Zobacz pełną wersję : czary
Gdzie mozna zdobyc czarne roze
Do dodatku Gwiazda+Abrakadabra B)
Żeby zdobyć czarną różę do simsa musi przyjść fanatyczny wielbiciel i ją zostawić na planszy. Trzeba się pofatygować bo wielbiciel przychodzi dopiero od 4 gwiazdki :(
Miłej Gry!
Robert!!!Hahaha!!!Od czwartej??To na co byłby czar cena sławy?zeby zdobyć pół gwiazdki??Wystarczą bodajże ok.2,5 gwiazdki.
Mmedyk,mogłeś zapytać się w innym temacie,a nie zakładać nowy.Ale niech ci wisi.Na przyszłość opcja SZUKAJ.
Nie bulwersuj się bo Ci pikawa wysiądzie
Każdy może się pomylić dawno nie grałem, bo mi się znudziło
Dobrze,dobrze robert!Mnie to tylko rozśmieszyło.Też dawno nie grałam w simy.Sorry jeżeli to źle zrozumiałeś.No,to się wszystko wyjaśniło.Można poczekać na moderatora.
nie bądzcie śmieszni!
Do mnei czarne róże przychodzą 4 i pól lub 5 gwiazdek!
Al nei 2 i pół!
No bez oprzesadyy!
Black Raven
27.11.2004, 22:35
tak Binek - do ciebie nawet przychodzi troll i zostawia ci smród...
najpierw hajtam sie z jakimś 5gwiazdkowym gwiazdorem a potem go pale i sprzedaje nagrobek
Do mnie przychodzi po 2 gwiazdkach.... A więcej nie wiem jak bo już dawno mam wyczarowany czar cena sławy:P
A poza tym możesz sobie ściągnąć grzybka którego jak dotkniesz to ci się pokazują wszystkie składniki x1. To jest adres:
http://sims.kelsha.net/magic4.html#toadstool
Do mnie przychodzi po 2 albo 2 i pół gwiazdkach.Tylko z Abrakadabrą rzadko zostawia róże.
Black Raven
28.11.2004, 18:21
musisz mieć coś w koszu na śmieci, żeby dał róże
Ghost-duch
04.12.2004, 17:35
Wszyscy się mylicie fanatycy zaczynają się pojawiać jeżeli macie fanów i nie rozmawiacie z nimi, nie dajecie autografów itp. u każdego dzieje się to w innym czasie :D
Musisz zostać znaną twarzą, lub kimś wyżyszym . W każdym razie pod Twój dom musi przychodzić fanatyczny wielbicie. I to właśnie on zostawia je pod twoim domem. ALE UWAŻAJ! Bo sprzątaczka lub Alfred mogą ci je sprzątnoć!
Musisz zostać znaną twarzą, lub kimś wyżyszym . W każdym razie pod Twój dom musi przychodzić fanatyczny wielbicie. I to właśnie on zostawia je pod twoim domem. ALE UWAŻAJ! Bo sprzątaczka lub Alfred mogą ci je sprzątnoć!
Przecież to każdy wie :) Takie dobre rady trzeba było dawać jak się ukazała Gwiazda, teraz każdy to wypróbował :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.