![]() |
#951 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#952 |
Guest
|
![]()
Nightfall to milo,ze chcesz pomoc,ale w dziale jest temat o kompatybilnych modach z dodatkiem i wystarczy,żeby TheSims3Fan tam zajrzał,a o ich instalacji dowie się z poradnika Chryzi,wiec dyskusje uważam za zamkniętą
|
![]() |
![]() |
#953 |
Reputacja: 10
|
![]()
A na moje pytania ktoś by odpowiedział? Przypominam, dlaczego nastolatki po kliknięciu na nie mają opcję "Spal coś w pobliżu" i jak się tego pozbyć? No i drugie, czy w edycji miasta, w pustych parcelach do umieszczenie w mieście, macie parcelę o wielkości 30x40 (lub 40x30)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Guest
|
![]()
nie mam tych parcel,ale często by mi się przydały
|
![]() |
![]() |
#955 |
|
![]()
No właśnie one były, ta wielkość 30x40. Ja mam wszystkie swoje domy w takiej wielkości... A mogliby bardziej pomyśleć przy tych parcelach. Zamiast gotowych, daliby okienko z wartością do wpisania w długości i szerokości. Maksymalna wielkość to 64x64, więc sobie wpisujesz powiedzmy 32x57 i gra muzyczka.
No i ta pirotechnika u nastolatków mnie denerwuje. Na szczęście sami z siebie niczego nie podpalają, ale wolałabym się tego jakoś pozbyć. Podejrzewam, że mają taką ukrytą cechę charakteru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
|
![]()
U mnie też nie ma. Łaty zainstalowanej nie mam ani dodatku nowego. Też jestem pewna że była taka parcela.
Co do tej nastolatki, to na umiejętność wynalazczości? ![]()
![]() |
#957 |
|
![]()
Nie ma takiej cechy... Ma odważna, dobra szczęściara i coś jeszcze, ale nic związanego z wynalazcą czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
|
![]()
Nie cechy tylko umiejętność.
![]() |
#959 |
Guest
|
![]()
Umiejętność spalania różnych rzeczy z otoczenia mają dzieci strażaków. Może u Ciebie w rodzinie był ktoś taki?
|
![]() |
![]() |
#960 |
|
![]()
Mam dość spory problem.Otóż podczas zapisu gry wyskakuje mi błąd numer 12 czyli "Błąd zapisu pliku świata." i to w każdym mieście i w każdej rodzinie.Jeżeli chodzi o dodatki z neta to sprawdziłem i wszystkie są ok a poza tym dawno nic nowego nie instalowałem.Pomocy!Nie da się w ogóle teraz grać bo gra się nie chce zapisywać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|