|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#981 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ślub i dzieci z pierwszym chłopakiem? Jestem na nie
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
|
![]()
Dobra, pomylilo misie z tym kolejnym dzieckiem - tak to jest jak sie jest do tylu ze zdjeciami
![]() Shin bardzo dbal o Hanny podczas ciazy ![]() ![]() A coz to powiesil Danny na suficie?....Jemiole! A to cwaniak ![]() ![]() ![]() ![]() Budujemy igloo.... ![]() ![]() Mindy zaszalala i stworzyla swojego pierwszego plumbota - Rossie. ![]() ![]() Dziwne przytulanie xD ![]() Mloda budowniczka botow poszla do sklepu kupic pare chipow. ![]() Danny bardzo dobrze dogadywal sie z plumbotem. ![]() No i Hanny zaczela rodzic ![]() ![]() Radosc Shintarou na wiesc, ze bedzie mial zaraz potomka. ![]() Narodzily sie blizniaki - dziewczynka Daisy i chlopczyk Garry. ![]() ![]() ![]() Tatusiek wrocil do swojego koloru wlosow, ktore mu juz nieco urosly ![]() ![]() "Dzieki ci Boze!" ![]() Rossie i jej zadanie bojowe - opieka nad blizniakami ![]() ![]() ![]() Opieka nad dwoja malenstwami troche zuzywa akumulatorow, trzeba sie naladowac ![]() ![]() Czary mary Mindy w wykonaniu dzina. ![]() Ryan kochal zime i czesto spedzal czas na dworze lepiac balwany, robiac orly na sniegu itp. ![]() Danny'emu chyba cos reke urwalo O.o ![]() Mindy budowala kolejne plumboty i je sprzedawala, by zarobic troche simoleonow. ![]() A tutaj z malym Garrym. ![]() Shintarou zatrudnil sie jako stroz prawa, ciekawe czy da sobie rade. ![]() Moi staruszkowie przy TV. ![]() I konik, ktorego zobaczylam kolo parceli ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
A już myślałam, że ukrywają dziecko w piwnicy
![]() Tak się przyzwyczaiłam do zielonych włosów Shintarou, że ten blond aż dziwnie mi na nim wygląda ![]() ![]() Bliźniaki ![]() ![]() Jak miło zobaczyć, że pomimo upływu czasu, Danny wciąż kocha Natalie i jej to okazuje ![]() Zastanawia mnie natomiast Mindy.. Będzie naukowcem czy artystką.. Ma skrajnie różne zainteresowania ![]() Szczerze, to nie mogę się doczekać aż Ryan urośnie. Jego przyszłości jestem chyba najbardziej ciekawa xD
![]() |
![]() |
#984 |
|
![]()
Ogólnie nie lubię emerytów, ale Twoi staruszkowie są uroczy ^^ Bardzo się cieszę z nastepnego pokolenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
|
![]()
Tez emerytow nie lubie ;/....ale duzo pomagaja przy wnukach ^^ i nie trzeba sie juz nimi zbytnio "interesowac"
![]() Ok, moje ostatnie zalegle zdjecia, wkoncu bede na bierzaco ![]() Sa to ostatnie zdjecia przed przeprowadzka do nowego wiekszego domu......nad ktorym wciaz i wciaz sie mecze, bo straaaaasznie nie lubie meblowac i dekorowac domow ![]() Mindy lubila pomagac lepic balwany Ryanowi. ![]() A tutaj Ryan nad malymi dzieciatkami siostry ![]() ![]() Natalie zaraz wejdzie do tej mikrofalowki xD ![]() Widoczki ![]() ![]() ![]() A oto jedna z przyjaciolek Ryan'a - Miranda, zaprosil ja nawet na studniowke. ![]() .....no a tu kolejna.....hmmm nie spodziewalam sie tego po nim xD (powiem tyle, byla jadka na studniowce ![]() ![]() ![]() Malenstwa Hanny i Shin'a urosly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nadeszly swieta...czas na prezenty i zlot rodzinny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prezenty - trafione i te nie za bardzo ![]() ![]() ![]() No a Hanny jest znowu w ciazy ![]() ![]() ....i urodzila kolejne blizniaki (mialy byc trojaczki T.T foch) ![]() ......ale to juz w nowym domku ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Supermoderator
|
![]()
Ryan działa na dwa fronty?
![]() ![]() Jeju, ale śliczne te dzieciaczki ![]() ![]() ![]() Małe pytanie.. Co to za facet siedzi tam z tyłu po prawej na TYM zdjęciu? Zaintrygował mnie ![]()
![]() |
![]() |
#987 |
Reputacja: 12
|
![]()
haha, Ryan szaleje! Trzeba się wybawić, a co się będzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
|
![]()
Ryan niech się wyszumi, z nikim nie jest związany, to czemu miałby się interesować tylko jedną dziewczyną
![]() Hanny i Shin to chyba pod kocem dzieciorobem śpią, czwórka małych dzieciaków...Oszaleją i jeszcze się skończy rozwodem ![]() W poprzednim odcinku to zdjęcie http://i.imgur.com/TpRX2Bk.jpg mnie zauroczyło, jest bossskie ![]() edit: Zapomniałabym... "jatka", nie "jadka" ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 28.03.2014 - 21:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
|
![]()
No i taki moj nedzny los....
Zapis gry mi sie cial niemilosierdzie, nawet nrassa story proggr. odinstalowalam no i kicha....rodzina juz nie da sie grac, zapis sie popsul i widac niebieskie tlo ;/ (chyba przesadzilam z iloscia dzieci xD) Cos nie jest mi dane stworzyc duzej rodziny i drzewa genealogicznego :"( Dlatego sie wkurzylam i znalazlam maaaaalenkie miasto, by gra mi nie ciela, malo sasiadow i parcele sa takze malutkie - predzej sie wszystko laduje i miasto mi jeszcze "naprawilo" kilka bledow. Jak narazie testuje je z moja nowa simka, a czy wszystko bedzie dobrze gralo to mysle....pokaze jej losy...majac nadzieje, ze ją tez szlag nie trafi >.<.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Supermoderator
|
![]()
Wchodzę, myślę nowy odcinek, a tu taki zonk
![]() Ta gra jest nienormalna ![]() Kurczę, a taka świetna rodzinka, współczuję Ci tylko, eyvee, że tyle pracy w nią włożyłaś a tak się skończyło.. I to nie pierwszy raz :/ Trzymam kciuki, żeby tym razem zapis działał jak należy i że niedługo wstawisz tu jakieś fotki ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|