11.04.2008, 20:35 | #1 |
Guest
|
Otwórz oczy...+18
To moje pierwsze fotostory, więc prosze o dużą wyrozumiałość . Wszelkie komentarze, uwagi i opinie jak najmilej widziane. Uff... no to zaczynam
Ostatnio edytowane przez Diana : 03.10.2024 - 15:01 |
|
11.04.2008, 21:35 | #2 |
Reputacja: 10
|
Odp: Otwórz oczy...+18
No to będę pierwsza^^
Jak na razie za dużo się nie dzieje, ale podobają mi się zdjęcia i w końcu jakiś ambitniejszy tekst Fabuła, jak na razie wiadomo nie za duża, niczego sobie. Na pewno zajrzę tu za jakiś czas. Mam nadzieję, a teraz na to wskazuje wszystko, że będzie to coś w moim stylu^^ |
12.04.2008, 09:04 | #3 |
Guest
|
"ale podobają mi się zdjęcia i w końcu jakiś ambitniejszy tekst Fabuła, jak na razie wiadomo nie za duża, niczego sobie. Na pewno zajrzę tu za jakiś czas.
Mam nadzieję, a teraz na to wskazuje wszystko, że będzie to coś w moim stylu" - scarlett Zgadzam się z tobą to jest jeden z fajniejszych textów jakie czytałam... |
12.04.2008, 10:03 | #4 |
|
Fajne =D
tekst jest bardzo ciekawo napisany. czekam na dalsze odcinki ocenię po 2 odc.
18.04.2008, 13:10 | #5 |
Guest
|
Mmmm...
Zaintrygowało mnie, i to mocno. Kurde,mnie by taki "strażnik" wkurzał niesamowicie,ale to szczegół ;] Bardzo ładne zdjęcia, fabuły nie mogę ocenić, ale mnie zaciekawiła. I trochę za krótko! |
18.04.2008, 17:14 | #6 |
Guest
|
Wow dzięki za tyle pozytywnych komentarzy cieszę się że wam się spodobały moje wypociny.
Ostatnio edytowane przez Diana : 11.11.2024 - 22:28 |
18.04.2008, 17:42 | #7 |
Guest
|
Bardzo mi się podoba
Znakomite wprowadzenie w świat opowieści. Super nastrój i klimat (słodzę, bo to akurat w moim guście) Mała uwaga techniczna (nie musisz się nią specjalnie przejmować): "...jego gładkiej tafli i z niemal sakralną czułością pogładziła jego rękojeść." Pistolet nie jest gładki, może byc wypolerowany, ale to raczej w egzemplarzach kolekcjonerskich - broń użytkowa jest zwykle zmatowiona, żeby nie rzucała się w oczy. Poza tym w odniesieniu do pistoletu uzwa się określenia "kolba" - "rękojeść" jest moze bardziej poetycka ale pasuje do broni białej np. sztyletu. Nie żebym się czepiała, ale widzę, że zwracasz uwagę na szczegóły, bo wszystko masz przemyślane i dopracowane Z niecierpliwością czekam na następny odcinek Jeszcze jeden błąd: "A potem może mały wypad do pubu na kieliszek szkockiej?" Szkocką pije się w szklaneczkach tak jak whisky. W ogóle miałam napisać już po pierwszym odcinku, ale zanim się zebrałam był już drugi Wychodzi na to, że nie znam się na stylistyce tylko na broni i piciu Ostatnio edytowane przez Callineck : 22.04.2008 - 00:46 |
18.04.2008, 22:52 | #8 |
|
Jedyne, co mi nie pasuje, to brak przecinków w kilku miejscach, przez co za pierwszym razem zgubiłam sens zdania.
A teraz te dobre strony^^ Fabuła trochę się rozwinęła, ale nadal nie można o niej zbyt wiele powiedzieć... krótko bardzo Ale mi również spodobał się ten klimat stworzony przez opisy. Lubie takie opisy z porównaniami czy coś, tak jakoś od razu się wczuwam w sytuacje No i postać Kawira i tej nowej facetki...^^ Czekam na więcej i dłużej |
19.04.2008, 21:32 | #9 |
Administrator
Reputacja: 32
|
fajne fajne tylko jest tam pare błędów np. "Z rezygnacją zamknęła lodówkę. Trudno, dzisiaj znów zje śniadanie na mieście. Zamówi smażone jajka i bekon w barze po drugiej ulicy." chyba po drugiej stronie ulicy albo na drugiej ulicy (chociaż nie wiem czy tak tez nie jest zbyt dobrze...) i coś tam jeszcze było ale nie chce mi sie szukać, jestem zmordowana .I pisz dalej bo bardzo fajne
Edyt: "Przez tych kilka lat pracy w policji Widziała setki zmasakrowanych ciał" widziała małą ^^ Ostatnio edytowane przez Rainbow : 21.04.2008 - 20:13 |
21.04.2008, 19:25 | #10 |
Guest
|
Dzięki za kmentarze postaram się poprawić błędy i obiecuje że następny odcinek będzie dłuższy
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|