![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wie ktoś może gdzie się łowi ryby w "The Sims Średniowiecze" ? Klikam na morze, nic się nie dzieje *o* Klikam na strumyk, czy tam potok ... i również nic -.-"
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
musisz znaleźć miejsce,gdzie są takie bąbelki i wzburzenia wody - tam łowisz ryby.
|
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Już mam ^^
Dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Searle : 01.04.2011 - 14:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
w nowych ambicjach nie ma żadnego nowego.specjalnie sprawdzałam.
|
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Wie ktoś może ile jest wszystkich misji?
|
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
Jest coś ciekawego do robienie w The Sims: Średniowiecze oprócz przechodzenia misji ?
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
w sumie to nic.
|
![]() |
![]() |
#199 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie zgodzę się z Tobą Droga Chryzantemo. Ja dodatkową rozrywkę czerpię z wtrącania Simów do bestii na Padole Osądu. Ponadto można warzyć syropy i zdaje się kompoty w specjalnych beczkach. No nie wiem sam. Co prawda gram od wczoraj, a postęp w grze spowolniła mi śmierć monarchini, którą wysłałem do bestii - żeby ją pokonała, ale niestety bestia pokonała moją Lady Gniewomirę. Co mi się jeszcze spodobało to strach jaki można siać wśród ludu simowego poprzez kazania i orędzia kapłanów jakubińskich. Mój Arcypasterz Atanazy powiesił orędzie na tablicy, które głosi, że jeśli któryś z jakubinów zada się z Simem innej religii to Jakub trafi w niego piorunem. Za moment wyświetlił się napis - Twoi poddani boją się wychodzić z domów. Strach wśród wierzących jakubinów wzrósł dramatycznie.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
150 złoty za przejście paru misji,a potem gra od nowa?od gry,która tyle kosztuje,oczekuję o wiele więcej.
nie bądź śmieszny.no ale,ludzie czasami nie wiedzą co zrobić z pieniędzmi... Tobie się podoba,mnie nie.ile można wtrącać simów do padołu,warzyć kompoty i zabijać niedźwiedzie w lesie?przejdziesz pierwszą Ambicję,to może zrozumiesz. owszem,Średniowiecze ma bardzo dobrą muzykę,grafikę,dużo humoru i za pierwszym razem wydaje się świetne.ale później rozumiesz,że tak naprawdę nie ma nic ciekawego do roboty,i ciągle robisz to samo... Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 01.04.2011 - 12:19 |
![]() |
![]() |
Tagi |
sims 3 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|