![]() |
#21 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rosari dziękuję, nie sądziłam, że aż tak ci się spodoba ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
Motyw porwania i zamku za bardzo powtarza się w FS na tym forum. Już nim po prostu wymiotuję.
Oczywiście Vesna popadnie w syndrom sztokholmski. Wszystko jest za bardzo przewidywalne, ale dobrze, że wprowadzasz nowe postacie - mam nadzieję, że zrobi się ciekawiej. W ogóle to zauważyła, ze cały pałac utrzymany był raczej w ciemnych barwach. - Słuchaj, wiem, ze jesteś w szoku, - Wychodzi na to, ze musimy rozejrzeć się po jej pokoju. - Oczywiście, ze jestem. O co ci chodziło z tą wiadomością? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
|
![]()
Chwilę mnie nie było, a tu aż cztery odcinki różnych FS-ów do nadrobienia
![]() No nic, obiecałam, że przeczytam, więc jestem ![]() Cytat:
![]() może lepiej by brzmiało: Po chwili lampa rozbłysnęła. Cytat:
![]() Nastolatka jeszcze raz rozejrzała się dookoła, po czym zsunęła się z miękkiego materaca Cytat:
![]() No to już wiemy, co stało się z Vesną. No może nie do końca, bo ciężko odgadnąć jakie plany ma wobec niej Drake, ale częściowo się wyjaśniło, gdzie zniknęła dziewczyna ![]() Tak samo jak Silver, już nie lubię tych dwóch sióstr, są jakieś dziwne <w jakim sensie, to nie zdradzę ![]() ![]() Jeżeli nie są wampirami, to mogą być tylko... ![]() Czekam na dalszą część ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Ciekawie się zaczyna. Przeczytałam odcinek 1 i bardzo mi się podoba, Vesna z pewnością zapadnie mi w pamięci na dłużej dzięki nietypowemu imieniu i czerwonym włosom. Widać, że się starałaś, bo nie znalazłam błędów.
Kolejne odcinki przeczytam jak będzie ich więcej, lubię czytać mając już w zanadrzu parę rozdziałów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Opowiadanie podoba mi się bardzo, postacie ładnie zrobione. Masz już pierwszego plusa ode mnie za czerwone włosy
![]() Fabian jest prześliczny! Z chęcią będę dalej czytać. :*
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Przeczytałam wszystkie odcinki, więc zgodnie z obietnicą dam komentarz. Błędów nie znalazłam, bo je na bieżąco poprawiasz.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
|
![]()
Podoba mi się. Główna, czerwonowłosa bohaterka ma piękną fryzurę.
![]() |
#28 |
|
![]()
A ja, popatrzcie, dzisiaj się obudziłam z ręką w nocniku i wzięłam za czytanie starych opowiadań. Moim skromnym zdaniem "Dotyk cienia" miał potencjał, szkoda tylko ze niewykorzystany. W kulturze masowej porwanie powtarza się bardzo często, nie wiem ile razy to już padło na tym forum, niestety nie mam czasu przeczytać wszystkiego. Nie jestem w stanie również ocenić fabuły po 3 bodajże odcinku, bo akcja się dopiero rozkręcała, aczkolwiek zdradzę, ze wciągnęło mnie i przeczytałabym ciąg dalszy. Podobało mi się opisywanie losów dwóch bohaterek.
Co do błędów, to znalazłam tam kilka powtórzeń i literówek, ale teraz już nawet nie pamiętam gdzie. Cóż pozostaje napisać? Mam nadzieje, że autorka może jeszcze sobie o FS kiedyś przypomni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Powiem jedno, ZAJE*ISTE!
Hah, widziałam już siostry w twoich Simkach :> Jezuu.. ale to jest iście dobre xD Kiedy kolejny odcinek? 'Nie mogę się doczekać!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|