![]() |
#641 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ohhh, nawet tutaj zabłądziłam
![]() Zdaje się, że minęła moja rocznica bycia na tym forum. Ciężko uwierzyć, że to już dziewiąta! Niedawno skończyłam 20 lat. Spędziłam na tym forum całą końcówkę podstawówki i początek gimnazjum. Dzięki Wam radziłam sobie z byciem wyśmiewaną i nielubianą w klasie, a potem z pierwszym zawodem miłosnym. Stworzyłam sobie tu mój mały świat, w który chętnie uciekałam od rzeczywistości. Co prawda, nieraz udawałam starszą niż byłam, ale martwiłam się, że nikt nie polubi dwunastolatki (Przepraszam, to było mega głupie). A dzisiaj? Huh, jestem totalnie inną osobą. Skończyłam liceum, jestem na drugim roku studiów, w mieście, w którym zawsze chciałam mieszkać. Mam fajnych przyjaciół, mnóstwo przygód za i przed sobą. Jestem o wiele pewniejsza siebie, nie kłamię ani nie udaję aby ktoś mnie polubił, uśmiecham się do ludzi i staram się być pogodna nawet gdy jest ciężko. W simsy nadal grywam, zwłaszcza jak potrzebuję odpocząć i nie myśleć (teraz po sesji zrobiłam sobie 3 dni grania ![]() To forum było ważnym przystankiem w moim życiu. Dziękuję wszystkim osobom z którymi miałam kontakt, dziękuję za wspólnie spędzony czas, Sylwestra spędzonego na graniu w kalambury na kurniku, wszystkie opinie odnośnie moich opowiadań (swoją drogą strasznie rozpaczałam, że nie dostałam posady w gazetce), dramy, cztery żywioły (i inne konkursy), rozmowy na gg, odliczanie do miliona (udało się to w ogóle?), ciepło, wsparcie i wspaniałe wspomnienia. Do zobaczenia w innym miejscu, może kiedyś miniemy się na ulicy lub sprzedam Wam coś w aptece ![]() Powodzenia!
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 16.02.2020 - 03:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jejku, urocze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Administrator
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy tu zaglądają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Reputacja: 10
|
![]()
To wy jeszcze żyjecie?
Już dawno nie gram w simsy. Przestałem grać ponieważ miałem problemy techniczne i zniknąłem. Mam na myśli The Sims 3 Ja też pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Administrator
Reputacja: 69
|
![]()
Jeżeli ktoś jeszcze wchodzi na forum a chciałby pogadać z ludźmi o simsach, pograć w banowanko lub liczenie do miliona, to wraz z ludźmi z forum zrobiliśmy mały serwer na Discordzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |