![]() |
#971 |
Reputacja: 10
|
![]()
To przez tą cechę? Dobrze wiedzieć, dzięki za info
![]() A propo. Czy możecie mi wyjaśnić, co to są "ukryte cechy"? Gdzieś mi mignęło takie hasełko na forum, ale jako takiego wyjaśnienia nie znalazłam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#972 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nie jestem pewien, ale to dzieci je otrzymują. Chyba np. jak masz ojca policjanta, to dziecko może dostać cechę ze złodziejami związaną, że chyba nigdy nie będzie miał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
|
![]()
są to cechy, które czasami Twój sim otrzymuje, ze względu na zawód rodzica. Np. jeżeli rodzic jest policjantem, to jak urodzi się dziecko, to może mieć cechę, że powstrzymuje złodzieja. Strażak, to że może bodajże rozpalać coś obok siebie, itp. Ale Ty nie masz do niej (że tak powiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Guest
|
![]()
Hej !! Mam małe pytanie .
Jakie cechy według was są najleprze dla wampira ? |
![]() |
![]() |
#975 |
|
![]()
@up:
odwazny, sprawny fizycznie, flirciarz, zdyscyplinowany itp. sama pomysl, wpadniesz na najlepsze pomysly ![]()
![]() |
#976 |
|
![]()
Mój problem się znowu powtórzył
![]() A mianowicie cały czas towarzyszy mi błąd 12 czyli nie zapisuje gry ![]() I tak jest w każdym mieście i w każdej rodzinie, grę już przeinstalowałem 2 razy i nic.Jak gram jakąś tam rodzinką i daje opcję zapisz to się zapisze ale jak już gram tak powiedzmy około 2 godzin i daje ponownie zapisz to już występuje błąd....Pomocy |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
|
![]()
>>>FiShIp<<< To może graj krócej? Coś koło godziny. Bo jednak im dłużej grasz, tym więcej informacji idzie do zapisania, a może Twój komputer sobie z tym nie radzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
|
![]()
Nie sadzę żeby to była wina komputera bo sprzęt mam całkiem niezły, to coś z grą nie tak ale nie mam pojęcia co....zapisze ją ze trzy razy to już za czwartym razem błąd zapisu i czasem nawet sava w ogóle niema po ponownym uruchomieniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
|
![]()
Zapisuj częściej. Ja zapisuję 3-4 razy na Simową dobę, albo i częściej. Kiedyś też te błędy zapisu miałam, ale już nie mam, bo pogrzebałam na Windowsie i jest git. Nawet gra chodzi szybciej. Błędów zapisu 12-14 się pozbyłam, kiedyś je miałam. Ale od instalacji poprzedniej łaty, zdarza mi się błąd zapisu 16. W readme, ten błąd jest opisany jako "inny błąd". Bardzo to pomocne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
|
![]()
No dobrze więc spróbuje twojego sposobu i pogrzebię w windowsie
![]() Bo już powoli tracę nerwy do tej gry... |
![]() |
![]() |