![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Przebudowałam nieco Dom Upadłych Drzew na przedmieściu. Trochę, żeby bardziej przypominał wiktoriańskie posiadłości. Wiem, wiem, na piętrze jest za mało rzeczy, ale nie znalazłam nic, co by pasowało. Nie wiem jeszcze, jaką familię tu wprowadzę, więc pewne miejsca zostawiłam nieurządzone. Dobra, starczy tego tłumaczenia, zapraszam do oglądania i komentowania.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, nie dało się nijak schować tego dachu... Uff. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienki w tym domu są tak malutkie, że muszę dać screen z góry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To na razie wszystko. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
O matko, ależ tutaj wieje klimatem!
![]() ![]() ![]() 10/10, pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 11
|
![]()
Dom jest bardzo ładnie przerobiony,chociaż ta wszechogarniająca biel w łazience jest bardzo oczo***na.To samo mogę powiedzieć o czerwieni,brakuje mi kilku innych kolorków.
I w ogrodzie przydało by się jeszcze kilka krzaczków ![]() ogólnie 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Renowacji poddaję praktycznie wszystkie domy, o ile mam ochotę. Maxis nie bardzo się postarał, urządzając niektóre z nich. Cieszę się, że Ci się podoba
![]() ![]() Racja, z ogródkiem nie postarałam się za bardzo, bo ten dom jest ogromniasty i męczące jest urządzanie takiej chałupy ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 24.08.2015 - 23:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 21
|
![]()
A po co dwa posty pod rząd?
![]() Imo ja bym powiedział, że ten dom już od początku był wzorowany na stylu wiktoriańskim ![]() Jeśli chodzi o renowację samą w sobie to szału nie ma, zbyt dużo nie zmieniłaś zresztą. Nadal jest ponuro i w sumie nudno. Pustki straszne, rozplanowanie pomieszczeń bardzo słabe, korytarz zajmuje dwie trzecie ostatniego piętra ![]() ![]() I nie bardzo rozumiem sens stawku dookoła tej rzeźby szczerze mówiąc ![]() Ogólnie to słabo jest, chociaż to i tak jakiś progres w porównaniu z bunkrem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ma być ponuro, taki był zamiar. Ta rzeźba to chyba od początku była na wodzie, nie pamiętam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej
![]() 10/10 :3 Pozdrawiam, Kenny.
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak, ogrodzenie wymaga zmiany, ale nie znalazłam żadnej stronki, z której mogłabym pobrać... Ale cieszę się, że Ci się łazienka podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|