|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.10.2024, 12:30 | #182 |
Moderator
Reputacja: 42
|
Odp: W co lubicie najbardziej i najdłużej grać?
Obecnie po raz trzeci przechodzę Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Jak ja tę grę kocham. Storytelling, lokacje, cała ta atmosfera. W dodatku nadal odkrywam rzeczy, których wcześniej nie widziałam. Chciałabym móc zapomnieć całą fabułę i zagrać tak, jakbym w ogóle grała po raz pierwszy, bo to dopiero było doświadczenie.
Mam nadzieję, że Bloodlines 2 to się jednak doczekamy, choć premiera jest od lat przesuwana.
17.11.2024, 21:33 | #183 |
Wpisy bloga: 2
Reputacja: 10
|
~ Cała seria Dragon Age
~ Cała seria Wiedźmina ~ Skyrim ~ Nowy Baldurs Gate 3
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 17.11.2024 - 21:36 |
17.11.2024, 22:37 | #184 |
Administrator
Reputacja: 87
|
Również kocham Wiedźmina!
Ja mam w sumie kilka gier/serii w które uwielbiam często grać, wracać do nich albo w które gram zawsze w jakieś święta. Są to: Wiedźmin Gothic The Elder Scrolls (Oblivion! <3) Harry Potter 1-3 na PC trylogia Dracula, szczególnie Resurrection oraz The Last Sanctuary Tomb Raider (ostatnio trochę mniej) Scratches Szczególnie Harry Potter i Dracula to dla mnie takie comfort games w które zawsze gram jak silnie potrzebuję czegoś nostalgicznego i relaksującego.
22.11.2024, 18:55 | #185 |
Reputacja: 13
|
Ja tak mam z sandboxami. O ile historie przejdę raz i później miło je wspominam, tak dużo rzadziej ogrywam je po raz drugi (może z wyjątkiem GTA V i Red Dead Redemtion 2).
Z gierek, które nigdy nie opuszczają mojego pulpitu to Planet Coaster i Cities Skylines |
04.12.2024, 00:50 | #186 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
O rany, dziwnie się to pisze widząc swój post na kilku stronach wątku przed
Od właśnie tamtego momentu nie dość, że Minecraft inne wspomniane tytuły nie były odpalane od kilku miesięcy, to jeszcze kolekcjonuję godziny w takich grach, w których nie przypuszczałabym, że spędzę aż tyle czasu! Ten i poprzedni rok stoją pod znakiem Cywilizacji i innych, strategio-turowo-podobnych gier, Stardewa, Slime Ranchera i, co mnie i innych zaskoczyło, karcianek na Windowsie xD (KOCHAM układać Pająka) Ponadto po wyczekiwanym pół gamingowego życia ulepszeniu jednostki na coś, co nie będzie po czasie spalone przez Simsy, nareszcie ruszam te wszystkie wielkie, znakomite tytuły, więc spodziewajmy się aktualizacji w niedalekiej przyszłości... |
|
Tagi |
gry |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|