![]() |
#2 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Szkoda, że jestem w tym temacie "ten pierwszy"
Po tym, jak zaciął mi się sim na amen wyłączyłem grę. Wcześniej przy mniejszych bugach to działało, a teraz rodzina ładuje się i ładuje. Ktoś ma jakieś pomysły jak to naprawić? ![]()
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 96
|
![]()
A ja mam co chwila crashe, najczęściej przy akcjach wymagających podróżowania. Jakby ktoś wiedział jak to naprawić - byłbym wdzięczny.
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Również mam crashe. I nie wiem dlaczego. Czasem gdzieś simka idzie przed domem - crash, czasem z kimś rozmawia - crash, wchodzi do domu - crash. Nie da się nic zrobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Moim glownym problemem jest brak patcha, aktualizacji, ktora podobno juz jest.... Wlaczam gre przez Origin i nic sie nie instaluje, zaden patch, a podobno juz jakis jest. Skad go wziac?? Czy ktos wie cos o tej aktualicacji? Mozna jakos recznie?
Poza tym przyklejony widelec do sima, brak zmiany nazwiska po slubie i brak strazy pozarnej podczas pozaru to jedyne problemy narazie, da sie zyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jaką macie wersje? Może to kwestia tego? Instalowaliście z płyty poprzez Origina?
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
kavoweciastko, spróbuj może zaktualizować sterowniki karty graficznej jak nie masz najnowszych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
ja miałam crasha jak chciałam świeżo adoptowane dziecko przebrać. Poza tym to "powyciągane" niemowlę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Czytając posty o tych crash'ach odechciewa mi się kupna tej gry
![]() Pewnie wypuszcza 5 srylionów aktualizacji z czego może jedna albo 2 faktycznie naprawią błędy...albo jeszcze lepiej - wypuszcza klika-kilkanaście dodatków każdy za ok. 100 zł i gitara.... Nie wiem jak można wypuścić najbardziej oczekiwaną grę z tyloma błedami i w dodatku crash za crash'em. Żenada... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|