![]() |
#961 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak trochę przesadziłem z tymi pytaniami ale jestem dość słaby nie w simach tylko nie wiem jak to wygląda w praktyce to były pytania takie zapasowe ale nie bedę psuł przyjemności.
Listopad prawię sie kończy a mi jeszcze brakuje trzech dodatków bo NS jest kolejnym dodatkiem na liście. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 | |
Guest
|
![]() Cytat:
*Tak, będąc studentem można wchodzić w trans, jeśli osiągniesz maksymalne zamiłowanie do danej interesującej Cię dziedziny. *Taaaak, włączając aging off, nie będzie odliczać dni do kolejnego przedziału wiekowego, a zwłaszcza nie do końca studiów. *Kolega przyjaciela? Rozumiem, że grasz danym simem i on ma tego kolegę tak? Jeśli wysyłasz sima na studia to będzie ramka bodajże dla tych, którzy się wybierają z Twojego domu na studia. Kolegi w ramce nie będzie. Są dwie opcje. Albo go wprowadzisz do domu, w którym jest sim, którym grasz i ich dwoje wyślesz na studia. Albo poprostu w otoczeniu klikasz na specjalny przycisk i możesz wysłaś każdego maxisowego/miastowego sima jakiego chcesz. *Jeśli poznasz profesorów to tak, możesz do nich dzwonić, zaporosić i poprosić o korepetycje, co ci podwyższy ocenę. *Przyjęcie sportowe dochodzi też w dodatku Na Studiach. Poprostu oglądają mecz w tv, jedzą zakąski i się bawią normalnie, nie ma żadnej filozofii. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam i już nie będziesz pisać tak głupich pytań. Wystaczy wejśc w grę, pograć chwilę i wszystko wiadomo. Ostatnio edytowane przez Milou : 26.11.2009 - 20:12 |
|
![]() |
![]() |
#963 |
|
![]()
No dobra Milou już nie będę zadawać głupich pytań najpierw poczekam do tego 14 grudnia i zamówie a potem już sam zobaczę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Guest
|
![]()
e a jak w to się w to gra ? plis napisz mi ktoś w co mam wejść
|
![]() |
![]() |
#965 |
Reputacja: 15
|
![]()
najpierw musisz stworzyć okolicę studencką (górny lewy bok). A potem myślę, że już sama się skapniesz.
![]() |
#966 |
|
![]()
Cześć.
Mam kolejne pytanie, wczoraj złożyłem zamówienie The Sims 2 Na studiach, i na wikipedi jest napisane,że sim na kierunkach może robić w przyszłości kariery w zestawie pracy z dodatków CPR i CW. Czy to prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
|
![]()
Remus, po skończeniu studiów można rozpocząć pracę w czterech karierach niedostępnych bez tytułu naukowego
![]() - badacz natury - artysta - kariera paranormalna - show-biznes. O to chodziło? |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
|
![]()
Nie o to mi chodziło.
Chodzi mi czy po skończeniu studiów sim którzy wybierze jakiś kierunek czy ma dostep do pracy w karierach z czasu wolnego i Czterech pór roku czyli ,architek, muzyka, taniec,gracz Tak pisze na wikipedii tylko nie wiem czy to prawda. * Matematyka → Nauka, Przestępczość, Badacz natury, Gracz, Architekt * N.Polityczne → Show-Biznes, Armia, Polityka, Prawo, Wywiad * Literatura → Show-Biznes, Obibok, Przestępczość, Muzyka, Rozrywka, Poszukiwacz przygód * Fizyka → K.paranormalna, Nauka, Medycyna, Gracz * Historia → Armia, Polityka, Artysta, Prawo * Psychologia → K.paranormalna, Stróż Prawa, Biznes, Prawo, Edukacja, Wywiad * Aktorstwo → Show-Biznes, Sport, Polityka, Rozrywka, Taniec * Sztuka → Gastronomia, Obibok, Artysta, Dziennikarstwo, Architektura * Filozofia → K.paranormalna, Gastronomia, Obibok, Dziennikarstwo * Biologia → Medycyna, Stróż Prawa, Badacz natury, Edukacja, Oceanografia * Ekonomia → Show-Biznes, Biznes, Polityka, Muzyka, Wywiad Lista jak by co |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Guest
|
![]()
jeżeli masz te dodatki to oczywiście że ma do nich dostęp,to chyba oczywiste.
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
|
![]()
Jasne,że mam te dodatki.
Chciałem się tylko upewnić. A jeszcze jak się nazywają te trzy studenckie parcele wiem,że akademia klasyczna jakiś tam uniwersytet. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |