![]() |
#951 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może coś blokuje mu drogę? Cóż, znam ten ból, bo sama mam podobny przypadek w jednej rodzinie. Koń może swobodnie biegać po parceli, jednak nie może stamtąd wyjść, co z kolei powoduje, że moi simowie muszą zapomnieć o konnych przejażdżkach. Dodam, że posiadam tę złotą bramę otwieraną automatycznie (doszła bodajże w Po Zmroku). Brama cały czas jest otwarta, ale koń wciąż tkwi na parceli mieszkalnej, mimo poleceń, które mu wydaję.
|
![]() |
#952 |
|
![]()
właśnie to samo mam u siebie i nie mogę go przenieść nawet kodem moveobject bo już u mnie nie działa :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
|
![]() Cytat:
Aha, kodu nie testowałam w tym przypadku, więc nie mam pojęcia czy u mnie działa.
![]() |
![]() |
#954 |
|
![]()
ok dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
|
![]()
Hej, mam pytanie
Czy Wy też tak macie, że w mieście po jakimś czasie simy (noworodki-dorośli), giną w niewyjaśnionych okolicznościach ze swoich rodzin, czy tylko ja takie coś mam? W ogóle nie mam żadnego konkretnego postępu historii - żadnych nowych rodzin, dzieci, ślubów, tylko umierają *.* |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
|
![]()
Ja mam problem ze schodami. Mam lokal, gdzie schody modułowe są ustawione jedne na drugich. Kiedyś normalnie działały, ale bardzo dawno nie grałam w tym miejscu. Dzisiaj jedna z moich Simek tam pojechała. Do piwnicy zeszła normalnie, ale nie umiała wyjść. Podchodziła do góry schodów, zawracała i schodziła na dół. I tak w kółko, dopóki nie usunęłam schodów nad nimi prowadzących na piętro. Zepsuł to któryś z dodatków? Czy ktoś u siebie coś takiego zauważył i wie jak naprawić bez gruntownej przebudowy lokalu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#958 |
Guest
|
![]()
Hej, posiadam mod Nrass StoryProgression. Jest świetny, ale mam jeden problem. Mianowicie po każdym ponownym wejściu do gry relacje simów się resetują. Następuje to po komunikacie, że postęp historii Nrass włączony (czy coś podobnego). Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Niestety na tą chwile jestem zmuszony odinstalować tego moda.
edit: po dłuższych zmaganiach problem został rozwiązany, pytanie nie jest aktualne. Problemem w tym przypadku był mod overwatch. Ostatnio edytowane przez Spectrum : 14.06.2012 - 16:38 |
![]() |
![]() |
#959 |
|
![]()
Witam, na ulicy przed domem nonstop stoi samochód mojej simki, który zarazem jest w wyposażeniu, moge nim tylko wrócić do domu(zadanie po chwili znika), lecz gdy klikne by simka gdzieś podróżowała to wsiada do tego samochodu i jedzie, lecz on również na środku ulicy staje gdy dojedzie na miejsce i dalej jest opcja tylko powrotu. Jakaś przyczyna? Nie moge usunąć tego auta.
![]() |
#960 |
Guest
|
![]()
Od około tygodnia zacząłem grę w trójkę więc sypnę na początek :
1. Nie ma kodu na wszystkie potrzeby, jest jakiś obiekt do pobrania typu mod booster (sims 1) ? 2. Czy jak z kimś się pobiję to czy ten ktoś będzie mi wywalał śmietnik jak w dwójce ? 3. Czy jak się wykąpie u kogoś w basenie to nic się nie stanie ? 4. W rozmiarach parceli max. mam 64x64. Na rysunku nie zajmuje ta parcela całej siatki. Czy jakieś dodatki są potrzebne aby mieć większe parcele czy po prostu tak jest ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|