![]() |
#312 |
Reputacja: 10
|
![]()
To przyszedł czas i na mnie.
Chciałam wrócić do "nałogu" i sprawdzić co tam w simsach słychać. Origin uruchomiłam, wpisałam login, a potem zapomniałam hasła. No ni huhu sobie nie przypomnę jakie mam hasło, więc klikłam na "zapomniałem hasła". Uzupełniłam co trzeba, odczytałam, że po kilku minutach powinnam otrzymać maila, a jeśli go nie będzie to sprawdzić w spamie. Maila nie było. Spam przekopałam tak dokładnie, że dotarłam do tego sprzed pół roku, a maila i tak nie było. Pierwszy nie przyszedł, stwierdziłam, że może coś nie pykło. Ale drugi, trzeci, piąty też nie przyszedł. Czas pisać do ea czy jest nadzieja, że nagle zostanę obsypana stadem maili, bo coś im nie działa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Reputacja: 39
|
![]()
Na twoim miejscu bym napisała do EA. Nawet jak w końcu dostaniesz te maile, to chyba nie warto czekać
![]()
![]() |
#314 |
|
![]()
No tak, nałóg ciężka sprawa
![]() *** Już wiem w czym problem: zaktualizowałam origin na komputerze i moje konto znikło, a potem mogłam utworzyć nowe na tym samym adresie mailowym. Sprawdziłam na drugim komputerze. Przed aktualizacją origina mogłam sobie zagrać ale w trybie offline. Po aktualizacji mam nowe konto do którego nie mam przypisanej żadnej gry. Oczywiście ea nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonów. Ostatnio edytowane przez koko_sowa : 31.12.2015 - 23:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
Cześć! Nie zauważyłam nigdzie podobnych skarg, więc zapytam... Po nieco dłuższej przerwie chciałam wrócić do simsów, ale po prostu dostaję kręćka od nagłego skupiska bugów :/ Mam zainstalowany jeden jedyny mod - mocno przyspiesza czas po podwójnym wciśnięciu 3 - nigdy nie miałam z nim problemów.
Simowie często resetują się podczas wykonywania interakcji socjalnych, podczas przyrządzania mikstur stają się one na kuchence niewidoczne i po zrobieniu dwóch nie mogę zrobić ich więcej, bo zajmują całe miejsce a nie mogę ich schować, bo ich nie widać... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Reputacja: 11
|
![]()
czy jest jakiś sposób/program, dzięki któremu sprawdzę które dodatki do gry ściągnięte z neta uniemożliwiają jej uruchomienie?
![]() |
![]() |
#317 |
|
![]()
Raczej nie. Przenieś je wszystkie w osobny folder, po kolei wklejaj po jednym i uruchamiaj, albo przenoś po jednym do innego folderu i obserwuj kiedy zaskoczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
|
![]()
biorąc pod uwagę ilość dodatków które mam, będę to robić do końca życia, myślałam że jest może jakiś łatwiejszy i szybszy sposób : )
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]()
W Simsy gram na PC-cie bez połączenia internetowego. Miałem robionego formata, ale zapisałem sobie wszystkie mody jakie miałem na przenośnym dysku. Po ponownym zainstalowaniu Simsów niektóre packagesy mi nie działają. Gdy ściągam nowe, w ogóle nie pojawiają się w grze. A gdy pobrałem z czasów kiedy ostatni raz grałem w Simsy(listopad/grudzień) to pojawiły się. Weszła jakaś nowa aktualizacja do Simsów, a przez to że mam starą to nie mogę korzystać z nowych modów?
edit: Ok, ściągnałem jakiś ciuch z marca - działa, jakiś set z lutego - działa. Ale w secie było 12 obiektów, ja mam w grze tylko 3. Przez to, że nie mam jakiegoś dodatku, ktory wprowadził nowe rzeczy/meshy/cokolwiek nie moge mieć modów z nich zrobionych? Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 24.03.2016 - 09:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Bry.
Po długim czasie oczekiwania kupiłam sobie TS4,uprzednio dodając Wersję Testową do konta (nie przypuszczałam, że je tak szybko dostanę, ale testowej nie pobierałam).Niestety mam głupi problem z instalacją, bo zamiast pełnej gry instaluje mi się wersja testowa! Próbowałam ukrywać grę w bibliotece, zrobić podobnie jak w tym przypadku, tyle, że nie mam Czwórki pełnej dodanej do konta, a pobrać przez Origin i tak nie pobiorę, bo internet "zostawiłam" de facto na same aktualizacje do gry i mi go po prostu nie starczy. Wie ktoś co z tym fantem zrobić?Czy pisać do pomocy EA by skasowali z konta wersję testową? EDIT: UWAGA UNIEWAŻNIAM.Z faktu posiadania czasu postanowiłam "poszpanić" angielskim na Live Chat,doradca skasował mi z konta wersję testową i wszystko jest cacy :p Ostatnio edytowane przez Nina14! : 16.04.2016 - 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|