|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
pozwoliłam sobie założyć nowy post, ponieważ nie znalazłam tutaj takiego, który bezpośrednio by się tego "problemu" dotyczył. Przechodząc do meritum: Czy można wgrywać ściągnięte z internetu dodatki do The Sims Historie Ze Świata Zwierząt? Jeśli tak to w jaki sposób i jakie konkretnie? Szukałam odpowiedzi w wielu miejscach, zarówno na stronach polsko jak i angielskojęzycznych. Jedni twierdzą, że się da. Inni, że się nie da. Osobiście próbowałam już z dodatkami ze strony moddthesims.com do TS2 i TS2 Zwierzaki, jednak żadne nie pokazują się w grze. Dodam, że robiłam to w taki sam sposób jak z serią The Sims 2. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 13:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
musisz w grze włączyć obiekty zmodyfikowane i wyświetlenie ich w katalogach. Folder Dowloads muszi być w takim samym miejscu jak ten w TS2, tyle że zamiast foleder The sims 2, będzie The sims Historie... dalej sama wiesz
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Obiekty włączyłam, folder Downloads jest dokładnie tam, gdzie powinien (a przynajmniej tak mi się wydaje), czyli: C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims Historie ze świata zwierząt\Downloads
Póki co ściągnęłam fryzury, makijaże, ubrania i oczy (jakoś nie lubię tych oryginalnych z gry ![]() Ech, chyba po prostu będę próbować do skutku... Bardzo dziękuję za odpowiedź. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Masz źle folder
![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Działa!
![]() Na śmierć zapomniałam, że to powinno być w Moich Dokumentach... ![]() ![]() Raz jeszcze bardzo dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|