chociaż Ty jedna tak myślisz, miło mi to czytać
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Niech Chris podzieli los Dantego.
nie Ty jedna byś chciała żeby tak się stało, niestety muszę milczeć z tym, co postanowiłam
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Alia- Colin natomiast skoro już zostali zaakceptowani jako para przez rodzinkę( z naciskiem na taką jedną uroczą starszą panią) to nie mogą się rozstać.
powiem tak: nie planuję w tym FS happy endu, więc niczego nie mogę obiecać
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Świetne jak zawsze( obserwuję to fotostory już od sierpnia, po prostu teraz niedawno się zarejestrowałam, więc komentuję dopiero dzisiaj)
miło mi, że zyskałam czytelniczkę, nie ważne, że już przy samym końcu, dziękuję za pozostawienie komentarza, jest dla mnie niezwykle cenny

Cytat:
Napisał Silver Zobacz post
Kurcze... Ale się porobiło. Mei kocha Chrisa...coś mi się nie wydaje, ale po tobie wszystkiego można się spodziewać.
haha no tak, już ta opinia do mnie przylgnęła
Cytat:
Oczywiście jak inni uważam, że ucięłaś w chamskim miejscu i ta ranga jednak do ciebie pasuje
dziękuję
Cytat:
Mam nadzieję, że Marco tam wpadnie zaraz z Colinem żeby zatłuc tego idiotę [nie pogniewałabym się jakby wcześniej też zrobili coś z Dantem (nie wiem czy dobrze odmieniłam)] Ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo biedny Marco dowiedziałby się, że Mei go nie kocha, a Chris na pewno by mu o tym szybko powiedział żeby go załamać :/
heh, chciałabym Ci powiedzieć co się stanie, ale muszę wytrzymać z zamknięta buzią do samego końca
Cytat:
Mam pewne podejrzenia, ale jak został tylko ostatni odcinek to wątpię żeby się to przynajmniej w paru procentach sprawdziło.
a ja chętnie bym się dowiedziała, jakie masz podejrzenia
Cytat:
Nie mogę w to uwierzyć, że to już koniec będę pewnie wracać to tego FS czasami żeby przypomnieć sobie całą historię.
no to jeszcze nie ostatni odcinek! jeszcze przez chwilę was przecież pomęczę ^^
Cytat:
Dodatkowe zdjęcia są bardzo ładne Amour jest taka słodka ^^ nie mogę się na nią napatrzeć
dziękuję sama ją uwielbiam

Cytat:
No to chyba wszystko... wybacz, że tak zwlekałam z komentarzem, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu.
Czekam na ostatni odcinek (będę płakać)
oj tam, nie ważne, że późno, ważne, że zostawiłaś po sobie ślad, jak już pisałam, cenię sobie każdy komentarz
I nie płakać mi tu, przecież ostatni odcinek będzie w dwóch częściach

Cytat:
Napisał Marl.89 Zobacz post
Grrr...jak dla mnie odcinek troche sztuczny,ale czekam na reszte jak sie wyjasni.
szkoda, że uważasz, iż wyszedł sztucznie, poprawiałam i dopracowywałam go wiele razy zanim trafił na forum, no ale nie każdemu musi się podobać
Cytat:
Napisał Marl.89 Zobacz post
Jak Chris tak potrzebuje milosci niech sie zglosi do mnie,chociaz...nie,wole Juri
hehe Juriego zobaczysz już w następnym odcinku ^^

dziękuję wszystkim za komentarze, nie pogniewam się jednak, jak zobaczę jakiś jeszcze
stare 31.01.2012, 21:25   #10
Stephenowa

Zobaczysz! Nie wierzę, że zaraz koniec tej historii. Ta scena z Chrisem i Mei jest straszna. Biedna ta Amour.. Ale będzie dobrze, chyba nie rozbijesz tego związku (Mei-Marco) po tylu przygodach, co?To byłoby okrutne. A blond gnida niech szczeźnie w piekle, mi będzie pasować. Nie wiem, czy coś jeszcze można na ten temat napisać. Czytając ostatnią część ostatniego odcinka pewnie spłynie nie jedna łezka, przywiązałam się do tych simów! :<

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania