16.11.2004, 15:27 | #1 |
Guest
|
Kleptomani
Czy nie uważacie,że simy są kleptomanami?
Moja simka raz wyszła z parceli (!), a wtedy grałam właśniej w jej rodzinę (na ikonce co robiła pisało coś tam,że jest na innej działce czy coś takiego) i kiedy wróciła przyniosła 2 ogroodowe krasnale,które ukradła komuś innemu! Jak kiedyś robiłam wesele to któryś z gości też mi wziął krasnala,ale potem zaraz go oddał. Jeszcze jeden przykład to sąsiedzi,którzy kradną pieniądze z drzewka pienieżnego (tego z aspiracji). Czy twórcy gry chcieli zażartować z ludzi? Czy to taki mały psikus? A wy jak sądzicie? |
|
16.11.2004, 15:32 | #2 |
Guest
|
kradziez krasnala lub jego odbicie od sasiada jest automatyczne
a to ze z drzewka zabieraja to tez normalne .. kup se extra drzewko i nie narzekaj |
16.11.2004, 15:50 | #3 |
Guest
|
Ja tam nie wiem. Nie kupuję tych krasnali, bo jak dla mniesą
ohydne! |
16.11.2004, 15:51 | #4 |
Reputacja: 10
|
Woah, u mnie nic takiego sięnie działo. Może to robią simy- złodzieje? Nawet twoje Simy-złodzieje są widoczni przecież u innych simów
16.11.2004, 16:01 | #5 | |
Guest
|
Cytat:
|
|
16.11.2004, 16:12 | #6 |
Guest
|
te kradzieże sa zabawne,jakie oni robią fajne minki,jak zacierają rączęta,jak fajnie się skradają ubaw po pachy,mniej zabawne są kradzieże niemowląt,od tej pory jak mam niemowlaka to nie zapraszam gości
|
16.11.2004, 16:23 | #7 |
Guest
|
Mnie wnerwia, jak gram simami uczciwie i zbieram na coś, a sąsiad lub mój własny chłopak kradnie piniądze z mojego drzewka. Żeby chociaż pojawiały sie one u niego w domu, ale nie - przepadają. Nie lubię też, gdy moje dziecko płacze, a sąsiadka wiźmie je na ręce i zacznie podrzucać! Dziecko głodne, matka leci z butelką, a ta baba cała zadowolona rzuca miom dzieckiem. A co do krasnali - nie wiem, bo nie kupuję.
|
16.11.2004, 17:01 | #8 | ||
Guest
|
Cytat:
Cytat:
|
||
16.11.2004, 17:05 | #9 |
Guest
|
Kurde jak ja bym chciał mieć już simsy2!!!!!! W nich się tyle dzieje!!!"Rodzą się umierają..." Kradną, chorują, biją się zdradzają... jak w życiu!!! Maże o nich...(może niedługo moje marzenia się spełnią
|
16.11.2004, 17:10 | #10 |
Guest
|
hmm mi nigdy się tak nie zrobiło :\
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|