29.10.2009, 16:57 | #1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Book of Talent - szybka nauka umiejętności
Book of Talent Szybka nauka umiejetnosci Piszę ten poradnik z myślą o tych, który mają problem z obsługą hacka, lub z językiem angielskim Potrzebujemy: Hack'a 'Book od Talent' do pobrania stąd Opcja numer 1 - Skill Hack da nam 10 punktów różnych umiejętności (np. gotowanie) Cooking - 10 punktów gotowania Mechanical - 10 punktów techniki Charisma - 10 punktów charyzmy Body - 10 punktów kondycji Logic - 10 punktów logiki Creativity - 10 punktów kreatywności Cleaning - 10 punktów sprzątania Opcja nr 2 - Hidden Skill Hack da nam ukryte umiejętności Dance - Taniec Painting - Malowanie Pool - Pływanie Meditate - Medytacja Writing - Pisanie Study - Uczenie się Opcja nr 3 - Badges Hack daje nam złotą rangę Cosmetology - Kosmetyka Sales - Sprzedawanie Flower Arranging - Układanie kwiatów Toy Making - Robienie Zabawek Robotery - Robienie robotów Cash Register - Obsługa kasy fiskalnej Stocking Gardening - Ogrodnictwo Fishing - Wędkarstwo Pottery - Garncarstwo Sewing - Szycie Opcja nr 4 - BV Hack daje nam możliwość nauczenia się umiejętności z dodatku Podróże a) Gestures - gesty Mountain - gest z otoczenia wakacyjnego 'Trzy jeziora' Island - gest z otoczenia wakacyjnego 'Wyspa Twikki' Far East - gest z otoczenia wakacyjnego 'Wioska Takemizu' b) Massage - masaże Hack uczy nas masażów Acupressure - Akupresura Hot Stone - Gorące kamienie Deep Tissue c) Dance - taniec Hack uczy nas tańca Fire Dance - Taniec 'z ogniem' Hula Dance - Taniec Hula Slap Dance - Taniec z gór d) Misc - różne Hack daje nam inne opcje Taichi - Taichi Teleport - Teleportacja Sea Chantey Dragon Legend - Smocza legenda Opcja nr 4 - Hobbies Hack daje nam max punktów hobby Cuisine - Gotowanie Arts - Sztuka Film & Literature - Film i literatura Sport - Sport Games - Gry Nature - Natura Tinkering - Majsterkowanie Fitness - Fitness Science - Nauka Music - Muzyka Opcja nr 5 - Misc Skill Hack daje nam inne umiejętności Parenting - Opieka nad dziećmi Fire Safety - Bezpieczeństwo przeciwpożarowe Anger Management - Opanowywanie gniewu Lifelong - Szczęście życiowe (?) Happiness - Szczęście Physiology - Fizjologia Couples Counseling - Swatanie Opcja nr 6 - AL Hack daje nam umiejętności z dodatku 'Osiedlowe Życie' Magic skill - umiejętności magiczne Breakdance Opcja nr 7 - Toddler Hack uczy dzieci umiejętności Talk - Mówienie Walk - Chodzenie Potty - Korzystanie z nocnika Nursery Rhyme - Dziecięca wyliczanka Opcja nr 8 - Pets UWAGA! Do działania tego hacka potrzebne jest użycie kodu 'boolprop controlpets on' i kliknięcie na książkę zwierzakiem. Hack uczy nasze zwierzaki komend Come Here - Do nogi! Play Dead - Zdechł! Roll Over - Przeturlaj się! Shake - Wariuj! Speak - Daj głos! Sit Up - Siadł! Stay - Zostań! Use Toilet Miałem pewne wątpliwości co do niektórych opcji ponieważ poradnik pisałem z wyłączoną grą i nie mogłem ich sprawdzić. Mam nadzieję, że poradnik się przyda Pozdrawiam, Dominic Ostatnio edytowane przez Vanitas : 08.11.2009 - 12:22 |
|
22.11.2009, 22:37 | #2 |
Guest
|
Odp: Book of Talent - szybka nauka umiejętności
Fajne Widać, że się namęczyłeś
|
05.12.2009, 17:27 | #3 |
Reputacja: 10
|
fajne. pewnie kiedyś to wykorzystam (:.
|
19.12.2009, 22:34 | #4 |
Guest
|
Link do downloadu nie działa... przynajmniej mi.
A poradnik ładny gratulacje. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|