![]() |
#981 |
Reputacja: 10
|
![]()
To, że usunięty post jest niewidoczny dla użytkowników nie oznacza, że moderatorzy i administratorzy go nie widzą.
Ja zaś nie rozumiem, na co można na tym forum narzekać. Jest przecież porządek, cóż moderatorzy mieliby robić więcej?
|
![]() |
#982 |
Guest
|
![]()
ale Ty głupoty gadasz,nołlajfę na tym forum kilka godzin dziennie i nigdy nic takiego nie zauważyłam,usuwanie moich postów owszem,ale innych...
chcesz pospiskować to wejdź na jakieś paranormalne.pl czy coś @down - zapomniałaś o masonerii i Żydach Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.11.2010 - 18:03 |
![]() |
#983 |
Reputacja: 11
|
![]()
modzi coś tuszują? to efekt spisku Rządu Światowego i Iluminatów. nawet tu sięgają ich nieczyste ręce!
@Chryz: pominęłam też zydokumunę, satanistów, cyklistów, gejów i feministki, armię USA, muzułmanów, BigPharmę i paru innych ale nie chciałam rozwlekac posta, rozumiesz...
Ostatnio edytowane przez Rocket : 16.11.2010 - 18:17 |
![]() |
![]() |
#984 | |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
Twierdzisz, iż jesteśmy leniwi, więc uargumentuj to podając choćby przykład, który najlepiej to zobrazuje ![]()
![]() |
#985 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Po poście Sweet Chocolate przestałem wierzyć w ludzi. Podaj chociaż jeden temat gdzie został usunięty czyjś post w którym zawarte są skargi na moderatorów? Myślę, że sami zainteresowani chętnie to sprawdzą. Ogarnij się dziewczyno - siedzisz na forum bez przerwy i szukasz dziury w całym. Zresztą skąd możesz wiedzieć, że to moderatorzy usuwają dany post?
|
![]() |
![]() |
#986 | |
|
![]() Cytat:
Nawiązując do Postu Więc jak nie wiesz to nie mów. A teraz pokaż swoją nienawiść do tego postu i dowal mi! |
|
![]() |
![]() |
#987 |
Guest
|
![]()
ojeny chce zrobic aferke na forum a wy sie dajecie;p trolla sie nie karmi!
|
![]() |
#988 |
|
![]()
Bez jaj... jak nie masz konkretnych powodów/dowodów to nie pisz że mody/adminy co 6min usuwają komentarze...
![]()
#989 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ostatecznie na forum dawno nie było żadnej afery, a Fiołek i tak jest na przegranej pozycji, więc można by sobie pozwolić ;>
Ale nie to nie ;< |
![]() |
![]() |
#990 |
Guest
|
![]()
mam jakieś dziwne przeczucie, że Sweet Chocolate szuka miejsca do nabijania postów
![]() droga Sweet Chocolate, są na tym forum tematy skasowane gdzie wjeżdżano na administrację ale było to za czasów grubo przed twoją rejestracją tutaj, więc proszę nie wymyślać, że TERAZ takie sytuacje mają miejsce ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|