14.11.2009, 08:59 | #1 |
Reputacja: 10
|
Domki Górskie Letniskowe
Chciałabym zrobić domki górskie letniskowe w the sims2. Mam Podróże, Czas wolny, Rezydencje i ogrody, Rozrywka rodzinna, Cztery Pory roku, Impreza, Ikea, Kuchnia i łazienka, Własny Biznes, Moda z H&M i chyba tyle, poszukuje mebli do wystroju wnętrz i takjakby..... jak to ująć... a wiem! Ogrodu. Chciałą bym zrobić też taką kawiarenkę, małą świetlicę Nie wiem czy coś znajdziecie, ale błagam! robiłam taki domki mogę nawet pokazać, ale nie miałam podróży i musiałam wszystko odinstalować, a teraz już tego nie mam więc poszukajcie
TO TE GÓRSKIE DOMKI => http://th.interia.pl/30,b3bf826b5295...letniskowe.JPG (tzn chciałabym zorbić trochę inne, ale te były już prawie umeblowane i takie te ;( poszukajcie, ja już nie wiem gdzie szukać i jeszcze jedno nie szukajcie brył bo ja chcę sama zrobić tylko pokrycia terenu, ścian, podłóg i najkonieczniej meble |
|
14.11.2009, 11:18 | #2 |
Guest
|
Odp: Domki Górskie Letniskowe
Wszystko możesz znaleźć i w wyszukiwarce, i w linkarni. Jakiego typu chcesz dokładnie meble?
|
14.11.2009, 12:32 | #3 |
Reputacja: 10
|
Odp: Domki Górskie Letniskowe
poszukuje pomieszania stylu z texsasu ze stylem górskim mogą to być też lekko nowoczesne meble
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|