![]() |
#11 |
Administrator
Wpisy bloga: 1
Reputacja: 15
|
![]()
Sabotażysta - przy 7 osobach gra nabiera rumieńców
![]() ![]() Avalon - pierwszy raz ograny, szybko idzie. Niezła gra ![]() ![]() No i oczywiście Fasolki, choć przy 7 osobach jednak jest za dużo zamieszania...
|
![]() |
#12 |
Administrator
Wpisy bloga: 1
|
![]()
- Neuroshima Hex - plus turniej w Neuroshimę.
- Battlestar Galactica - nawet całkiem spoko wyszła ta rozgrywka ![]() - Osadnicy: Narodziny Imperium - ale się mózgożer zrobił ![]()
![]() |
#13 |
Reputacja: 16
|
![]()
Luma Island - natknąłem się na nią zupełnie przez przypadek i na dość długo mnie pochłonęła. Przypomina takie trochę Stardew Valley, ale dużo bardziej siedzi mi stylistycznie.
Wiedźmin 3 - a to jakoś za sprawą premiery nowej książki. Kiedyś zrobiłem pierwsze podejście i odpadłem stosunkowo szybko. Tym razem mam nadzieję ją ukończyć wraz z dodatkami. Książki swoją drogą też, bo nigdy nie miałem okazji dorwać ich w swoje łapki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Dead by Daylight - gra utrzymana w stylistyce horroru, choć nie jest aż tak przerażająca, jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka
![]()
![]() |
#15 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Syberia - skończyliśmy w sobotę!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wpisy bloga: 5
Reputacja: 26
|
![]()
Prince of Persia: Sands of Time - wreszcie skończyłam to w pełnej wersji, świetna gra
Prince of Persia: Warrior Within - a ta część jest jeszcze lepsza, tyle kombosów, Monica Belucci i Robin Atkin Downes ![]() Teraz ogrywam Prince of Persia: The Two Thrones, też dobra gra ale chyba najbardziej zbugowana z całej trylogii. A, no i poza tym jeszcze grałam w Prince of Persia z 2008 roku, ale... wymęczyła mnie ta gra, niby ładna ale rozgrywka moim zdaniem zbyt monotonna. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|