30.12.2014, 19:17 | #1 |
Reputacja: 14
|
AMBROZJA-pokarm bogów
Hej, korzystając z tego, że znamy już sposób na wyhodowanie Kwiatu Śmierci podzielę się dziś z wami przepisem na Ambrozję.
"Ambrozja – posiłek przedłużający życie Simów w The Sims 3 i The Sims 4. Można przyrządzić porcję tylko dla jednego Sima. Jeżeli podamy ją duchowi, stanie się on zwykłym Simem." Wymagania do przyrządzenia Ambrozji: *Gotowanie rozwinięte do poziomu 10 *Wykwintne gotowanie rozwinięte do poziomu 10 *Wędkarstwo na wysokim poziomie (Nie jestem w stanie stwierdzić dokładnie jaki poziom jest minimalnie wymagany) *Ogrodnictwo przynajmniej na poziomie 5 Składniki: *Anioł Morski -Rybka niezbędna do przygotowania potrawy. Ja swoją złowiłam w stawie niedaleko domu(Wierzbowa Zatoczka) bez użycia przynęty. *Kwiat Śmierci *Eliksir młodości - Kupiony za punkty aspiracji (cena 1500) Przepis: 1.Smażymy naszą Ambrozję na patelni. 2.Będziemy wiedzieli, że jest gotowa do podania gdy zacznie się pojawiać wokoło niej tęczowa łuna. 3.Teraz wystarczy ją przełożyć na talerz i poczekać na jakiegoś ducha. 4.Kiedy trafi się ktoś chętny pozostaje nam czekać na efekty działania Ambrozji. Powodzenia! Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.10.2023 - 15:52 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|