![]() |
#961 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Oj, wygląda to fatalnie ![]() Bezwzględnie lepszy i bezpieczniejszy sposób to ten, który ja podałam - domy i simów wyciągamy z gry osobno, a dopiero potem łączymy ze sobą. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: no właśnie w SimPe jest wszystko w porządku, otoczenie załadowuje się normalnie, jedynie jak wejdę w otoczenie na grze i spróbuję zrobić cokolwiek, to się chrzani
![]() jedyny pozytyw tego wszystkiego to, że wszystkie swoje simy mam spakowane do plików, nawet dzieci, więc z nimi problemów nie będzie, domy wyssam do katalogu i jest ok ![]() najgorzej przeraża mnie wizja urządzania otoczenia i grzebania w SimPe, by simy były ze sobą spokrewnione jak należy xD no ale jakoś przeżyję, nie mam wyjścia w każdym razie dzięki wielkie za poświęcenie czasu :3
![]() |
![]() |
#963 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Ej, to nie ma aż tak źle ; o
Żeby wykluczyć uszkodzenie pików/przeciążenie kompa: 1. wywal Downaloads na pulpit spróbuj uruchomić otoczenie. 2. Jeśli to nic nie da,przywróć Dwl na stare miejsce i uruchom grę w trybie okienkowym (ofc nie możesz mieć w tym momencie włączonej przeglądarki lub innego pamięciożernego procesu). 3. Jeśli i to nic nie da, pozostaje reinstlka (tzn. żeby zaoszczędzić czas zainstaluj podstawę i ostatni dodatek - ten, z którego odpalasz grę). Po niej zostaw Dwl na pulpicie i tak uruchom grę i otoczenie. Wiem, że to czasochłonne, ale oszczędzisz sobie roboty ze stawieniem otoczenia od nowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
|
![]()
Mam kolejne pytanko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
|
![]()
@up: prawdopodobnie trzeba być czarownikiem żeby taka opcja się pojawiła, btw. zaraz sprawdzę tą półkę bo mam odpaloną grę
![]() ja za to mam bardzo ciekawy problem ![]() tak KOLEJNY! otóż utworzyłam sobie nowe, piękne otoczenie, wszystko chodzi jak w zegarku, gra się nie wiesza, żadnych błędów o aplikacji ![]() ![]() no ale, żeby nie było tak pięknie... wszystkie domy, które przeniosłam sobie do katalogu za pomocą TEGO sposobu i ustawiłam w otoczeniu, wydają się mieć teraz jakiegoś błęda, bo nie mogę do żadnego wprowadzić żadnej rodziny, mimo iż wcześniej grałam w nich normalnie... chyba się potnę jeśli okaże się, że nie da rady coś z tym zrobić... T___T
![]() |
![]() |
#966 |
|
![]()
Rudzielcu sprawdzałem tą półkę moją neutralną czarownicą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
No tak...
Miałam ten sam problem, bo też chciałam sobie odzyskać parę domków, ale ostatecznie się nie udało i musiałam budować od nowa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
|
![]()
Liv, odkryłam coś bardzo dziwnego, mianowicie, że jeśli wprowadzam rodzinkę, najpierw na pustą parcelę, gdzie zawsze nabijam simom kasę (
![]() Przynajmniej udało mi się tak z dwoma domami niedawno ![]() Jutro spróbuję z resztą i dam znać czy to działa. Kamil, prawdopodobnie chodzi o złą wiedźmę, nie dałam rady sprawdzić, gdyż urządzałam domek ![]()
![]() |
![]() |
#969 |
|
![]()
Złą? To jest na serio tajemnicze! Aż mnie zżera ciekawość co ta półka kryje.
![]() ![]() ![]() EDIT: Nie wyszło... Ja już nie wiem o co w tym chodzi ![]() Ostatnio edytowane przez Kamil : 27.10.2012 - 12:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
|
![]()
Czy ten kod uszkadza grę i jak się go dokładnie wpisuje? (ach ta moja spostrzegawczość ^^' )
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|