Zobacz pełną wersję : Magiczne ciasteczko
Podałby mi ktoś składniki na magiczne ciasteczko? Bo ja już zapomniałam :D (och ta skleroza :P ) PS. wiem, możliwe, ze taki tem,at juz był, ale prosze niech kotś mi najpierw odpowie zanim zamkniecie ten temat! I niech nikt się mnie nie czepia bo "szukajka" ciągle nie działa :P
Mi wyleciało z głowy ale jak go juz odkryłaś to powinien byc w księdze kucharskiej.
Sithijka
10.01.2005, 23:20
Proszek do pieczenia+masło+Pył chochlików
Jakoś tak to chyba szło jak się nie mylę.
A co to są te "magiczne ciasteczkla"?? Bo ja o takowych nie słyszałam...ale zawsze najmniej się zajmowałam Abrą :O:)
To jest ten magiczny biszkopt.Tak się to naprawdę nazywa.
Kara_kara to jest takie ciasteczko, po którego zjedzeniu Twój sim ma głowę osła.
Naprawdę dostaje sie głowe osła?Jak tak to u mnie to niedziała bo ja to juz tyle razy jadłam i nic mi się nie stalo.
Naprawdę dostaje sie głowe osła?Jak tak to u mnie to niedziała bo ja to juz tyle razy jadłam i nic mi się nie stalo.
Tak, naprawdę. Moze mają za mało punktów techniki albo logiki? Mi zawsze wyskakiwała głowa osła... Czasami nawet u wszystkich w domu (gościom tez :D )
AAa to takie coś było na reklamach...w poczekalni do dentysty siedział gościu głową osła ":)
Grałam kiedyś z nodoof rodzinką ćwir i Majka zjadła magiczne ciastko... No i wszyscy mieli głowy osłów. Sąsiedzi itd a Kasandra poszła tak do szkoły :D Nie lubię zbytnio tego czaru :\
No mi sie tak zrobiło jak facet rzucił zaklęcie "Piekna i Bestia" i mu sie nieudało.To wtedy wszyscy faceci mieli głowy osłów nawet kamerdyner.Po magicznym biszkopcie jeszcze mi sie to niezdarzyło.To zle.
znam to ale to chyba nie po biskszopcie tylko po czyms inym
pamietam ze nawet kamerdyner mial glowe osla ale po pewnym czasie znika
czyli to samo co tobie :)
Sithijka
13.01.2005, 10:53
Po magicznym biszkopcie jest głowa osła, ale tylko wtedy, jak się nie uda. Jak magiczny biszkopt wyjdzie jak należy, to poprawia częściowo nastrój (czytaj:sim jest najedzony na maksa).
To sie zgadza bo niemuszę po nim dłuzszy czas jeść.
No wiem ja też ale częściej mi idzie głowa osła...to i tak jest bezsensowne...ale jeszcze wiem, że jest takowy nektar na bycie duchem (winogrona+winogrona+pot ropuchy) ale podobno jak sie wykopiesz, to masz ducha z głowy...to znaczy, pewnie zamienia sie w simsa...
§Saphira§
22.02.2005, 16:04
Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.
Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.
Ahaaa a ja myślałam że to po wykąpaniu się przemija...sorka!!!!Aha, Saphira : znasz jakieś tajne zaklęcia!?
§Saphira§
24.02.2005, 20:50
Ja też tak myślałam, ale ona jak się rozebrała to nadal była widmowa. Cenzura też był troszkę bardziej zielona niż zwykle :sick: . Nawet myślałam, czy nie skasować tej facetki, ale powstrzymałam się i dobrze, bo jak wstała, to wszystko wróciło do normy :) . Niestety nie znam żadnych tajnych zaklęć, ale obiecuję, że będę szukać. Jeśli znajdę, to chętnie się podzielę z innymi na forum.
Simfanka#1
26.02.2005, 14:31
ale moze w innym temaci, bo tutaj rozmawia sie o magicznych ciasteczkach i ich skutkach ubocznych... a propos to jesli wychodzi glowa osla wszystkim domownikom to znaczy ze zaklecie nie wyszlo. i to moze tak wyjsc w wielu zakleciach. :)
Niooo częto wychodzą główki osła...ale są jeszcze ...eee...acha, ropushki, żmije, robale i pioruny...jak sie nie możecie na nie doczekać, to ściągnijcie je sobie z działu downloads z www.wilkaresfunsims.com ...he he :P
PS:DZIISIAJ PREMIERA THE SIMS 2:NA STUDIACH!!!!TEN POST POWSTAŁ 11.03.05!!!!!!JUUUHUUUUUUU!!!!!!!Świętujmy cały dzień :D bo to wielkie święto jest :O
:P :* :)
:P :* :* :)
:P :* :* :* :)
:P :* :* :* :* :)
Ja jak czarowałam 'Piękna i Bestia' to mi zawsze wychodziło takie okienko i w nim mogłam sobie wybrać kim chcę, by był mój sims...
No tak, bo głowa osła pokazuje sie tylko jak zaklęcie sie nie udało.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.