![]() |
#961 |
Guest
|
![]()
No tak.Najlepiej,jakby pokazali,(gdy już skończą oczywiście) takiego zwierzaka,jakiego byśmy mieli w tym dodatku.Oczywiście na PC.
A co do Pokoleń,przypomniało mi się jak się droczyłem z Bluszczykiem o Psota XD I tak tam połączone zwierzątka ;x (PS OT - PieS - kOT xD).A jednak jest ten zmyślony przyjaciel,który wygląda jak laleczka "Czaki" ;d Na miejscu dzieci-simów bałbym się tego pajaca.A ktoś tu pisał,że będzie lalka jakaś XD Taka barbie i,że będzie można z nią romansować potem ^ ^ ...Byłyby malutkie Barbiątka :l |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Guest
|
![]()
Cóż, ja bym chciała żeby dodali coś takiego, że każdej rzeczy trzeba się nauczyć. Owszem, jazda samochodem jest. No ale każdy sim od początku umie pływać, umie obsługiwać komputer i wiele innych rzeczy. Fajnie jakby oni musieli się trochę tego poduczyć, zanim będą to robić. Albo kupią nowy telewizor i teraz na początku nie orientują się z pilotem. Takie realistyczne
![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#964 |
Guest
|
![]()
to już było obrzydliwe/niesmaczne
|
![]() |
![]() |
#965 |
Reputacja: 26
|
![]()
E, no mogliby przez przypadek włączyć jakiś straszliwy horror i uciec z krzykiem. To bardziej w stylu EA, tak mi się wydaje. Ale podoba mi się podejście Patryka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#967 |
Guest
|
![]()
Albo ktoś robi psikus lub nie umie sterować pilotem i włącza się obraz z Justinem Bieberem XD Ja bym wiał jak szalony ;c
|
![]() |
![]() |
#968 |
Reputacja: 11
|
![]()
Myślę że to byłaby już przesadą już i tak ta gra jest realna. jak dla mnie podoba mi sie to że będzie nauka jazdy samochodem i nic więcej tej grze nie potrzeba jak, na razie im będzie ta gra realniejsza tym będzie się szybciej nudzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Reputacja: 26
|
![]()
Taaa, już widzę rozterki Sima: ej, no dlaczego ta instrukcja jest tylko w języku swahili?
![]() Wpadłam właśnie na pomysł wcześniejszych emerytur dla sportowców i wojskowych w TS3, choć nie wiem, czy teraz jest sens o tym pisać. Z drugiej strony, skoro nie dodają nowej okolicy, mogliby dać taką możliwość. A mam już całkiem konkretny pomysł, jak miałoby to wyglądać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Porando - taaak! taaaak! Stworzył bym nie Psota, ale Kojąka ( KOt - paJĄK )
Ja chce te super stylowe fryzurki
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|