|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pytam o tryb wolny, a nie scenariuszowy. Czy wie ktoś jak można mieć hienę jako zwierzątko? W akcesoriach jest do kupienia buda dla hieny, więc podejrzewam, ze można mieć, ale nie wiem jak. Bo odwiedzają mnie tylko ludzie, a na parceli publicznej spotykam tylko orangutany.
A czy można mieć jaguara? W trybie scenariuszowym występuje, ale czy można go mieć za zwierzątko? :con: Jeśli ktoś odkrył te rzeczy, to proszę o odpowiedz ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 14:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hienę można mieć, niestety rzadko się ją spotyka. Co do jaguara, w kontaktach jest kontakt z jaguarem. To może coś znaczy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jestem na randce w Gorących Źródłach, mam cel-przytulić "wybranka" , próbowałam już wszystkich czterech opcji przytulania, opcji wymasowania i kilku flirtu ale żadna z nich nie pasuje, cel się nie wypełnia. Poza tym kontakty ustały na 89 dziennych i 59 stałych, za nic nie chcą się zwiększyć. Czy ktoś wie o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Musisz przytulić na ławce lub jacuzzi. Na tym etapie gry nie da się zwiększyć relacji już bardziej, to będzie możliwe dopiero potem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
W jacuzzi nie ma takiej opcji, spróbuję na ławce, dzięki
![]() edit: ławka podziałała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie, chce sobie kupić właśnie ten dodatek, ale zabardzo niewiem oco w tym chodzi. Wiem że tam się rozbijasz itp. Ale mam pare pytań związane z tym dodatkiem:
1. Czy ta gra działa bez normalnej części simsów? 2. Czy jeśli np. rodzina zauszmy ćwir się rozbije na wyspie to czy ktoś się do mnie ,,Dołączy"? 3. Jak tak to czy ja bende mogła się nim opiekować, czy komputer? 4. Czy gra jest ogulnie trudna? 5. Jak tak to w czym? No i to tyle, z góry dzięki. Ostatnio edytowane przez Starlight : 30.08.2010 - 12:45 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
1.Tak
4.Zależy... W wyszukiwarce i recenzjach w necie też byś to znalazła....jak kupisz też się dowiesz ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Po pierwsze, to nie jest dodatek
![]() 1. Oczywiście, to nie jest dodatek, tylko oddzielna gra 2. Jak rodzina Ćwir się rozbije? o.o 3. Nie zrozumiałam poprzedniego pytania, więc na to też nie odpowiem... 4. Łatwa jest 5. Zacięłam się tylko przy szukaniu liny |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dodam swoje pytanie. Czy żeby móc grać w "The Sims Historie: Z bezludnej wyspy" trzeba mieć zainstalowane "The Sims 2 Historie"?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Poza tym "The Sims Historie z bezludnej wyspy" to osobna gra i nic nie potrzeba mieć zainstalowane, by w nią pograć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|