![]() |
#61 |
Reputacja: 13
|
![]()
Bella Ćwir wróciła! Tak, to ta prawdziwa!
![]() No, tylko że musiałam ponownie robić ślub: ![]() Co totalnie wkurzyło Dinę Kaliente: ![]() U Dziwaków z Dziwnowa - Leszek ożenił się z Blanką Bateryjką. Sam był wówczas w kosmicznej ciąży z Obcym Technikiem. ![]() Obecnie mają dwoje dzieci - kosmitkę Melanię i syna (urodzonego naturalną metodą ![]() ![]() Paskal Dziwak związał się z Ernestyną Jedynak: ![]() ![]() U Kowalów Jasiek poszedł na studia: ![]() U Papużków Cecylia ma romans z Waldemarem Dziwakiem, ale Lucjan o niczym nie wie. Ale i tak się dowie, bo Ernestyna, jego siostra, widziała ich razem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Madame Marmolini : 05.04.2016 - 22:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Wpisy bloga: 5
Reputacja: 26
|
![]()
Odkopię temat, a co! Nie ma to jak wrzucać coś po ponad 7 latach od ostatniego posta.
A zatem - maxisowi Simowie, co nie? Hm, a tacy co formalnie też są martwi? ![]() Oto część lokatorów cmentarza Oliwki Widmo. Przy niektórych dorzucę garść ciekawostek. W nawiasach oryginalne personalia. Endżoj! Edwin E. Gromnica (Earl E. Demise), niedoszły pierwszy mąż Oliwki. ![]() Teodor L. Gromnica (Tim Lee Demise), brat tego powyżej. Może się wam wydawać, że gość wygląda nieco inaczej - no tak i nie. Jak to jeden z Simów z niekompletnymi danymi, w grze ma "zresetowaną twarz", a na dodatek brakuje mu tej bródki. Moim zdaniem dobrze mu w niej. ![]() Sławomir Tubylec (Seth Zaidi), majster. ![]() Patryk Ktoś (Patrick Jones), jakiś miastowy. Zmarł przez porażenie prądem - pewnie czekał na tego wyżej i stracił cierpliwość, więc postanowił sam sobie naprawić telewizor. ![]() Melisa Sim (Melissa Sims), nastolatka. ![]() Lerato Muenda, matka Oliwki. ![]() Peponi Muenda, ojciec Oliwki. ![]() Oni dwoje akurat mają swoje oryginalne nazwiska w polskiej wersji językowej Sims 2. Joasia Ebadi (Jessica Ebadi), pokojówka. ![]() Beniamin Kokosz (Benjamin Cho), tępiciel robactwa. ![]() Rajmund Trumna (Rigger Mortis), pierwszy mąż Oliwki. Zginął w pożarze, prawdopodobnie jeszcze podczas ich miodowego miesiąca. ![]() Wiktoria Sim (Vicki Sims), też jakaś miastowa. Moi zdaniem to matka tej nastolatki wyżej, Melisy. ![]() Artur Tubylec XD - tak. W oryginale nazywa się Brenda Zaidi, także kolejna ofiara nieudanych tłumaczeń. Utonęła, zapewne skoczyła z mostu jak usłyszała jak ją polscy tłumacze potraktowali. Tak było, nie zmyślam. ![]() Hilary Martwiak (Hugh Thanasia) - drugi mąż Oliwki Widmo. ![]() Lubomir Martwiak (Lou Thanasia) - szwagier Oliwki, brat Hilarego. Zginął wraz z nim w pożarze ![]() ![]() Łukasz Kowal (Luc Smith) - kolejny nastolatek. ![]() I na deser - chyba najbardziej zbugowany Sim w całej dwójeczce: Kasper Melodyjka (Knut Futa) - jego nagrobka brakuje, ale to nie jest największy problem. Plik tego Sima jest bardzo hm... wybrakowany. Brakuje w nim takich danych jak: genetyka, aspiracja, osobowość a nawet wiek, przez co po gra w przypadku jego wskrzeszenia gra traktuje go jako niemowlę i tak też ten Sim się zachowuje - nie róbcie tego jednak, bo zepsujecie sobie grę... no, a może niekoniecznie grę, ale Dziwnowo prawdopodobnie tak. ![]() Więcej o tym Simie znajdziecie TU (po angielsku), oraz TU. Ufff... dużo tego, wiem ![]() Wydaje mi się, jednak, że wyszło mi to fajnie. I jeszcze jakby ktoś chciał, to Simów pobrałam stąd: https://modthesims.info/d/646517/str...sims-only.html Nie próbujcie ich wskrzeszać, nie radzę. I dodam jeszcze, że dla tych moich wersji mam plany zakładające, że będą żyć całkiem długo i szczęśliwie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Moderator
Reputacja: 44
|
![]()
Dziadzio Kapulet przeżywa drugą młodość.
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|