Zobacz pełną wersję : The sims Superstar (dlaczego?)
Mam problem ponieważ miełem przegrywane simy i mi nie chodziły :(
A jak pożyczyłem od kolegi orginalną to mi też nie chodziła :(
Dlaczego?
musi byc problem z komputerem...
mam wszyskie wymagania sprzętowe!
Kama2002
05.10.2003, 07:44
Może bajzel na dysku? Zrób format, wyczyść rejestr, cookiesy i pogadamy...
Ja też uważam ze masz śmieci na dyku i nie możesz tego zainstalować !
Moja kolezanka też miała taki problem, zrobiła porządek na dysku i chodzi jak ta lala.
A można zainstalować Gwiazde na reszczie mp. The sims, The sims: Śż,B,R,W,Z(z nielegalnych źródeł?
No wiesz, możesz spróbować, ale bardzo możliwe, że będa problemy :roll: :roll:
No raczej będą . Na piratach bardzo często są błędy . Ja ma oryginały i u mnie wszystko jest ok. :)
Karolcia
07.10.2003, 18:26
Zdefragmentuj dysk, zeskanuj a potem zainstaluj simsty kolegi
Ale czy mi by chodziło bo chce kupić a kolega nie chce mi już pożyczyć
To powiedz jaki masz sprzęt.
Moniczykita
07.10.2003, 19:55
Ale masz kolege!No raczej musisz zrobić remament w swoim komuterku.
ALE CZY BY MI CHODZIŁO!!!
no musisz oczywiscie poczatkawa oczyscic dysk!!!Najpierw innego wyjscia nie ma!
Kama2002
08.10.2003, 17:30
A poza tym skąd mamy wiedzieć? My tylko przypuszczamy... Wiemy, że to czasochłonne, ale nikt nie wie niczego NA PEWNO.
ale ja jutro chce kupić i nie wiem czy mi pójdzie tak to 90 zł pójdzie do kosza
Masz oto wymagania The Sims Gwiazda:
:arrow: 450mhz
:arrow: 128mb ram
:arrow: 1.12gb wolnej pamięci
:arrow: cd-dvd x4
:arrow: karta graficzna 4mb
:arrow: DirectX 7.0
Jeśli masz lepszy sprzęt to ci pujdzie. :wink:
eee..... a DirectX to nie potrzebny 8.1 ??
W wymaganiach na opakowaniu jest napisane, że 7.0 :wink: :wink: A poza tym im nowszy directx, tym dla Simów chyba gorzej :lol: :lol: :lol:
no raczej tak. Miałam 9.0 i mi simsy się zacinały.
Ja mam directx 9.0 i simsy mi chodzą OK. Tak jak zawsze. Na tym directx mogą ci nie chodzić baardzo sare gry (simsy się do tego nie kwalifikują).
To napewno nie chcodzi o wersje... im wyższa wersa tym, lepiej przecie wszystko jest lepiej opsługiwane ;) grafika animacje itd. to nie o to chofzi ;)
Powtarzam to ciagle jak masz windows XP to grynie wchodza mialam xp i zadna nie w chodzila :roll: :roll: :roll:
ela mam cie dosc ciagle ci sie myli to na windows 2000 nic nie wchodzi czlowieku :evil: ile jeszcze bedziesz mowic??! Windows XP jest bardzo dobry i prawie wszystkie gry na niego wchodza!!!!!
Za duzo bledow mowisz!!! :evil: :evil:
To prawda na Windowsie Nt i 2000 simsy nie ruszą.
Jasne że ruszą i to na każdym windowsie powyżej 95.
a ona gada tylko o XP!!!!!!!!!Kiedy właśnie na nim najlepiej ruszają!!!!!!!(simsy)
EDIT: Vega, na windows 2000 nie ruszą. :roll:
Ja ma windows 98 i simy chodza idealnie. Nie mam żadnych problemów i się z tego bardzo cieszę. :D
afreina - wiem z doświadczenia że na 2000 chodzą bez problemu.
Smeagolina
12.10.2003, 12:32
Przestańcie kłócić się o Windowsy! U jednych Simsy wchodzą, u innych nie i przeważnie nie zależy to od wersji Windowsa. Każdy jest dobry, wybór to kwestia gustu.
P.S. Korzystaliście kiedyś, kiedyś z Windows 3.1? To ten przed 95. Ja go miałam jak byłam mała. Fajny był! :D
Ja z troche pózniejszej ery ;) niekorzystałem z niego ;)
Przestańcie kłócić się o Windowsy! U jednych Simsy wchodzą, u innych nie i przeważnie nie zależy to od wersji Windowsa. Każdy jest dobry, wybór to kwestia gustu.
P.S. Korzystaliście kiedyś, kiedyś z Windows 3.1? To ten przed 95. Ja go miałam jak byłam mała. Fajny był! :D
Ja kiedys z niego korzystałęm. Tez go kiedys miałem. Sporo się tam nauczyłem.
Wiecie co chyba jednak zeszliści z tematu.
A kiedy to było? Ja pierwszy komputer dostałem 7, 5 roku temu i już miałem Win95 8) 8) :lol: :lol:
A ja na pierwszym kompie też miałem win95
Hmmm Midway jak był ten windows to ty miałes ze 3 alta jak nie mniej :lol:
Już mam! Ściągnołem lepszego craka na eMule.Ci którzy mają pirackią wersje Gwiazdy to siciągnijcie z eMule craka
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.