![]() |
#961 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Libby - gdzie info o tym czy Qwert był w mafiii ??
@MPS - wiem, ale tak dla zasady :-D Qwert nie żyje... Ciekawe... Morderca musi mieć jakiś system... Przecież nie mogą eliminować nas losowo. Może zamordowali go, bo zaczął dochodzić do sedna całej afery ? Muszę popytać innych o Qwert'a KILKA GODZIN PÓŹNIEJ Doweidziałem się, że Qwert był sojusznikiem MPS'a. Co znaczy, że podejrzewał Dianę. Jeżeli zamordowano go tego drugiego powodu, to znaczy, że Diana jest Wraith ! Jednak taka możliwość elimiowałaby z MPS'a z grona moich podejrzanych... Ostatnio edytowane przez redmoon : 03.08.2013 - 21:20 |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Reputacja: 14
|
![]()
bez przesady, żeby mafia tylko siebie eliminowała, dla mnie to dosć jasne, że nie był
![]() Zastanawiałem się, z kim mogę powiązać morderstwo Qwerta. Wtem dotarło do mnie, że on też spotykał się z Donem! To już kolejna ofiara, która miała z nim kontakt. Niemożliwe, że to przypadek. Powiedziałem o wszystkim Charionette. |
![]() |
![]() |
#963 |
|
![]()
John ucieszył się na słowa Dona, pomimo jego podejrzeń.
- Cieszę się, że sobie wszystko wyjaśniliśmy i nie oskarżamy się nawzajem, musimy zachować zdrowy rozsądek. - powiedział stanowczo, ale zarazem serdecznie. Mężczyźni wyczuli tą atmosferę, która ich otoczyła. Było to zakłopotanie. Oboje nie wiedzieli co mają począć. - Wiem że jestem tajemniczy, ale chcę u Ciebie zaskarbić sobie zaufanie. Bo nie trzymając się razem, wyginiemy jak muchy. - przerwał, ale zaraz dodał - Na razie nie mam konkretnych typów, czekam cały czas za tym policjantem, ma wrócić za 3 dni, on jest odpowiedzialny za sprawy związane z zabójstwami. Chcę wyciągnąć od niego jak najwięcej informacji. Nie jestem w stanie racjonalnie stwierdzić kto może być w mafii, nie znam dokładnie osób z naszej ekspedycji, co mnie martwi. Bo coraz szybciej oni giną. W tym miejscu się zatrzymał. Wpadła mu do głowy kolejna myśl. - Czy aby wieczorem nie wyruszyła kolejna wyprawa na inną planetę? - zapytał - Ciekawe jak sobie radzą, z tego co wiem chyba 10 osób na nią poleciało. Skończywszy mówić, rzucił spojrzenie na Dona czekając na odpowiedź. Ostatnio edytowane przez kubuss : 03.08.2013 - 21:16 |
![]() |
![]() |
#964 |
Reputacja: 11
|
![]()
Qwerty NIE ŻYJE? Ale, ale... Jak to? Dlaczego?
MUsimy jak najszybciej odnaleźc morderców...
![]() |
#965 |
Reputacja: 12
|
![]()
nie... Nie... NIE! Nie on!
Czułam jakby świat mi się zawalił. To była jedyna bliska mi tu osoba. Tak bliska... Z policzków poleciały mi gęste łzy. Nie zdążyłam z nim porozmawiać. A chciałam... Musiałam mu coś powiedzieć. Nie zdążyłam. I co ja teraz zrobię... Właściwie to nie znam tu nikogo. Teraz nie mam nawet komu ufać. Znajdę zabójców. Byłam załamana.
![]() |
#966 |
Reputacja: 19
|
![]()
- komus musze zaufac, inaczej zwariuje - usmiechnal sie.
- coz ja tez nie mam podejrzanych typow. Jutro skontaktuje sie z znajoma, moze ona sie czegos dowiedziala. Co do ekspedycji, to mam nadzieje, ze wszyscy wroca w jednym kawalku.
#967 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
- Qwerty?! Jak to możliwe...dlaczego on? Teraz do grona podejrzanych dołączył także Don, kontaktował się z nim...Wciąż po głowie chodzi mi jeszcze Diana.
|
![]() |
![]() |
#968 |
|
![]()
Dlaczego to właśnie Qwerty został zabity? Chyba już nie wyjdę z mojego małego małego kącika w wysokim biurowcu, byłej siedzibie gazety, której byłem redaktorem...
#969 |
|
![]()
- Ja również, a choroba psychiczna to nie jest dobre wyjście - zaśmiał się głośno, dodając - Nie masz ochoty na szkocką? Mam spore zapasy w swojej kwaterze, idąc po drodze może dowiemy się czegoś na temat ekspedycji. Może już wrócili.
John miał nadzieję zbratać się z Donem, wyczuwał że nadają na tych samych falach, do tego uznawał go za miłą i kulturalną osobę. - To jak? Idziemy? - rzucił John. |
![]() |
![]() |
#970 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
"Restless, musimy porozmawiac"
Wyslalem widomosc do znajomej i ruszylem w strone stolowki.
|
|