|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial? | |||
Jest Super | 55 | 57.89% | |
Jest fajny | 16 | 16.84% | |
Zapowiada się ciekawie | 14 | 14.74% | |
Nie za bardzo mi się podoba : | | 5 | 5.26% | |
Beznadziejny | 5 | 5.26% | |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.08.2007, 23:28 | #1 |
Reputacja: 20
|
Przypadkowe szczęście - serial fantastyczno-obyczajowy
Bonusowe odcinki (dla, że tak powiem "fanów" serialu):
1 odcinek: Konkursowa radość / Obejrzyj na YouTube Odcinek świąteczny / Obejrzyj na YouTube Epilog serialu (UWAGA! Zalecane obejrzenie dopiero po oglądnięciu całych dwóch serii!) / Obejrzyj na YouTube _____________________________________ Serial opowiada o dziewczynie - Ilonie Dembek - która była pozornie szczęśliwą osobą, jednak w głębi duszy tak nie jest. Ma wspaniałą przyjaciółkę, Ambrosy, której powodzi się w życiu lepiej niż Ilonie. Pewnego razu los się uśmiechnął do Ilony... Reszty dowiesz się oglądając 1. Odc. mojego serialu. I seria: Odcinek 1: Konkursowa radość / Obejrzyj na YouTube Odcinek 2: Zabawa ogniem / Obejrzyj na YouTube Odcinek 3: Remont i przeprowadzka / Obejrzyj na YouTube Odcinek 4: Śmierć siostry / Obejrzyj na YouTube Odcinek 5: Freeza vs. Ilona / Obejrzyj na YouTube Odcinek 6: Świątynia Naevarry / Obejrzyj na YouTube Odcinek 7: Muzeum, cz. I / Obejrzyj na YouTube Muzeum, cz. II / Obejrzyj na YouTube Odcinek 8: Czas nie kłamie / Obejrzyj na YouTube Odcinek 9: Moc Głowy / Obejrzyj na YouTube Odcinek 10: Finał, cz. I / Obejrzyj na YouTube Finał, cz. II / Obejrzyj na YouTube Finał, cz. III / Obejrzyj na YouTube ______________________________________________ II seria: Odcinek 1: Wymarzone wakacje, cz. I / Obejrzyj na YouTube Wymarzone wakacje, cz. II / Obejrzyj na YouTube Odcinek 2: Przyjaciółka zdrajczyni... / Obejrzyj na YouTube Odcinek 3: Dziwny konkurs / Obejrzyj na YouTube Odcinek 4: Sprawa dla IFI / Obejrzyj na YouTube Odcinek 5: Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube Odcinek 6: Brudy przeszłości / Obejrzyj na YouTube Odcinek 7: Jesienny pech / Obejrzyj na YouTube Odcinek 8: Sczęście w nieszczęściu, cz. I / Obejrzyj na YouTube Szczęście w nieszczęściu, cz. II /Obejrzyj na YouTube Odcinek 9: Przyjaciel czy wróg? / Obejrzyj na YouTube Odcinek 10: Punkt kulminacyjny / Obejrzyj na YouTube Odcinek 11: Ostatni dzień życia / Obejrzyj na YouTube Odcinek 12: Szczęście w zasięgu ręki / Obejrzyj na YouTube ________________________________________________ III seria: [Nie powstanie] ________________________________________________ Dodatkowe informacje: - planowana III seria nie powstanie z powodu utracenia zapisów gry Ostatnio edytowane przez mario : 21.03.2008 - 20:59 |
|
10.08.2007, 09:43 | #2 |
Guest
|
Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowy
Jak na pierwszą pracę w Windows Movie Maker to całkiem nieźle ci poszło. Można się jednak przyczepić do dialogów- są dość sztywne. Jeszcze jednej sprawy nie moge przeboleć. W 2 odcinku Ilona i Amber widocznie się kłócą, ale w tekście czytamy, że Amber pozwoliła przyjaciólce u siebie mieszkać... I to właśnie zgrzyta. Zupełnie też nie rozumiem tej całej akcji z gaszeniem ognia. Jak dla mnie bez sensu i zupełnie nie potrzebna scena.
Mam nadzieję, że akcja się rozkręci. 6/10 |
10.08.2007, 10:22 | #3 |
Guest
|
Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowo-fantastyczny
Nie pisz przy każdym napisie kto mówi można się łatwo skapować używasz kodu na chmurki i te inne? Bo nie było widac żadnej. Jest ok! Fabuła ciekswi z tym ogniem. Tylko muzyka mi nie pasuję przez tą muzykę wszystko się psuje. Daj coś skocznego) Jest ok! Czasami "wpadasz" z kamerą na ścianę, ale to nic. Ogólnie jest dobrze i czekam na kolejny odcinek
|
10.08.2007, 11:40 | #4 |
Reputacja: 10
|
Technicznie jest dobrze ,kamerą ładnie operujesz tylko czasami wychodziłeś w ściany czy schody.
Jeśli chodzi o fabułe to bym wywalił wiekszośc tych scen z myciem sie jedzeniem itp. Fabuła troche narazie nudnawa ,ale jednak już coś sie dzieje :smirk: Sądze że sie rozbuduje. Jednego nie rozumiem czemu ten przyrząd z pracy naukowiec o tak sobie leży przed oknem Ilony? Muzyka mi aż tak nie przeszkadza :smirk: Narazie tak postawie 7/10 :smirk: Ostatnio edytowane przez The FerG : 10.08.2007 - 11:55 |
10.08.2007, 15:52 | #5 |
Guest
|
Trzeci odcinek jest najlepszy ze wszystkich naprawdę fabuła mi się podoba Fotostory jest ok! Och jak mnie trzeci odcinek wciągnął serio) )
|
10.08.2007, 23:14 | #6 |
|
Zapraszam na 4 odcinek mojego serialu.
Obejrzyj na YouTube Ilona wyprowadziła się od Amber. Wraca do wyremontowanego domu. Zachwyca sie jego pięknem i dzwoni do siostry, z którą się umówiła. Ilona musi użyć swoich mocy, aby uratować się przed złą wiedźmą, która pragnie przejąć moc Ilony. Reszty dowiesz się, oglądając 4. odcinek. Zapraszam |
10.08.2007, 23:33 | #7 |
|
Trzeci odcinek był już fajny tylko jak ta koleżanka zwariowała to nie było dachu.
Czwarty odcinek mi się podobał ,ale mam takie dwie uwagi: 1.Troche przesada z tą kamerą ,czasami przystopuj z tą kamerą 2.Jak ta wiedźma zabiła siostre Ilony to ta wiedźma sie popłakała ,a Ilona prawie na to nie zareagowała Ogólnie coraz lepsze postępy |
11.08.2007, 00:26 | #8 | |
|
Co do tej kamery, to wiem... bo mi się niektóre scenki nie powczytywały, więc musiałem jakoś poskładać z tego, co było. Np. jak Ilona wywołała ogień przy Freezie i jej podwładnymi, to później była scena, że oni zniknęli, a jakoś tej sceny nie wczytało i było od razu to jak ich nie było. Tak samo z tym, jak wiedźma się popłakała na śmierć siostry Ilony . Miałem inną gotową scenę, jak nie płakała. Nie wiem, czemu tak się dzieje. I nie wiem też, jak wywołać w każdej chwili płacz, a bardzo by mi się to przydało. Ale wiem, że mnie to nie usprawiedliwia i postaram się w następnych odcinkach, żeby mniej więcej wszystko było ok.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mario : 11.08.2007 - 01:42 |
|
11.08.2007, 01:11 | #9 | |
|
Cytat:
Wpisujesz boolProp TestingCheatsEnabled true Klikasz na sima z shiftem i wybierasz opcje spawn,Kolejnie wybierz opcje paul's reaction tester. Pojawi ci siw taki żółty kwadracik. Jest dużo opcji column 1,2,3,4 w 2 column jest cry - mild ,klikasz wyskakuje ci tabelka bierzwsz pierwszą opcje a ona ci płacze Wogle używaj tych wszystkich column napewno ci się przyda |
|
11.08.2007, 11:17 | #10 |
Guest
|
Fajnie i się podoba
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|